انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: code-completion در code::block(حل شد)  (دفعات بازدید: 1751 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
code-completion در code::block(حل شد)
« : 20 امرداد 1388، 04:31 ب‌ظ »
دوستان من از code::block تحت linux(ubuntu)l استفاده میکنم
یه مشکل دارم اونم اینکه لیستی که نام متغیرها و نوابع نوشته شده در قبل رو میاره وقتی میخوایم ازشون جای دیگه استفاده کنیم خیلی دیر میاد یا بعضی مواقع که اصلا نمیاد//آیا میشه حساسیتش رو بالا برد که با سرعت بیشتر کار کنه و بهتر؟؟
فکر میکنم این چیزی که اسمش رو نمیدونم بین همه محیطها یکسان هست یعنی همه محیطها اون رو دارند.
ممنون
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1388، 10:07 ب‌ظ توسط AliReza.M »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: یه مشکل.....
« پاسخ #1 : 29 امرداد 1388، 08:41 ب‌ظ »
یه مشکل دارم اونم اینکه لیستی که نام متغیرها و نوابع نوشته شده در قبل رو میاره وقتی میخوایم ازشون جای دیگه استفاده کنیم خیلی دیر میاد یا بعضی مواقع که اصلا نمیاد//آیا میشه حساسیتش رو بالا برد که با سرعت بیشتر کار کنه و بهتر؟؟
فکر میکنم این چیزی که اسمش رو نمیدونم بین همه محیطها یکسان هست یعنی همه محیطها اون رو دارند.
ممنون

این چیزی که اسمش رو نمی‌دونی اینه Code-completion و تو نرم افزاری که اسمش رو بردی می‌تونی تنظیماتش رو اینجا پیدا کنی:
Settings->Editor
تو پنجره‌ای که باز میشه، سمت چپ دگمه Code-competion and symbos browser رو انتخاب کن، بعد همه تنظیمات مربوط به این ویژگی نرم‌افزار رو می‌تونی تغییر بدی
Happy coding

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ به: یه مشکل.....(حل شد)
« پاسخ #2 : 31 امرداد 1388، 12:36 ب‌ظ »
ممنون

این چیزی که اسمش رو نمی‌دونی اینه Code-completion و تو نرم افزاری که اسمش رو بردی می‌تونی تنظیماتش رو اینجا پیدا کنی:
Settings->Editor
تو پنجره‌ای که باز میشه، سمت چپ دگمه Code-competion and symbos browser رو انتخاب کن، بعد همه تنظیمات مربوط به این ویژگی نرم‌افزار رو می‌تونی تغییر بدی
Happy coding
ممنون
مشکلم حل شد.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: یه مشکل.....(حل شد)
« پاسخ #3 : 31 امرداد 1388، 02:15 ب‌ظ »
حالا که حل شده عالیه اگر عنوان رو عوض کنی به یک چیز مرتبط که اگر روزی کسی سرچ کرد، بهش کمک کرده باشی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی