اوووووووووووووووووو وه!!
به نظر من اگه از اول نصبش کنین خیالتون راحت تر میشه
آقا بالاخره موفق شدم درستش کنم ، میدونید مشکل چی بود
مشکل این بود که من این دستورات و راهنمایی هایی که شماها کرده بودید رو تو Ubuntu Live اجرا می کردم و بطبع
نتیجه رو هم نسخه Live بر می گردوند مثلاً همون فایل menu.lst خالی یا اینکه عدم دسترسی داشتن به فایل ها
من اومدم برنامه Ext2 Installable File System رو تو ویندوز XP نصب کردم تا درایور فایل سیستم لینوکس رو ویندوز داشته
باشه و من به پارتیشن لینوکس اکسس داشته باشم تا بتونم توش read و write انجام بدم بعدش رفتم به این ادرس
ubuntu ext3 drive\boot\grub\menu.lst
دیدم که فایل menu.lst موجود هستش و منوی بوت درسته جز یه مورد اونم اینکه ubuntu تو درایو hd0,5 نصب شده که تو
این فایل hd0,6 ست شده بود که من درستش کردم و بالاخره اوبونتو عزیز اومد بالا ! ممنون از راهنمایی شما
حالا چند تا مشکل دیگه دارم
اول که اوبونتو موقع بالا اومدن درایوهای هارد رو چک میکنه من تو دوتا از درایو های fat32 فایل ها و پوشه هایی با کلمات
فارسی دارم که اوبونتو مثل اینکه نمیتونه اونا رو بخونه و خطا میگیره بهشون و در نتیجه داخل اوبونتو درایوهای مورد نظر رو
بهم نشون نمیده چطوری میتونم این مشکل رو حلش کنم ؟
مورد بعدی اینکه من تو اوبونتو فقط به فلاپی درایو دسترسی دارم ولی به CD-ROM و DVD-RW با اینکه آیکون هاشون رو تو
Computer نشون میده ولی نمیتونم بهشون دسترسی داشته باشم و ارور میده
و آخری این که من چطور میتونم DVD اوبونتو رو بهش بشناسونم (مونت کنم) تا بتونم برنامه ها و پکیج های موجود رو توش
نصب کنم ؟
ممنون ازتون ، بخصوص آقا مهدی گل