سلام دوستان وقت همگیتون بخیر :
یه مسئله ای که من چند وقته که باهاش درگیرم انتخاب مسیر در حوضه ی شبکه و بسترسازی هستش!
اینکه توی انتخاب مسیر به مشکل برخوردم معنیش این نیست که من روی مباحث شبکه دید ندارم یا حالا به هر تعریفی خیلی تازه کار ام! (17 سالمه)
چون یه سری از مفاهیم آدم رو گیج میکنند!
همونطور که میدونید آدم نمیتونه توی هر شاخه ی شبکه pro بشه و خب این مسئله کاملا طبیعیه!
چه آقای شفق زندی که یکی از بهترین های بحث شبکه است چه کسای دیگه (البته به گفته ی خودشون)
متاسفانه شرکت های ایرانی ساز های عجیبی واسه خودشون میزنن!
من علاقه ی شخصیم توی شبکه سیسکو هستش! یعنی مهندسی سیسکو! اما اکثر شرکت های ایرانی یا مهندس مایکروسافت میخوان یا میکروتیک! این به این معنی نیست که من میکروتیک رو دوست ندارم به طور ذاتی! اما خب اگر بخوام انتخابی داشته باشم اون سیسکو هستش. و از طرفی توی 25 یا 26 سالگی قصد ادامه ی تحصیل توی آمریکا رو دارم و طبق تحقیقاتی که کردم، تقریبا همه سوئیچ کردن روی سیسکو! و کلا من الان موندم! یه جورایی این CEO های ایرانی روانیم کردن!! فکر میکنن ترمیناتور دارن استخدام میکنن نه یک متخصص!
خواهشا دوستان خوبم یک دید کلی از این مسئله به من بدید و لطف کنین بگین چیکار کنم!!
یک دنیا ممنونم از همه دوستان پیشکسوت که وقتشون رو به کم سن و سال هایی مثه من میدم!