انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب مسیر حرفه ای در شبکه  (دفعات بازدید: 1913 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
انتخاب مسیر حرفه ای در شبکه
« : 30 آذر 1393، 10:52 ق‌ظ »
سلام دوستان وقت همگیتون بخیر :

یه مسئله ای که من چند وقته که باهاش درگیرم انتخاب مسیر در حوضه ی شبکه و بسترسازی هستش!

اینکه توی انتخاب مسیر به مشکل برخوردم معنیش این نیست که من روی مباحث شبکه دید ندارم یا حالا به هر تعریفی خیلی تازه کار ام! (17 سالمه)
چون یه سری از مفاهیم آدم رو گیج میکنند!

همونطور که میدونید آدم نمیتونه توی هر شاخه ی شبکه pro بشه و خب این مسئله کاملا طبیعیه!
چه آقای شفق زندی که یکی از بهترین های بحث شبکه است چه کسای دیگه (البته به گفته ی خودشون)
متاسفانه شرکت های ایرانی ساز های عجیبی واسه خودشون میزنن!
من علاقه ی شخصیم توی شبکه سیسکو هستش! یعنی مهندسی سیسکو! اما اکثر شرکت های ایرانی یا مهندس مایکروسافت میخوان یا میکروتیک! این به این معنی نیست که من میکروتیک رو دوست ندارم به طور ذاتی! اما خب اگر بخوام انتخابی داشته باشم اون سیسکو هستش. و از طرفی توی 25 یا 26 سالگی قصد ادامه ی تحصیل توی آمریکا رو دارم و طبق تحقیقاتی که کردم، تقریبا همه سوئیچ کردن روی سیسکو! و کلا من الان موندم! یه جورایی این CEO های ایرانی روانیم کردن!! فکر میکنن ترمیناتور دارن استخدام میکنن نه یک متخصص!

خواهشا دوستان خوبم یک دید کلی از این مسئله به من بدید و لطف کنین بگین چیکار کنم!!

یک دنیا ممنونم از همه دوستان پیشکسوت که وقتشون رو به کم سن و سال هایی مثه من میدم!
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1393، 11:01 ق‌ظ توسط API »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین abyz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
    • تجربه‌های پراکنده
پاسخ : انتخاب مسیر حرفه ای در شبکه
« پاسخ #1 : 30 آذر 1393، 01:39 ب‌ظ »
سلام

من الان مدت‌هاست توی شرکت‌های بزرگ و کوچک کار کامپیوتری کردم و از بستن کیس توی ۱۶ - ۱۷ سالگی شروع کردم 8)
  • تعداد متخصصها توی زمینه‌های مختلف کم هست. پس اگه شما در هر زمینه‌ای متخصص بشی قطعا بازار کار خاص خودت رو خواهی و تخصص مساوی کار هست.
  • اینکه تخصص مثل یه هرم میمونه. باید کلی پایه‌های غیر تخصصی و مشترک رو یاد بگیری تا کم کم بتونی راه تخصصیت رو انتخاب کنی. پس سعی کن اول طبقات پایین هرم رو یاد بگیری و در مسیرت قدرت تصمیم گیریت برای طبقات بعدی هم بیشتر میشه.
  • من شخصا علاقه‌مند به تکنولوژی‌های آزاد هستم پس سیسکو رو پیشنهاد نمیکنم اما اگه خواستید توی خارج از مهارت سیسکو استفاده کنید بایستی قطعا برید و یه سری امتحان بدید و مدارک مرتبط رو از یه جای معتبر خارج از کشور بگیرید.

اگه بخوام بصورت خلاصه بگم چه کاری باید انجام بشه پیشنهادم اینه:
  • مفاهیم مشترک شبکه رو یاد بگیرید
  • بصورت مقدماتی یاد بگیرید نه عمیق یادبگیرید که سیسکو چیه؟ مایکروسافت چیه؟ میکروتیک چیه؟
  • سعی کنید با همین چیزایی که یادگرفتید چندین‌تا کار حتی مجانی توی هر یک از این زمینه‌ها انجام بدی که بدونی مزه کار کردن توی اون زمینه چیه
اونوقت اطلاعات کافی داری که بدونی از اون به بعدد باید چکار کنی

امیدوارم کمک کرده باشه
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1393، 01:55 ب‌ظ توسط abyz »
تجربه‌های پراکنده من http://blog.abyz.ir
بسازید شکست بخورید اما موفق شوید http://pretotyping.ir

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
« پاسخ #2 : 30 آذر 1393، 03:06 ب‌ظ »
اگه اسپم به شمار نیاد میخواستم تشکر کنم!

ممنون که از راهنمایی پربارتون
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 30 آذر 1393، 04:58 ب‌ظ »
خوب شبکه هم مثل زیرشاخه‌های دیگه کامپیوتر، قسمت‌های مختلفی داره.
در صورتی که در شبکه‌های بزرگ مثل آی‌اس‌پی‌ها یا دیتاسنترها بخوای کار کنی، تجهیزات Cisco یا Juniper استفاده می‌شه و در شبکه‌های کوچکتر، تجهیزات کوچیکتر استفاده می‌شه و چون کارش کمتره، نیاز هست که اطلاعاتی مثل مدیریت سرورهای گنو-لینوکس یا ویندوز هم بلد باشی.

انتخابی که داری اینه: موقعیت کاری بیشتر و حقوق کمتر یا موقعیت کاری کمتر و حقوق بیشتر.
و مسلما وقتی موقعیت کاری کمتره، نیاز هست که تسلط بیشتری روی کارت داشته باشی تا بتونی اون شغل رو به دست بیاری.

اگر پیشنهاد شخصی من رو بخوای، الان وقت زیاد داری و می‌تونی شروع به خوندن کتاب‌های شبکه مثل +Network و بعد کتاب‌های Cisco، ابتدا CCNA و بعد CCNP بکنی. بعد از اون هم اگر خواستی روی مدیریت سرورها کار می‌کنی یا اینکه توی زمینه Cisco ادامه می‌دی.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #4 : 30 آذر 1393، 06:18 ب‌ظ »
توی بحث network engineering زیاد مشکلی به لحاظ اینکه بگی اینوم خوندم اما شرکت ها ی چیز دیگه میخوان نداری هم سیسکو هم میکروتیک و هم جونیپر کار براش هست (البته جونیپر کمتر!) اما اگر میخوای سرویس کار شی متاسفانه تو ایران هنوز دو دستی ویندوز رو چسبیدن بخصوص توی دیتاسنتر ها و نرم افزارهای مانیتورینگ همه بر حسب عادت از ویندوز و محصولات ویندوزی استفاده می کنند.نمی تونم اسم ببرم ولی تو دیتا سنتر دو سه تا از ISP‌های بزرگ که دیدم لینوکس جایگاه خاصی نداشت (متاسفانه) به جز سرور ها و VPS های شرکتا که توی اون دیتا سنتر دیوایس داشتند و سرویس می گرفتند!
یعنی من بالای ۶ نفر رو دیدم که لینوکس رو فقط به جهت اینکه بگن سرشون میشه بلدن و خیلی استفاده کاربردی ازش نمی کنن
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 30 آذر 1393، 07:14 ب‌ظ »
و خب طبق مصوّبه‌ی ۹۵۹ قراره هرچیزی که مربط به مایکروسافت می‌شه ابتدا از دولت حذف شه و بعد برای بخش خصوصی هم جریمه‌هایی در نظر گرفته بشه. با توجّه به این مطلب اگه می‌خوای در آینده دوباره نری سراغ یاد گرفتن چیز دیگه‌ای بهتره از هرچیزی که اسم مایکروسافت روشه دوری کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #6 : 30 آذر 1393، 07:51 ب‌ظ »
آخه بگیر نگیر داره این وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات.ولی امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیافته چون تو شرکت ها با هر کدوم از مدیرای فنی که صحبت می کردم اصلا حاضر به پذیرفتن دردسرهای مهاجرت به لینوکس نبودن اگرچه خودشون بهتر از من از مزایای این کار مطلع بودن.
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #7 : 30 آذر 1393، 10:19 ب‌ظ »
  • اینکه تخصص مثل یه هرم میمونه. باید کلی پایه های غیر تخصصی و مشترک رو یاد بگیری تا کم کم بتونی راه تخصصیت رو انتخاب کنی. پس سعی کن اول طبقات پایین هرم رو یاد بگیری و در مسیرت قدرت تصمیم گیریت برای طبقات بعدی هم بیشتر میشه.
به شدت تایید میشه!
همیشه اول کار سوال زیاده که جز تلف کردن وقت هیچ سودی نداره، شما از مفاهیم پایه ای و مستقل از هر چیزی(نتورک پلاس) شروع کن بعد کم کم که دانشت رفت بالا خودت میفهمی چیکار کنی.

مهم نیست که فردا چی میشه، مهم اینه که کاری که دوست داری رو شروع کنی.
نکته:
خوب متاسفانه یک روش عمومی نداریم که برای همه جواب بده. روشی که برای یکی دیگه جواب داده، ممکنه برای من جواب نده. روشی که برای من جواب داده، ممکنه برای تو جواب نده!