انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل صدا در اوبونتو (حل شد)  (دفعات بازدید: 1171 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین garsale76

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل صدا در اوبونتو (حل شد)
« : 17 آذر 1393، 01:38 ق‌ظ »
سلام من ۵/۶ روزه اوبونتو رو نصب کردم  اما اوایل صدا نداشت منم هر کدی که تو نت بود کبی کردم تو ترمینالم (مربوط به کدک های صوتی) Ubuntu restricted extras هم نصب کردم اما فقط وقتی سیستمم بالا میاد یک صدای کمی داره و دیگر هیچ صدایی نمیادعلاوه بر اینها مشکل تازه اینکه ایکن صدا هم نابدید شده کلی دارم گیج میشم کمکم کنید قبلا از همکاری شما متشکرم ... نا گفته نماند تمام نتم زیرو رو کردم اما نتونستم حلش کنم (change desktop background) که میزنم میره تو System seting  یک دنیا ممنون
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1393، 11:10 ب‌ظ توسط garsale76 »
تمام نا تمام من با تو تمام شد ...

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
پاسخ : مشکل صدا در اوبونتو
« پاسخ #1 : 17 آذر 1393، 08:19 ق‌ظ »
برای همین‌که توصیه می‌شه هر دستوری که در نت وجود داره رو بدون اینکه متوجه بشید، «رونویسی» نکنید! الآن مشکلی که هست اینکه شما از تغییراتی که درون سامانه‌تون به وجود اومده آگاه نیستید بنابراین تا من و بقیهٔ دوستان از کارهایی که شما انجام دادید مطلع نشیم، دست کم کاری از دست من بر نمی‌آد.

آفلاین garsale76

• Newbie
  • *
پاسخ : مشکل صدا در اوبونتو
« پاسخ #2 : 17 آذر 1393، 09:38 ب‌ظ »
برای همین‌که توصیه می‌شه هر دستوری که در نت وجود داره رو بدون اینکه متوجه بشید، «رونویسی» نکنید! الآن مشکلی که هست اینکه شما از تغییراتی که درون سامانه‌تون به وجود اومده آگاه نیستید بنابراین تا من و بقیهٔ دوستان از کارهایی که شما انجام دادید مطلع نشیم، دست کم کاری از دست من بر نمی‌آد.
                 اگر میشه دستور ظاهر کردن دوباره ایکون صدا رو به من بگید ؟! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل صدا در اوبونتو (حل شد)
« پاسخ #3 : 17 آذر 1393، 11:25 ب‌ظ »
خب علم غیب که نداریم. چه‌طوری ازبینش بردی که برش گردونیم درست شه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #4 : 17 آذر 1393، 11:38 ب‌ظ »
دوست عزیز لطفا راه حل رو هم بنویسید تا اگر کاربری مشکل شما رو داشت, بتونه حل کنه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین garsale76

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 18 آذر 1393، 02:59 ق‌ظ »
راه حل : تنظیمات صدا رفتم ۳تا گزینه بود که مربوط به کارت صدا بود اخریرو انتخاب کردم درست شد با تشکر از همتووووون یه دنیا ممنون  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=