انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اضافه کردن آیکون برنامه در پنل بالایی  (دفعات بازدید: 1651 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین JAP

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • japdeveloper
    • japdeveloper
دوستان کی میدونه در اوبونتو 14.04 چجوری میشه به پنل بالا  آیکون برنامه اضافه کرد که راحت تر در دسترس باشه مثل ویندوز که در تسک بار میشه اضافه کرد
ممنون میشم اگه کمکم کنید
کد سالم در بدن سالم ** کد سالم در سیستم عامل سالم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پنل بالای میزکار دو قسمت بیشتر نداره. یکی قسمت منو هست که برای هر برنامه منوی جداگونه داره (همین قابلیت گلوبال منو) یکی هم قسمت ایندیکاتورها هست که برنامه هایی که از system tray‌استفاده می کنن اونجا قرار میگیرن.
اگه برنامه ای آیکنش برای system tray موجود باشه پس اونجا هم قرار میگیره (اول باید لود بشه مسلما)
همون لانچر سمت چپ یونیتی کارش مثل تسک بار ویندوزه دیگه. هر برنامه ای که خواستی پین می کنی به لانچر تا همیشه و همه جا دم دستت باشن. یا میتونی از Cairo Dock یا Docky استفاده کنی و برنامه های مورد نیازت رو با افکت و تک خیلی قشنگی همه جا در دسترست باشه.
« آخرین ویرایش: 29 آذر 1393، 07:33 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین JAP

• Full Member
  • *
  • japdeveloper
    • japdeveloper
چجوری پین کنم؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
چجوری پین کنم؟
برنامه رو که باز کردی تو لانچر رو آیکونش راست کلیک کن :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
چجوری پین کنم؟

هر برنامه ای که باز کنی توی لانچر ظاهر میشه. بعد روی آیکنش که راست کلیک کنی یه گزینه هست به اسم Lock یا Pin (یکی از همین دوتا. آخه من یونیتی ندارم. دقیق نمیدونم) بعد دیگه اون برنامه می مونه توی لانچر. تا زمانی که دوباره دستی اونو برداری
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین JAP

• Full Member
  • *
  • japdeveloper
    • japdeveloper
دوستان این چیزهایی که شما گفتید رو که همه میدونن
من میخوام به پنل بالایی اضافه کنم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خب ما هم گفتیم که نمیشه اونجا چیزی اضافه کرد. غیر از منو و ایندیکاتور ها چیز دیگه ای اون بالا نمیره. اصلا سایز اون پنل مناسب برای آیکن و ... نیست.
پنلی بخوای که تعاملی تر باشه باید میزکار xFce یا KDE نصب کنی تا پنلشون اون چیزی رو که میخوای بهت بدن  ;)
شاید با توییک تولزها بشه یه کاری کرد ولی من به شخصه تست نکردم خبر ندارم. اوبونتو توییک یا یونیتی توییک رو نصب کن ببین با اونا میشه همچین کاری کرد یا نه.

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
دوستان این چیزهایی که شما گفتید رو که همه میدونن
من میخوام به پنل بالایی اضافه کنم
اون بالا دوتا وظیفه داره ۱. مثل آیکون ها کنار ساعت ویندوز که بعضی برنامه ها یه آیکون برای دسترسی برای کارهای خاص اونجا قرار میدن. ۲. Global Menu همه ی منوها اون بالا هستن.
cairo dock نصب کنید می تونید باهاش یه کارهایی بکنید.
ولی یونیتی بیشتر شبیه مک هستش.
اگه دسکتاپ شبیه ویندوز می خواین cinnamon, kde, xfce ,... رو امتحان کنید.