انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار بیمه تامین اجتماعی با واین  (دفعات بازدید: 4917 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کاوه

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
سلام. من تازه کارم و با اوبنتو 14.10 شروع کردم و شاید بتونم بگم اصلی مشکلی که برای کوچ 100٪ به گنو/لینوکس و عدم استفاده از ویندوز دارم مربوط به نرم افزار لیست بیمه سازمات تامین اجتماعی هستش (با بقیه مشکلات یک جوری کنار میام این یکی رو ولی واقعا نمی دونم باید چیکار کنم)

توی لینک زیر دیدم که Matrix.1372 گفته:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=51947.10;wap2

نقل‌قول
من برنامه List Disk 2.7 که برای همین تامین اجتماعی هست رو نصب شده دارم روی واین.

اگر کسی هست که بتونه من رو راهنمایی کنه که چطوری میشه ‌list Disk  رو با واین نصب کرد خیلی ممنونش میشم چون خودم نتونستم این کار رو بکنم. همش ارور میداد

اگر ظلمتی نبود، امیدی برای دست یافتن به نور نبود و اگر نوری نبود، کوششی برای رفع ظلمت نبود.
رامین جهانبگلو / ذهن زمستانی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب فکر کنم خوبه به خودش پیام بدی که این‌جا این سوال رو پرسیدی، چون احتمالاً تنها کسی که بدونه اون نرم‌افزار چیه خودشه فقط D:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
سلام.
من همون Matrix.1372 سابق هستم، دلیل این‌که دیر جواب دادم هم اینه که اکانت قدیمی رو دیگه چک نمی‌کنم و ایمیل یاهو رو هم دیر به دیر چک می‌کنم. بگذریم.
الان به طور دقیق مشکل شما با نرم‌افزار (مزخرف) ListDisk چیه؟

آفلاین کاوه

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
کلا چطوری میشه این نرم افزار واقعا مزخرف رو روی اوبنتو به راه انداخت؟
می خوام با واین نصبش کنم همون اولش میگفت با سیستم شما سازگاری نداره یا یک همچین چیزی
شما چجوری نصبش کردی؟
اگر ظلمتی نبود، امیدی برای دست یافتن به نور نبود و اگر نوری نبود، کوششی برای رفع ظلمت نبود.
رامین جهانبگلو / ذهن زمستانی

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
ببینید این برنامه نیازمند فریمورک دات نت هستش، پس ابتدا باید ران‌تایم دات نت رو نصب کنیم.
من الان یادم نیست اون موقع چطور نصب داشتم ولی این دو روش رو امتحان کردم و تا جایی که حضور ذهن دارم، هر دوی این روش کار می‌کنه:
۱. اول توی ویندوز نصب کنیم و برنامه رو از محل نصب کپی کنیم و توی اوبونتو با واین اجراش کنیم.
۲. برنامه رو مستقیما توی اوبونتو نصب کنیم.

اگر هیچکدوم از این‌ها جواب نداد می‌تونی توی ویرچوال‌باکس یک ویندوز xp نصب کنی و برنامه رو توی اون اجرا کنی (این روش هم امتحان کردم).
ضمنا چند وقتیه که گویا اینترنتی شده رد کردن لیست بیمه که طبیعتا نیازی به واین و این حرفا نداره.