انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بالا نیامدن ویندوز ۸.۱ بعد از نصب اوبونتو ۱۴  (دفعات بازدید: 1297 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kamranmot

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
من ویندوز ۸.۱ نصب کردم و ۶۰ گیگ پارتیشن خالی گذاشتم برا اوبونتو
بعد این ۶۰ گیگو ۵ گیگ برا بوت ۶ گیگ برا swap بقیشم برا روت گذاشتمو   بوتلودرم تو .پارتیش بوت که درست کردم گذاشتمو ابونتو رو نصب کردم

بعد با برنامه ی easy bcd همه ی بوتارو پاک کرم ۲ تا جدید ساختم یکی برا ویندوز  یکی برا اوبونتو
بعد از ریست کردن نه ویندوز بالا اومد نه اوبونتو
از طریق تنظیمات گراب تونستم اوبونتو رو بالا بیارم   ولی هرکاری هردم نتونستم ویندوزو بالا بیارم
باcd ویندوز ریپیر کردم   نتونست درست کنه
با دستورای bootrec.exe/fixmbr و   bootrec.exe/fixboot هم درست نشد
نمیدونم چیکار کنم
راهی هست  درست بشه ویندوزم ؟

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
سلام
من ویندوز ۸.۱ نصب کردم و ۶۰ گیگ پارتیشن خالی گذاشتم برا اوبونتو
بعد این ۶۰ گیگو ۵ گیگ برا بوت ۶ گیگ برا swap بقیشم برا روت گذاشتمو   بوتلودرم تو .پارتیش بوت که درست کردم گذاشتمو ابونتو رو نصب کردم

بعد با برنامه ی easy bcd همه ی بوتارو پاک کرم ۲ تا جدید ساختم یکی برا ویندوز  یکی برا اوبونتو
بعد از ریست کردن نه ویندوز بالا اومد نه اوبونتو
از طریق تنظیمات گراب تونستم اوبونتو رو بالا بیارم   ولی هرکاری هردم نتونستم ویندوزو بالا بیارم
باcd ویندوز ریپیر کردم   نتونست درست کنه
با دستورای bootrec.exe/fixmbr و   bootrec.exe/fixboot هم درست نشد
نمیدونم چیکار کنم
راهی هست  درست بشه ویندوزم ؟
اینو تو ترمینال اوبونتو وارد کنید و پسوردتون رو بعدش وارد کنید(ترمینال وارد کردن پسورد رو نشون نمیده):
sudo update-grub

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
سلام

با آپدیت گراب معمولا همه‌چی درست میشه ولی اون همه‌چی خودش باید درست باشه بـــــعـــــد . شما احتمالا mbr رو خراب کردید . تا اونجاییکه یادمه در ویندوز هنگام repair در محیط cmd باید بنویسید :
bootrec/fixboot
پس از انجام‌شدن حالا دستور زیر رو بنویسید :
bootrec/fixmbr
حالا mbr ویندوز درست میشه و در اوبونتو گراب رو تعمیر کنید چون احتمالا گراب هم مشکلدار شده .

در ضمن چرا بوت رو میخوای به ویندوز بسپاری ؟ گراب مگه چشه ؟

موفق باشی ;)
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1393، 07:30 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین NUMBER 9

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
منم همین مشکلو چند روز پیش داشتم ...به این آدرسی که میگم برو توضیحاتشو بخون اگه حل شد که هیچ :) در غیر این صورت باید به فکر تعویض ویندوز باشی چون همه راهارو منم قبلا امتحان کرده بودم D: فقط با این دستورات حل شد:

http://linuxseason.ir/1278/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D8%A8-grub-2-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-2.html

ضمنا بعد از انجام دادن ۳ تا دستور اول وقتی اوبونتو بالا اومد به اینترنت وصل شو  sudo update-grubرو بزن تا بوت ویندوزم بالا بیاد ;)

« آخرین ویرایش: 17 آذر 1393، 11:46 ب‌ظ توسط NUMBER 9 »