انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پایپ کردن خودکار به less  (دفعات بازدید: 2456 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
پایپ کردن خودکار به less
« : 29 امرداد 1388، 09:12 ب‌ظ »
سلام

کسی راهی سراغ داره که خروجی تمام دستوراتی که میزنیم تو ترمینال به صورت خودکار پایپ بشه توی less ؟

آفلاین n4v4r3d

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • آیا این پایانی برای آغازه؟
پاسخ به: پایپ کردن خودکار به less
« پاسخ #1 : 30 امرداد 1388، 12:18 ق‌ظ »
سلام
میشه واضح تر سوال تو مطرح کنی....... ???

آفلاین eXtreme

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #2 : 30 امرداد 1388، 02:02 ق‌ظ »
این رو امتحان کردی ؟ "|"
مثلا cat file.txt | less

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #3 : 30 امرداد 1388، 06:57 ق‌ظ »
این رو امتحان کردی ؟ "|"
مثلا cat file.txt | less
این که خودکار نمیشه. ایشون گفتن «خودکار» یعنی نیازی به اون less | نباشه. بعدشم نه فقط برای cat برای همهٔ دستورات.

من جواب سوال شما رو نمی‌دونم. ولی این چیزی که شما می‌خواید به نظرم یه مقدار غیرمنطقی هست. چون خیلی دستورات خروجی خیلی کوتاهی دارن. به هر حال شما می‌تونید برای دستوراتی که ممکنه خروجی طولانی داشته باشه، خودتون دستیوراتش رو overwrite کنید با نوشتن توابع یا اسکریپت‌های خیلی کوچولو. مثلاً این
/bin/cat "$@" | lessرو توی یه فایل به اسم cat ذخیره کنید و توی یه پوشهٔ خاص مثلاً
~/binذخیره کنید و اون پوشه رو به ابتدای متغیر PATH اضافه کنید(این کارو توی فایل bashrc./~ انجام بدید)
و همینطور برای بعضی دستورات دیگه می‌تونید اسکریپت‌های یکی دو خطی (تا بصورت تابع توی  bashrc./~) بنویسید و دستورات رو customize کنید که خودش با less پایپ کنه.
نمی‌دونم چقدر با شل آشنایی دارید. می‌خواید دقیق‌تر توضیح بدم؟

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • Hardware Enthusiast
« پاسخ #4 : 30 امرداد 1388، 11:38 ق‌ظ »
این رو امتحان کردی ؟ "|"
مثلا cat file.txt | less
این که خودکار نمیشه. ایشون گفتن «خودکار» یعنی نیازی به اون less | نباشه. بعدشم نه فقط برای cat برای همهٔ دستورات.
من جواب سوال شما رو نمی‌دونم. ولی این چیزی که شما می‌خواید به نظرم یه مقدار غیرمنطقی هست. چون خیلی دستورات خروجی خیلی کوتاهی دارن. به هر حال شما می‌تونید برای دستوراتی که ممکنه خروجی طولانی داشته باشه، خودتون دستیوراتش رو overwrite کنید با نوشتن توابع یا اسکریپت‌های خیلی کوچولو. مثلاً این
/bin/cat "$@" | lessرو توی یه فایل به اسم cat ذخیره کنید و توی یه پوشهٔ خاص مثلاً
~/binذخیره کنید و اون پوشه رو به ابتدای متغیر PATH اضافه کنید(این کارو توی فایل bashrc./~ انجام بدید)
و همینطور برای بعضی دستورات دیگه می‌تونید اسکریپت‌های یکی دو خطی (تا بصورت تابع توی  bashrc./~) بنویسید و دستورات رو customize کنید که خودش با less پایپ کنه.
نمی‌دونم چقدر با شل آشنایی دارید. می‌خواید دقیق‌تر توضیح بدم؟

سلام
ممنون. گرفتم چی میخوای بگی ... راستش من دیگه خسته شدم از بس دستی پایپ کردم توی less ... حالا من اگر این کاری که میگی بکنم بین این cat که خودم نوشتم و اون cat که توی /bin/ هست قاطی نمی‌شه ؟ بعدشم من روی اکثر سیستم‌ها ssh میکنم و دسترسی این جور کارها رو ندارم ! راه کار ساده تر به نظرت میرسه بدون دسترسی خاصی هم عملی باشه ؟

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 30 امرداد 1388، 02:43 ب‌ظ »
بر اساس میزکار و برنامه هایی که استفاده می کنی می تونی یک میانبر هم تعریف کنی برای تایپ کردن  less | . مثلا هر وقت F7 رو زدی، خودش اینو تایپ کنه‌(:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • Hardware Enthusiast
« پاسخ #6 : 30 امرداد 1388، 03:22 ب‌ظ »
بر اساس میزکار و برنامه هایی که استفاده می کنی می تونی یک میانبر هم تعریف کنی برای تایپ کردن  less | . مثلا هر وقت F7 رو زدی، خودش اینو تایپ کنه‌(:
ممنونم
میشه بیشتر توضیح بدید که چه طوری میشه این کارو کرد ؟

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #7 : 30 امرداد 1388، 05:31 ب‌ظ »
برنامه هایی مثل AutoKey هستن که به شما اجازه می دن میانبر تعریف کنین. می شه مثلا گفت که هر وقت نوشتم «گلت» خودش بکنه «گروه لاگ تهران» یا هر وقت اف.۷ رو زدی تایپ کنه less |
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • Hardware Enthusiast
« پاسخ #8 : 31 امرداد 1388، 11:53 ق‌ظ »
سلام
این ایده خیلی خوبی هستش... ممنونم. متاسفانه من برنامه‌ای به نام autokey پیدا نکردم ! میشه بیشتر راهنمایی بفرمایی.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543