انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: kde برای ubuntu  (دفعات بازدید: 4895 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
kde برای ubuntu
« : 31 امرداد 1388، 11:02 ق‌ظ »
با سلام دوباره خدمت همه دوستان
من نسخه ubuntu 32 بیتی را از اینترنت دانلود و نصب کردم و بعد از نصب تنها یک دسکتاپ Gnome دارم و میخوام بدونم ایا kde در این نسخه از لینوکس وجود ندارد؟ و اگر وجود دارد چطور میتوانم انرا نصب و یا دانلود کنم و اگر باید دانلود بشه بیزحمت حجم و جایی را معرفی کنین که من از انجا انرا دانلود کنم
خیلی ممنون

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: kde برای ubuntu
« پاسخ #1 : 31 امرداد 1388، 11:15 ق‌ظ »
با سلام دوباره خدمت همه دوستان
من نسخه ubuntu 32 بیتی را از اینترنت دانلود و نصب کردم و بعد از نصب تنها یک دسکتاپ Gnome دارم و میخوام بدونم ایا kde در این نسخه از لینوکس وجود ندارد؟ و اگر وجود دارد چطور میتوانم انرا نصب و یا دانلود کنم و اگر باید دانلود بشه بیزحمت حجم و جایی را معرفی کنین که من از انجا انرا دانلود کنم
خیلی ممنون
درود

دوست عزیز خوش‌آمدی ;)

اول ی جست‌جو بکن ببین چیزی هست؟!  :) اگر در ابونتو اینترنت داری گزینه‌های مختلفی پیش روت هست:

[u=http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10515.0.html]امكان نصب kde در اوبونتو بدون نياز به اينترنت هست؟[/u]

http://wiki.kde-ir.org/?title=Installing_kde_from_launchpad

در ضمن اطمینان دارم بگردی کلی چیز دیگه هم پیدا می‌کنی ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 31 امرداد 1388، 11:32 ق‌ظ »
بله دوست عزیز من به اینترنت دسترسی دارم حالا از کجا میتونم دانلودش کنم و اینکه حجمش هم حدودا چقدره؟
ممنون

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #3 : 31 امرداد 1388، 12:24 ب‌ظ »
برای نصب آخرین نسخه از KDE یعنی نسخه ۴.۳ می تونید از راهنمای زیر استفاده کنید :

Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 31 امرداد 1388، 04:27 ب‌ظ »
ساده ترین کار اینه که بزنی
sudo aptitude install kubuntu-desktopو بعد لاگ آوت کنی و حین لاگین انتخاب کنی که با کوبونتو کار داری (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 01 شهریور 1388، 11:27 ق‌ظ »
sudo aptitude install kubuntu-desktopو بعد لاگ آوت کنی و حین لاگین انتخاب کنی که با کوبونتو کار داری (:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت من این راهو رفتم و kde کامل نصب شد و خیلی هم عالی بود اما بعد از اتمام نصب من ریستارت کردم و وقتی linux داشت بالا می امد مثل قبل نبود یعنی قبل از اجرای این دستور که بالا ما امد loading مینوشت ubuntu اما الان که بالا می اید kubuntu مینویسد علتش چیه یعنی لینوکس ubuntu به لینوکس kubuntu تبدیل شده؟
ببخشید اگه از نظر شما این سوال مبتدی باشه چون خودم تازه به این سیستم عامل رو اوردم
ممنون میشم خوب توضیح بدین

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #6 : 01 شهریور 1388، 09:49 ب‌ظ »
خب همونطور که احتمالا می دونی اوبونتو و کوبونتو و زوبونتو و ادوبونتو و ... بیشتر از چند تا اسم و چند تا بسته نیستن. مثلا کاری که تو کردی اینه که بسته‌های مربوط به کی دی ای (میزکار + گرافیک های جینگولک بازی) رو نصب کردی. کی دی ای که توش لاگین کردی و جینگولک بازی‌ها هم اون صفحه است که اولش نشون می ده که به جای عکس اوبونتو شده عکس کوبونتو (اون چیز مهمی نیست و می تونی عکس خودت یا هر چیز دیگه رو به جاش بذاری. فقط یک عکسه که عوض شده). فکر کنم اسم بسته‌اش هم هست kubuntu-artwork-usplash .
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 01 شهریور 1388، 11:32 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ببخشید که زیادی سوال میکنم قول میدم اخریش باشه!
من بعد از دستورات بالا ;kde رو سیستمم رو نصب کردم و ورژنش هم 4.2.2 هستش و بعدش فهمیدم که ورژن 4.3 هم هستش اما الان که میخوام آپگرید کنم به 4.3 و دستور زیر را که میزنم sudo apt-get update پیغام زیر رو نشون میده
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
اگر میشه به زبانی ساده بگین چیکار باید بکنم چون مبتدی هستم
پیشاپیش از توجهتون خیلی خیلی ممنونم

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #8 : 01 شهریور 1388، 11:33 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون از راهنماییت من این راهو رفتم و kde کامل نصب شد و خیلی هم عالی بود اما بعد از اتمام نصب من ریستارت کردم و وقتی linux داشت بالا می امد مثل قبل نبود یعنی قبل از اجرای این دستور که بالا ما امد loading مینوشت ubuntu اما الان که بالا می اید kubuntu مینویسد علتش چیه یعنی لینوکس ubuntu به لینوکس kubuntu تبدیل شده؟
ببخشید اگه از نظر شما این سوال مبتدی باشه چون خودم تازه به این سیستم عامل رو اوردم
ممنون میشم خوب توضیح بدین
این دستور رو برای تغییر به ubuntu usplash  تو ترمینال بزن:
sudo update-alternatives --config usplash-artwork.so
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #9 : 01 شهریور 1388، 11:53 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ببخشید که زیادی سوال میکنم قول میدم اخریش باشه!
من بعد از دستورات بالا ;kde رو سیستمم رو نصب کردم و ورژنش هم 4.2.2 هستش و بعدش فهمیدم که ورژن 4.3 هم هستش اما الان که میخوام آپگرید کنم به 4.3 و دستور زیر را که میزنم sudo apt-get update پیغام زیر رو نشون میده
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
اگر میشه به زبانی ساده بگین چیکار باید بکنم چون مبتدی هستم
پیشاپیش از توجهتون خیلی خیلی ممنونم

ای کاش پست ها رو دقیق میخوندی تا وقتت با نصب نسخه ی 4.2.2 kde تلف نشه !! ولی الان هم دیر نشده ! برای ارتقا به kde 4.3 , پاسخ شماره ی ۳ این تاپیک رو با دقت بخونید :

برای نصب آخرین نسخه از KDE یعنی نسخه ۴.۳ می تونید از راهنمای زیر استفاده کنید :

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 02 شهریور 1388، 01:49 ب‌ظ »
دوستان باز هم مزاحم همیشه به خدا شرمندم اینقدر سوال میپرسم شاید هم اصلا بهتر بود برای من مبتدی به این سیستم عامل نمی اومدم اما حالا که اومدم راه پس که ندارم پس تا اخرش میرم!
من با بدبختی بالاخره به 4.3 بردم اما مشکلی که پیش اومده اینه که دیگه عملا محیط kde به درد نخور شده رو صفحه اصلا نمیشه راست کلیک کرد بک گراند رو نمیشه عکسی گذاشت روی دکمه start که کلیک میکنی محتویاتش به جای اینکه پایین سمت چپ و در اصل بالای دکمه start باز شه میره بالا و سمت چپ صفحه نمایش باز میشه خلاصه کلی مشکل براش پیش اومده!
ای کاش که با همون 4.2.2 سر میکردم و به 4.3 نمیبردم!
میخوام ببینم ایا درست میشه یا نه و اگر نه چطور میتونم kde رو از سیستمم پاک کنم دلمم نماد کلش رو پاک کنم و از اول نصب کنم چون کلی آپدیت کردم لینوکسمو و کلی برنامه توش ریختم!
ممنون میشم راهنمایی جامع و به زبان ساده برای من مبتدی داشته باشین
پیشاپیش از توجه تون سپاسگذارم

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #11 : 02 شهریور 1388، 08:27 ب‌ظ »
دوستان باز هم مزاحم همیشه به خدا شرمندم اینقدر سوال میپرسم شاید هم اصلا بهتر بود برای من مبتدی به این سیستم عامل نمی اومدم اما حالا که اومدم راه پس که ندارم پس تا اخرش میرم!
من با بدبختی بالاخره به 4.3 بردم اما مشکلی که پیش اومده اینه که دیگه عملا محیط kde به درد نخور شده رو صفحه اصلا نمیشه راست کلیک کرد بک گراند رو نمیشه عکسی گذاشت روی دکمه start که کلیک میکنی محتویاتش به جای اینکه پایین سمت چپ و در اصل بالای دکمه start باز شه میره بالا و سمت چپ صفحه نمایش باز میشه خلاصه کلی مشکل براش پیش اومده!
ای کاش که با همون 4.2.2 سر میکردم و به 4.3 نمیبردم!
میخوام ببینم ایا درست میشه یا نه و اگر نه چطور میتونم kde رو از سیستمم پاک کنم دلمم نماد کلش رو پاک کنم و از اول نصب کنم چون کلی آپدیت کردم لینوکسمو و کلی برنامه توش ریختم!
ممنون میشم راهنمایی جامع و به زبان ساده برای من مبتدی داشته باشین
پیشاپیش از توجه تون سپاسگذارم

نصب/ارتقا به KDE 4.3 آسان ترین کار ممکن هست به شرطی که طبق این راهنما پیش رفته باشید ! کارهایی که در آخر راهنما گفته شده رو انجام بدید:
نقل‌قول
کلید های Ctrl + Alt + F1 را بزنید تا وارد محیط متنی بشید.

لوگین کنید. ( نام کاربری و پسورد رو وارد کنید )

دستورات زیر را اجرا کنید:
sudo /etc/init.d/kdm stop

sudo rm -r ~/.kde && sudo reboot

مشکلی که برای شما پیش اومده به دلیل تداخل تنظیمات KDE 4.2 و 4.3 هست که با انجام کارهای بالا مشکل حل میشه. دقت کنید که دستورات رو درست وارد کنید.

آفلاین yahya66

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 04 شهریور 1388، 02:33 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون از راهنماییت من تمام راههای بالا رو رفتم اما مشکلم رفع نشده هنوز همون مشکل رو دارم ایا راهی هست درست بشه یا نه واگر نیست میشه بگین چطور پاکش کنم و kde رو از اول نصبش کنم
ممنون