انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Crontab و حل مشکل اجرای دستورات در پشت پرده (حل شد)  (دفعات بازدید: 2170 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.

راستش من از دیروز نتم محدود شده و مجبورم شبا دانلود کنم. برای همین از آریا2+کرون تب استفاده می کنم
چه برای آریا2 و چه برای باقی دستورات مثل آپدیت و ... بعد از زمان مشخص اون دستورات در پشت پرده ی ترمینال صورت میگیرن. میخوام بدونم راهی هست که بشه توی ترمینال به صورت آنی دستور و خروجی رو دید؟؟
مثلا من اگه تنظیم کردم که فلان ساعت سیستم آپگرید بشه، موقع شروع زمان،توی ترمینال هم کاملا ببینم دستور و خروجی رو؟؟
« آخرین ویرایش: 29 آذر 1393، 03:10 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
توی ترمینال بزن ttyیه چیزی شبیه /Dev/pts/0بهت میده. همین رو به آخر دستوری که تو کرون تب نوشتی به این صورت اضافه کن.
>/Dev/pts/0

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
سلام. مرسی بابت جواب

01) خروجی tty اینه:
/dev/pts/9
یعنی به این صورت
>/dev/pts/9
بذارم آخر کامندی که توی کرون تب تعیین کردم؟؟

02) یعنی مثلا اگه 3 تا زمان بندی گذاشتم و دستورات ترمینالی دارن، ته هر سه خط اینو بنویسم؟؟

03) اون < دقیقا بدون فاصله با اسلش باشه؟؟ یا فاصله داره؟

04) خب اونوخ این دستور توی کدوم ترمینال ران میشه؟؟ tty؟؟ یا ترمینال توزیع (Konsole) ؟؟ من از ترمینال yakuake استفاده می کنم  ;)

ویرایش1: جواب آخر رو خودم پیدا کردم  ;). چون توی Yakuake دستور tty‌رو زدم نوشت 9. توی کنسول که زدم نوشت 11. پس با این حساب دستور توی همین Yakuake اجرا میشه  ;)
« آخرین ویرایش: 28 آذر 1393، 01:01 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خب حالا یه سوال دیگه!

من اگه بخوام از ترمینال برای دیدن استفاده نکنم. بخوام دستوری که توی ترمینال ران میشه و خروجی میگیره رو به صورت یه فایل txt یا کلا به صورت log بگیرم باید چه دستوری رو بزنم؟؟
مثلا برای آریا2 با آپشن -l و اسم لوگ میشه کل دانلود رو به صورت log ذخیره کرد.
الان مثلا بخوام دستور آپگرید سیستم رو توی log ذخیره کنم (دیگه نیاز به این tty نداشته باشم) باید چی بنویسم؟؟
چون این tty زمانی کاربرد داره که سیستم روشنه و کاربر متوجه میشه سیستمش چه عملیاتی رو توی tty انجام داده (طبق زمان بندی) ولی مثلا من زمان بندی درست می کنم برای دانلود کردن و بعد خاموش کردن سیستم. مسلما بعد از روشن شدن دیگه logی توی tty ندارم. اینجور موقع ها اگه log به صورت فایل یه جا ذخیره بشه خیلی بهتره. دستورش چیه؟؟

آفلاین RSTAR

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
پاسخ : Crontab و حل مشکل اجرای دستورات در پشت پرده
« پاسخ #4 : 15 امرداد 1394، 10:05 ق‌ظ »
توی ترمینال بزن ttyیه چیزی شبیه /Dev/pts/0بهت میده. همین رو به آخر دستوری که تو کرون تب نوشتی به این صورت اضافه کن.
>/Dev/pts/0
راه بهتری نیست؟
الان با این روش شما، وقتی terminal بسته هست و aria2 در حال فعالیت هست، وقتی terminal باز بشه فعالیت های aria2 هم اتوماتیک در terminal میاد؟ کلا برای فراخوانیش باید چکار کرد؟

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
تاپیک یک سال پیش رو بالا آوردی واسه همین ؟

امتحان کن ببین میاد یا نه !