انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: محیط متنی یا محیط گرافیکی ؟  (دفعات بازدید: 2428 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
پاسخ : محیط متنی یا محیط گرافیکی ؟
« پاسخ #15 : 06 خرداد 1394، 05:14 ب‌ظ »
GUI‌ خوبه چون :
۱-برای کارهایی که ساده هستند مثل کپی پیست کردن و این چیزا خیلی سریعه    ( با CLI که کار میکنم همیشه فایلامو تو دایرکتوری دم دست مثل /usr و /tmp میذارم چون نه حال تایپ کردن دارم و نه حال غلط املایی)

۲- میتونی یک والپیپر خوب بذاری خستگیت دربره!

۳- خیلی راحت میتونی پنجره رو ببندی (بعضی برنامه های خط فرمانی [^Z] حالیشون نیست. همینجوری مصممانه  به راه خودشون ادامه میدن)

۴-ویجت و کانکی هم الطاف بسیار بزرگی هستند

‌CLI خوبه چون :

۱- برای کارای غیر ساده عالیه ! کاری که یه دستور مثل dd میکنه تو ویندوز باید از هزار تا منو رد بشی

۲- احتما هنگ کردن توش کمتره

۳- لپ تاپت مثل جنازه سرده

۴- کسی بخواد کامپیوترتو دستکاری کنه(مخصوصا این ویندوزی هایی که خودشون رو حرفه ای و هکر میدونن) در جا سنگ کوب می کنه

۵- هر وقت هم بخوای میتونی محیط گرافیکی رو باز کنی!

------------------------------------------------------------------------------
ولی در کل ، هیچی مثل fluxbox (یا open box ) ای که توش xterm باز باشه کار آدمو راه نمی اندازه

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #16 : 06 خرداد 1394، 05:44 ب‌ظ »
خوب منظورم رو نگرفتی.
اول گفتم یکی باید ضرورت استفاده از ابزار متنی رو با مثال روشن بگه.....
دوم گفتم گشتم نبود یعنی الان هم که سرچ کردم ندیدم.یه سری چیزای دیگه میاد.دقیقا مشکل منم با همینه که چیزی که برای شما عادی شده رو فکر میکنین برای دیگران هم همینطوره.
چه اشکالی داره منابع خوب معرفی و جمع آوری بشه تا ما که عین شما میزنیم «آموزش bash» و عمو گوگل نامهربونی میکنه هم بتونیم از درون همین فروم به نتیجه دلخواه برسیم.
یه بخش باشه آموزشهای مختلف درون اون معرفی بشه تا یک منبع خوب برای استفاده همه باشه.
چه اشکالی داره راهی که رفتی تا به علمی رسیدی رو برای بقیه کوتاهتر کنی نه اینکه بگی من اینهمه سختی کشیدم دیگران هم برن ....
این همون فلسفه متن بازه که تو ایران .....
الان دیگه عصر کار گروهیه و اما هر روز فاصله مون با دنیا بخاطر از دست دادن فرصتها از بین میره.هنوز تو عصر اطلاعات گیر کردیم و میخواهیم با قایم کردن اطلاعات قوی باشیم در صورتی که جامعه ای باسواده که همه باسواد باشن....
اصلا ولش کن هرکی بره سی خودش کسی هم ناراحت نمیشه :-X

خب، حالا که شما با این وبلاگ آشنا شدی، می‌تونی یه تاپیک جدید باز کنی و معرفیش کنی ;)
درسته، کم‌کاری‌هایی در بازنشر علم صورت می‌گیره و البته تنها دلیلشم خودخواهی و خساست نیست، هرچند بدون شک وجود داره، حالا نمی‌خوام وارد این بحث بشم که آیا کسی که این طرز فکر رو داره، کار درستی می‌کنه یا نه و آیا طبیعی هست یا نه... .
خیلی از اوقات بی‌حوصلگی، کمبود وقت، نبود انگیزه مانع از این کار میشه.

یکی از دلایلی که ما از باقی دنیا عقبیم همینه اما تنها دلیل نیست و به‌نظرم باید این قضیه رو ریشه‌ای بررسی کرد و نسلی تربیت کرد که اون آرمان‌شهر مورد نظر شما رو به وجود بیاره، و با اینم کار ندارم که آیا این‌کار در شرایط فعلی ممکنه، چه پیش‌زمینه‌هایی نیازه و چندین سال وقت لازمه تا این اتفاق بیفته... .

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #17 : 06 خرداد 1394، 06:23 ب‌ظ »
حرکت انتحاری میزنی دعوات هم میاد؟  ;D

کدوم؟

مخلص شمام هستیم اقاجون ما کی باشیم ](*,)

منظورم همون مورد نصب فایرفاکس در ترمینال یا دانلود فایلش بود که فکر میکردم نوشتهٔ تو بوده :)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #18 : 07 خرداد 1394، 01:20 ق‌ظ »
GUI‌ خوبه چون :
۱-برای کارهایی که ساده هستند مثل کپی پیست کردن و این چیزا خیلی سریعه    ( با CLI که کار میکنم همیشه فایلامو تو دایرکتوری دم دست مثل /usr و /tmp میذارم چون نه حال تایپ کردن دارم و نه حال غلط املایی)

۲- میتونی یک والپیپر خوب بذاری خستگیت دربره!

۳- خیلی راحت میتونی پنجره رو ببندی (بعضی برنامه های خط فرمانی [^Z] حالیشون نیست. همینجوری مصممانه  به راه خودشون ادامه میدن)

۴-ویجت و کانکی هم الطاف بسیار بزرگی هستند

‌CLI خوبه چون :

۱- برای کارای غیر ساده عالیه ! کاری که یه دستور مثل dd میکنه تو ویندوز باید از هزار تا منو رد بشی

۲- احتما هنگ کردن توش کمتره

۳- لپ تاپت مثل جنازه سرده

۴- کسی بخواد کامپیوترتو دستکاری کنه(مخصوصا این ویندوزی هایی که خودشون رو حرفه ای و هکر میدونن) در جا سنگ کوب می کنه

۵- هر وقت هم بخوای میتونی محیط گرافیکی رو باز کنی!

------------------------------------------------------------------------------
ولی در کل ، هیچی مثل fluxbox (یا open box ) ای که توش xterm باز باشه کار آدمو راه نمی اندازه

با سلام اول اینکه اون جواب من که بالاتر هست الان عوض شده دارم سعی میکنم بیشتر کار هامو با خط فرمان بکنم و شما دوست عزیز، خاصیت اتو کامپلت(auto complete) به درد همین جا ها میخوره دیگه، فعالش کن و ۹۰٪ در وقت صرفه جویی کن.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up