انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: روح! سیستم عامل اسراییلی - فلسطینی تحت وب  (دفعات بازدید: 7296 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
در حالی که عده ای به دلیل مقاصد سیاسی و منافع شخصی بر ناآرامی های مربوط به مساله فلسطین و اسراییل دامن زده اند و از آن به سود خود استفاده می نمایند، عده ای از متخصصین اسراییلی و فلسطینی با همکاری یکدیگر مبادرت به ساخت سیستم عاملی تحت وب به نام روح یا Ghost کرده اند و هدف آنان از این عمل نزدیک کردن فلسطینی ها و اسراییلی ها به هم و ایجاد صلح است و برداشتن دیوارهای سیاسی و سودجویانه.
این سیستم عامل به کاربران خود دسکتاپی می دهد که همه امکانات لازم را داراست و همچنین ۱۵ گیگابایت فضای رایگان جهت نگهداری فایل به شما اختصاص می دهد.

با ستایش از این عمل ابتکاری و انسان دوستانه و به امید کوتاه شدن دست همه بدخواهان و سودجویان از این دو کشور و ایجاد صلحی دایمی و پایدار
سیستم را آزمایش کنید:

http://g.ho.st
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
پاسخ به: روح! سیستم عامل اسراییلی - فلسطینی تحت وب
« پاسخ #1 : 17 امرداد 1388، 08:18 ب‌ظ »
اینو فکر میکنم امروز تو یکی از خبرگزاری ها  گفته بود خیلی جالب هستش ولی فکر نمیکنم واسه دایال آپ مناسب باشه . جالبه این دو گروه تا به حال همدیگه رو از نزدیک ملاقات نکردن وفقط تو دنیای مجازی با هم کار میکنند !

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: روح! سیستم عامل اسراییلی - فلسطینی تž
« پاسخ #2 : 18 امرداد 1388، 01:59 ق‌ظ »
این خبر اونقدر مهمه که تونی بلر، نخست وزیر سابق بریتانیا با حضور در محل جشن، به سخنرانی در مورد اون پرداخت.
Godisnowhere

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #3 : 18 امرداد 1388، 10:17 ق‌ظ »
 ایده زیبایی دارند ثبت نام کردم به قول خودشون یه VC ساختم  ;) یکم باهاش کار کردم جالبه  ;D

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #4 : 18 امرداد 1388، 12:25 ب‌ظ »
چرا اینکار رو کردن؟
برای من عجیب و جای سواله
الان سوال شد که فهمیدم تونی بلر توی مراسم جشنشون شرکت کرده که یه روده راست توی شکمش پیدا نمی شه
یا علی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 19 امرداد 1388، 12:36 ق‌ظ »
چرا اینکار رو کردن؟
برای من عجیب و جای سواله
الان سوال شد که فهمیدم تونی بلر توی مراسم جشنشون شرکت کرده که یه روده راست توی شکمش پیدا نمی شه
اول از همه عرض کنم که من تنها به عنوان یک دوستدار  زبان کهن پارسی از شما خواهش می کنم در نوشتن نکات اساسی دستور زبان را رعایت کنید منظورم جمله دوم شما است که هیچ چیزی از آن را متوجه نشدم!!

چرا این کار رو انجام دادند؟؟؟ در نخستین پست که عرض کردم: برای صلح و نزدیک شدن فلسطینی ها و اسراییلی ها و اینکه به همه ثابت کنند اکثریت مردم دو کشور طالب صلح هستند و اقلیت های سیاسی و نظامی و... برای منافع شخصی و حزبی و توده ای بر ادامه این جنگ پافشاری می کنند. واضح بود؟

این دو گروه متخصص با اینکه در گذشته هیچ دیداری با هم نداشته اند اما کار بسیار مهمی انجام داده اند و ثابت کردند که در ارتباطات آزاد و مردمی و عاری از نظارت های پوچ سیاسی هدف اصلی پیشبرد اهداف بشردوستانه است بدون توجه به رنگ پوست یا دین و...
-------

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #6 : 19 امرداد 1388، 12:52 ق‌ظ »
پیش نمایشی از دنیای آینده!
پیاده‌سازی عملی «دهکده‌ی جهانی»

کلیشه‌ایه! اما حقیقت پیدا می‌کنه!
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 19 امرداد 1388، 01:08 ق‌ظ »
پیش نمایشی از دنیای آینده!
پیاده‌سازی عملی «دهکده‌ی جهانی»
کلیشه‌ایه! اما حقیقت پیدا می‌کنه!

بابا ایول حیران نمودی!!

این راهی است که جهان نه به اختیار که به جبر زمان خواهد پیمود
-------

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #8 : 19 امرداد 1388، 01:43 ق‌ظ »
طرح سیستم عامل گوگل کروم یا همون لینوکس کروم تا حدی شبیه اینه کلود کامپیوتینگ  :) البته این همش رو سروره و رابطش توی کلاینت صرفا یه مرورگره ولی در اون بخشی از سیستم عامل روی کلاینت و بخشی رو سرور خواهد بود

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #9 : 19 امرداد 1388، 01:46 ق‌ظ »
طرح سیستم عامل گوگل کروم یا همون لینوکس کروم تا حدی شبیه اینه کلود کامپیوتینگ  :) البته این همش رو سروره و رابطش توی کلاینت صرفا یه مرورگره ولی در اون بخشی از سیستم عامل روی کلاینت و بخشی رو سرور خواهد بود

من با این حرفت موافقم. دهکده‌ی جهانی گریز ناپذیره. البته اگه بعضی شرور‌ها بگذارند! ;)
Godisnowhere

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #10 : 19 امرداد 1388، 06:27 ب‌ظ »
چرا اینکار رو کردن؟
برای من عجیب و جای سواله
اول از همه عرض کنم که من تنها به عنوان یک دوستدار  زبان کهن پارسی از شما خواهش می کنم در نوشتن نکات اساسی دستور زبان را رعایت کنید منظورم جمله دوم شما است که هیچ چیزی از آن را متوجه نشدم!!

چرا این کار رو انجام دادند؟؟؟ در نخستین پست که عرض کردم: برای صلح و نزدیک شدن فلسطینی ها و اسراییلی ها و اینکه به همه ثابت کنند اکثریت مردم دو کشور طالب صلح هستند و اقلیت های سیاسی و نظامی و... برای منافع شخصی و حزبی و توده ای بر ادامه این جنگ پافشاری می کنند. واضح بود؟

این دو گروه متخصص با اینکه در گذشته هیچ دیداری با هم نداشته اند اما کار بسیار مهمی انجام داده اند و ثابت کردند که در ارتباطات آزاد و مردمی و عاری از نظارت های پوچ سیاسی هدف اصلی پیشبرد اهداف بشردوستانه است بدون توجه به رنگ پوست یا دین و...
با کمال احترام
جمله دوم من کاملا فارسی بوده و فعل قسمت اول به قرینه از قسمت دوم و بخش فاعلی قسمت دوم به قرینه از قسمت اول حذف شده است(در این جا هم می توان حذف شده اند و هم حذف شده است را بکار برد)
جمله کامل این بود
برای من عجیب است و برای من جای سوال است
مورد بعد اینکه من خود این عمل رو زیر سوال نمی برم بلکه حمایت تونی بلر از اون رو زیر سوال می برم
فکر نمی کنم نکته ی گنگ دیگری در این کلام باشد
با تشکر
یا علی

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #11 : 19 امرداد 1388، 06:43 ب‌ظ »

نقل‌قول
مورد بعد اینکه من خود این عمل رو زیر سوال نمی برم بلکه حمایت تونی بلر از اون رو زیر سوال می برم

ای بابا مثل اینکه ما نمیتونیم یه تاپیک باز کنیم و توش بحث سیاسی نکنیم!
آخه مشکل آقای بلر چیه؟ مثل اینکه فراموش کردید canonical و shipit حامیان انگلیسی دارند!
دوستان مقصود پیشرفته و رشد روح همکاری. لطفا اینجا رُ با صدا و سیما اشتباه نگیرید و شعار ندید.
Godisnowhere

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 21 امرداد 1388، 12:07 ق‌ظ »
نقل‌قول
ای بابا مثل اینکه ما نمیتونیم یه تاپیک باز کنیم و توش بحث سیاسی نکنیم!
آخه مشکل آقای بلر چیه؟ مثل اینکه فراموش کردید canonical و shipit حامیان انگلیسی دارند!
دوستان مقصود پیشرفته و رشد روح همکاری. لطفا اینجا رُ با صدا و سیما اشتباه نگیرید و شعار ندید.
اینو خوب اومدی قبول دارم
اصلا مهم نیست که چه کسی حمایت کرده کی نرده اون حمایت کرده خوش به حالش برای ما به لینوکس کار می کنیم این قضیه از سیستم عامل روح مهم است که این سیستم هدف داره و این هدف انسان دوستانه است نه اینکه فقط مثلا مانند ویندوز در حال درآمدزایی باشه و بس
نزدیک کردن انسان ها به یکدیگر روشی است که روح در پیش گرفته و این یکی از اهداف لینوکس هم هست

تشویق!!!
-------

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 21 امرداد 1388، 12:10 ق‌ظ »
چرا اینکار رو کردن؟
برای من عجیب و جای سواله
با کمال احترام
جمله دوم من کاملا فارسی بوده و فعل قسمت اول به قرینه از قسمت دوم و بخش فاعلی قسمت دوم به قرینه از قسمت اول حذف شده است(در این جا هم می توان حذف شده اند و هم حذف شده است را بکار برد)
جمله کامل این بود
با تشکر
نه منظورم جمله اول نبود. منظورم عبارت: الان سوال شد است که نهاد جمله معلوم نیست کیه! فعل مجهول است؟ معلوم است؟
الان سوال شد! یعنی کی از کی پرسید؟ چی پرسید اصلا؟ بعدش شما متوجه شدی که بلر اومد و...!؟؟
این قسمت بود توهم ما!
-------

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #14 : 22 امرداد 1388، 05:33 ب‌ظ »
چرا اینکار رو کردن؟
برای من عجیب و جای سواله
با کمال احترام
جمله کامل این بود
با تشکر
نه منظورم جمله اول نبود. منظورم عبارت: الان سوال شد است که نهاد جمله معلوم نیست کیه! فعل مجهول است؟ معلوم است؟
الان سوال شد! یعنی کی از کی پرسید؟ چی پرسید اصلا؟ بعدش شما متوجه شدی که بلر اومد و...!؟؟
این قسمت بود توهم ما!
بی خیال :)
یا علی