انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای انتخاب مدل اوبونتو ( کدوم ورژنش !! )  (دفعات بازدید: 5337 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین s-a-l-i-m

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
دوستان من تازه واردم در این سیستم !
دلیل امدنم اینکه کامپیوتر و ویندوز همانطور که همه میدونند حداقل سالی یکبار باید دوباره نصبش کنی ولی چون من خیلی برنامه و اطلاعات داشتم این کار رو نکردم تا اینکه سرعت کامپیوتر کم شد و یک دفعه هرچی داشتم پریدش...
باز خدا رو شکر از 500 گیگش بک اپ داشتم تو هارد دیگم.

دلیل نیامدنم تا الان به این سیستم : چون به نرم افزارهایی شغلم نیاز دارم مثل اتوکد ، ایتبز ، و چند تا دیگه که در فکرم یه ایک پی نصب کنم برای اونها ...

خب من یه نوت بوک مینی دارم که تقریبا همیشه با منه و کارم باهاش اینه :
دانلود شبانه { یعنی تایم بندی میکنم از فلان زمان دانلود کنه و قطع کنه } ، فیلم دیدن گاهی ، از hdmi خیلی استفاده میکنم و هرجا میرم نصبش میکنم ! ، و نت گردی زیاد !!!

میخوام اوبونتو نصب کنم ولی انقدر مدلا زیاده که گیج شدم ! میخواستم لینوکس نصب کنم ولی میدونم اوبونتو بهتر هست رابط کاربریش !!

حالا من کدام مدلش رو نصب کنم ؟!
ایا این نرم افزارها توی ابونتو هست : مثل دانلود منیجر ، برنامه ی دیدن فیلم مثلا vlc یا km player یا حالا هرچی که خوب و عالی باشه !

یه نکته : من میخوام فقط درایو ویندوزم رو پاک کنم و این رو ای اون بنشونم ! یعنی نمیخوام درایو های دیگم پاک بشه که بد بخت  شم و با روحیه منفی بیام سراغ ابونتو :دی
ایا میشه ؟! مثلا درایو c رو پاک کنم ولی اصلا درایو D دست نخوره !!

فکر میکنم شدنی نیست ، و برای اینکه از کل هاردم استفاده کنم باید کلا فرمتش کنم ، درسته ؟!
ممنون میشم کمکم کنید منم ابونتویی بشم و از شر ویندوز راحت شم با اون هنگ هاش.
نوت بوکم مینی هست : رم 2 داره ! فکر میکنم نسخه 32 باید نصب کنمش !{ هر چند روش ویندوز 8.1 ارجینال نصب بود و سی پی یوش 64 بیت ساپورته !!! }

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
اگه وقتت برات ارزش داره همون ویندوز رو نصب کن زنگیتو بکن...

اگر نه! آخرین نسخه ی اوبنتو رو 64 بیتی از این ادرس دانلود کن و استفاده کن و توصیه ام اینه ک در کنارش ویندوز 7 رو داشته باش... تا یکسال اول هر لحظه ممکنه اوبونتو به مشکل بخوره و مجبور شی از ویندوز برای راه انداختن کارات استفاده کنی...

http://www.ubuntu.com/download/desktop

برای دانلود راه هایی هست که زمان بندی کنی(خیلی وقته اوبونتو ندارم اما معمولا این کار به سهولت IDM تو ویندوز نیست)

برای اتوکد نرم افزار جایگزین مناسبی وجود نداره ک رایگان باشه... (اما تا جایی ک من گشتم DraftSight بیشترین شباهت رو به کد داره و نسخه آزمایشیو میتونی استفده کنی... و با تغییر تاریخ سیستم تا ابد میتونی ازش استفاده کنی- البته نسخه جدیدشو تست نکردم)

اگر هم بخوای فقط درایو سی رو پاک کنی مشکلی نیست و امکان پذیره..

برای ویدیو دیدین به مشکلی بر نمیخوری - همینطور وبگردی

قبل از نصب آموزشهای لازم رو با سرچ کردن پیدا کن و به دقت مطالعه کن...

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 20 آذر 1393، 12:18 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
اگه می خوای بی دردسر بعد از نصب بشینی فیلم ببینی آهنگ گوش کنی و اولین تجربه ات از لینوکس خیلی سخت نباشه
linuxmint با دسکتاپ cinnamon رو نصب کن سایتش هم اینه http://linuxmint.com

دانلود منیجر مثل IDM داره: flareget
و کلی دانلود منیجر دیگه!!!

vlc هم داره من خودم smplayer رو ترجیح می دم.
browser های معروف مثل فایرفاکس کروم و اپرا رو هم داره.
برای نرم افزار ویندوزی مثل اتوکد هم بهتره از خود ویندوز استفاده کنید  ;D
توی گنو/لینوکس هر مشکلی داشته باشید جامعه کاربری خوبی داره که همیشه بهتون میتونن کمک کنن!

آفلاین s-a-l-i-m

• Jr. Member
  • *
مرسی از کمک و راهنماییت دوست عزیز 3>

فقط یه سوال دیگه ! نوت بوکم اصلا نمیره توی بوت منو که من بتونم گزینه ای رو انتخاب کنم که با فلش مموری بتونم نصبش کنم !

و سوال دیگه اینکه رای برادرم ابونتو از لینکی که دوست عزیز در بالا قرار داد نصب کردم ولی توی میز کار نمیره !
اولش یه صفحه میاد و میگه که
یه مشکلی وجود داره و اگر میخواین ادامه بدین کلید s و اگر میخواین دستی درستش کنین کلید m رو بزنید !
مشکل از کجاست ؟!

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
  • Knowing is not enough; we must apply.
مرسی از کمک و راهنماییت دوست عزیز 3>

فقط یه سوال دیگه ! نوت بوکم اصلا نمیره توی بوت منو که من بتونم گزینه ای رو انتخاب کنم که با فلش مموری بتونم نصبش کنم !

و سوال دیگه اینکه رای برادرم ابونتو از لینکی که دوست عزیز در بالا قرار داد نصب کردم ولی توی میز کار نمیره !
اولش یه صفحه میاد و میگه که
یه مشکلی وجود داره و اگر میخواین ادامه بدین کلید s و اگر میخواین دستی درستش کنین کلید m رو بزنید !
مشکل از کجاست ؟!
عکس یا اطلاعت بیشتری بده اینطوری که کسی نمیفهمه مشکل کجاست؟؟؟؟ ;)
در نامه ای به فرزند آینده ام خواهم نوشت در طول زندگی ات
اگر لااقل ده کتاب که بر خلاف عقیده ی توست نخواندی،
هرگز بر درستی عقایدِخودت پافشاری نکن...

آفلاین s-a-l-i-m

• Jr. Member
  • *
توی این تاپیک گذاشتم :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=106337.0

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
سلام . ابونتو 14.04.1 ubuntu lts   سیستم عامل پایداری است . با توجه به اینکه شما به نظرم مهندس عمران باشید ابزارهای زیر را به شما پیشنهاد میدهم :
برای محاسبات ریاضی :   wxmaxima (جایگزین کامل و بهتر maple ) 
scilab &  gnu octave   جایگزین متلب  (البته خود matlab هم در لینوکس قابل نصب است )
برای نقشه کشی و تحلیل : تنها نرم افزار نقشه کشی مناسب و عالی موجود در linux  == نرم افزار طراحی مهندسی NX/Unigraphic برای لینوکس    میباشد  این لینک را ببینید
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,99352.0.htmlاین نرم افزار نیازهای شما در نقشه کشی و تحلیل را به خوبی رفع میکند . (درست است که این نرم افزار قوی تر از autocad است اما باید از اول یاد بگیرید درست است که میتوانید خروجی dwg  به انها تحویل دهید اما ممکن است طرف مقابل شما راضی به این کار نباشد ! )  .
دانلود منیجر و ابزارهای عمومی دیگر هم به خوبی ویندوز موجودند و جای نگرانی نیست !
« آخرین ویرایش: 21 آذر 1393، 09:07 ب‌ظ توسط محمودی فرد »
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین s-a-l-i-m

• Jr. Member
  • *
مرسی از دوستان بابت جواب هاشون !!
خیلی گیج شدم در حال حاظر... :دی

همشون خوبنا !!!
ولی من گیج شدم

آفلاین elmi.alireza70

• Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • سوال پرسیدن عیب نیست؛ ندانستن عیب است.
    • دانشنامه آموزشی رسم بنفش
سلام دوست من. منم دانشجوی سال اخر عمران هستم و تجربیاتم رو خلاصه میگم براتون.

من تقریبا همه ی میزکار ها رو امتحان کردم و همین unity به نظر من بهتر بود چون در عین سادگی خیلی کاربردی هست.
من ubuntu 14.04.1 LTS رو انتخاب کردم.

در مورد نرم افزارهای مهندسی من خیلی سعی کردم از ماشین های های مجازی استفاده کنم ولی راستشو بخوای باید یه ویندوز نصب داشته باشی چون بعضی جاها کم میاره مخصوصا سه بعدی ها.
ماشین مجازی vmware workstation بهتر از بقیه برای ما جواب میده و ایتز و سیف رو راحت میتونی استفاده کنی توی اون.

و...
دانشنامه آموزشی رسم بنفش
http://rasmebanafsh.ir/

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
سلام دوست عزیز

باید بگم که متأسفانه تو ایران به غلط جا افتاه که اوبونتو از بقیه توزیع های لینوکس بی دردسرتره و برای شروع بهتره و کلا باغ بهشتیه! توصیه من به شما اینه که راجع به توزیع های دیگه مثل فدورا و اپن سوزه هم تحقیق کنی! (پیشنهاد من: فدورا با میز کار گنوم، مخصوصا فدورا ۲۱ که چند روز پیش اومده، خیلی عالی و پایداره!)

با دوستانی که میگن باید برای راحتی در کنار لینوکس ویندوز داشته باشی کااااملا مخالفم، بنده از اولین تجربه کارم با لینوکس تا الان هیچ ویندوزی رو در کنار لینوکسم نصب نکردم و اصلا هم با مشکلی مواجه نشدم!

دانلود منیجر خوب داریم (aria2) پلیر خوب داریم (vlc) مرورگر هم که فایرفاکس عالیه ولی بقیش رو هم داریم. درکل توی لینوکس کارت لنگ نمیشه.

موفق باشی

آفلاین elmi.alireza70

• Full Member
  • *
باشه شما معادل autodesk civil 3d رو به من معرفی کنید من همین الان پارتیشن ویندوز رو فرمت کنم و به ext4 تغییر بدم.
(برای etabs , safe و.. )
شما برای پول در اوردن باید کار کنید مگر غیر اینه. باشه معرفی کنید من در خدمتم.
خیلی ها  فکر میکنن از کامپیوتر فقط برای فیلم و موزیک و عکس استفاده میشه...

من opensuse 13.1 رو یه مدت استفاده کزدم ولی به اندازه اوبونتو پشتیبانی نداره و بقیه توضیع ها...
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1393، 12:55 ب‌ظ توسط elmi.alireza70 »
دانشنامه آموزشی رسم بنفش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
باشه شما معادل autodesk civil 3d رو به من معرفی کنید من همین الان پارتیشن ویندوز رو فرمت کنم و به ext4 تغییر بدم.
(برای etabs , safe و.. )
والا من خیلی سردرنمی‌ارم از این نرم‌افزارهای مهندسی شهری. ولی این رو ببین شاید چیز مفیدی توش باشه: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=106291
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
(برای etabs , safe و.. )
شما برای پول در اوردن باید کار کنید مگر غیر اینه. باشه معرفی کنید من در خدمتم.
خیلی ها  فکر میکنن از کامپیوتر فقط برای فیلم و موزیک و عکس استفاده میشه...

دوست عزیز متأسفانه ما دچار یک سوتفاهم شدیم و اون هم اینه که به دنبال نرم افزار معادل میگردیم، شما ببینید چه کاری میخواید انجام بدید و بعد از اون برید سراغ نرم افزاری که کارتون رو بتونید باهاش انجام بدید
راجع به نرم افزاری که فرمودید اطلاعی ندارم ولی اگر کار مورد نظرتون رو تو لین.کس نمیتونید انجام بدید و به قول خودتون از راه لینوکس نمیتونید پول به دست بیارید نصب کردن لینوکس برای شما کار اشتباهی بوده!!
لینوکس، ویندوز، مکینتاش، بی اس دی، همه اینها سیستم عامل هستن و اگر قرار بود یکی از بقیه بهتر باشه هیچ وقت اینها تا به این مرحله پیشرفت نمیکردن!
بنده دانشجوی مهندسی برق کنترل هستم و تمام کارهام رو میتونم توی لینوکس انجام بدم.
هرکسی باید به خودش نگاه کنه، من هم نسخه ای نپیچیدم که همه بتونن ازش استفاده کنن

من opensuse 13.1 رو یه مدت استفاده کزدم ولی به اندازه اوبونتو پشتیبانی نداره و بقیه توضیع ها...
اپن سوزه پشتیبانی بسیار قوی ای داره، ولی به همون دلیلی که گفتم (جو اوبونتویی ایران) پشتیبانی فارسی (یا همون فروم فارسی) نداره!!!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
چقدر عمرانی‌ها زیاد شدن! دوست عزیز اگه از ETABS استفاده می‌کنی، فکر کنم باید حتماً یه ویندوز نصب داشته باشی، چون نسخه‌ی ۲۰۱۴ ای‌تبس، کرکش روی ایتبسی که توی ویرچوال باکس باشه کار نمی‌کنه (من نتونستم اعمال کنم) ولی اگه همون رو روی ای‌تبسی که به صورت عادی نصب شده، اعمال کنی، کار می‌کنه.

البته من xsteel (تکلا) و ... امتحان نکردم ولی شنیدم که بعضی شرکت‌های خیلی بزرگ توی ایران از این استفاده می‌کنن.

در نهایت پیشنهاد من این هست که یه ویندوز در کنار اوبونتو نصب داشته باش و برای کار از اون استفاده کن.

آفلاین elmi.alireza70

• Full Member
  • *
چقدر عمرانی‌ها زیاد شدن! دوست عزیز اگه از ETABS استفاده می‌کنی، فکر کنم باید حتماً یه ویندوز نصب داشته باشی، چون نسخه‌ی ۲۰۱۴ ای‌تبس، کرکش روی ایتبسی که توی ویرچوال باکس باشه کار نمی‌کنه (من نتونستم اعمال کنم) ولی اگه همون رو روی ای‌تبسی که به صورت عادی نصب شده، اعمال کنی، کار می‌کنه.

البته من xsteel (تکلا) و ... امتحان نکردم ولی شنیدم که بعضی شرکت‌های خیلی بزرگ توی ایران از این استفاده می‌کنن.

در نهایت پیشنهاد من این هست که یه ویندوز در کنار اوبونتو نصب داشته باش و برای کار از اون استفاده کن.

روی vmware میشه نصب و کرک کرد.

اره برای پروژهای فولادی که میخوان اقتصادی کار کنن از تکلا استفاده میکنن و داره فراگیر میشه.

راستی من جدیدا توی بعضی نسخه های شرکت autodesk یه پوشه برای اوپن سورس دیدم
AutoCAD Civil 3D 2013 Open Source
ایا کسی خبر داره که میخوان نسخه گنو/لینوکسی هم بیرون بدن؟
دانشنامه آموزشی رسم بنفش