انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عرضه Ubuntu Phone به بازار با یک سال تاخیر دیگر به انجام می رسد  (دفعات بازدید: 4715 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
اینطور که به نظر می رسد، تنها تاریخ عرضه محصولات سامسونگ نیست که مرتبا تغییر می کند و این کمپانی نیز تنها کمپانی بدقول نیست. Canonical، شرکت تجاری مالک Ubuntu، سیستم عامل متن باز مبتنی بر لینوکس، گفته است که تلفن هوشمندش با نام Ubuntu Phone، تا اوایل سال ۲۰۱۵ عرضه نخواهد شد.

برخلاف سامسونگ، Canonical، تجربه و منابع کافی را جهت به ثمر رساندن اولین محصولش در این عرصه دارا نیست. به همین دلیل، کمپانی مذکور، با شرکای مختلفی در بخش سخت افزار، جهت تبدیل به واقعیت کردن Ubuntu Phone همکاری می کند. در ماه فوریه، این کمپانی از توافق با Meizu در چین و bq واقع در اسپانیا، برای عرضه این تلفن هوشمند تا اواخر سال ۲۰۱۴ خبر داده بود.
تاکنون،‌ اخبار مختلفی درباره تلفن های هوشمند متفاوتی از کمپانی های یاد شده منتشر شده اما Ubuntu Phone در حد یک نسخه آزمایشی باقی مانده است. از دستگاه Meizu MX4 Pro نیز که انتظار می رفت نسخه ای از آن مبتنی بر اوبونتو عرضه شود نیز خبری نیست.

احتمالا این سوال برای شما پیش می آید که مشکل از کجاست؟‌ طبق برخی شایعات منتشر شده، شرکای سخت افزاری Canonical، علاقه خود را نسبت به کل پروژه از دست داده اند. قدم گذاشتن به این عرصه، با توجه محبوبیت کم این سیستم عامل متن باز، حتی نسبت تایزن، همیشه خطرناک بوده و خواهد بود. حداقل، تایزن از پایه برای موبایل طراحی شده و هم اکنون نیز بر روی برخی ساعت های هوشمند سامسونگ نصب شده است.

در طی مدتی طولانی، شاهد هیچ پیشرفتی در سیستم عامل Ubuntu برای دستگاه های همراه نبودیم و زنجیره های تولید نیز حدود چند ماه از برنامه ریزی خود عقب هستند. ممکن است اولین تلفن های هوشمند مبتنی بر Ubuntu جایگزین دیگر محصولات Meizu و bq نشوند، اما برندهای جدیدی را به وجود خواهند آورد.

انتظار می رود اعلامیه رسمی این دستگاه متفاوت، اوایل سال ۲۰۱۵ از سمت کمپانی Canonical منتشر شود. برخی نیز احتمال می دهند اعلامیه ای از طرف bq تا ماه فوریه منتشر شود.
http://digiato.com/article/2014/12/22/عرضه-ubuntu-phone-به-بازار-با-یک-سال-تاخیر-دیگر-به/

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
اینطور که اینها دارن پیش میرن هیچ امیدی بهش نیست

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
شاید باورتون نشه، اما من پول گذاشتم کنار تا وقتی Ubuntu همه محصولاتشو (Moblie, Tablet, Laptop, TV) عرضه کرد، همه رو باهم بخرم.

مثل اینا که پول میدن همه وسایلشونو Apple میخرن  ;D

من می خوام همه Ubuntu باشه.

اما دیگه دارم کلافه میشم از بس که صبر کردم  ](*,)

تا کی باید صبر کرد؟  ???

اگر بخواد اینطوری پیش بره با این وضعه تورم و گرونی، فکر کنم وقتی محصولات Ubuntu بیاد، بیش از 20 میلیون هزینه بخواد تا همه رو بشه خرید.  :'(

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
همین الان هم اگه عرضه بشه کار خیلی سختی رو در پیش داره! دیگه چه برسه که هی برنامه زمانبندیشون عقب بیافته عملا اصلا توان رقابت با بقیه سیستم عاملها رو نداره چون الان تقریبا تمام سیستم عاملهای موبایل به بلوغ رسیدن اما اوبونتو فون تازه اول راهه!

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
شاید باورتون نشه، اما من پول گذاشتم کنار تا وقتی Ubuntu همه محصولاتشو (Moblie, Tablet, Laptop, TV) عرضه کرد، همه رو باهم بخرم.

تا کی باید صبر کرد؟  ???

اگر بخواد اینطوری پیش بره با این وضعه تورم و گرونی، فکر کنم وقتی محصولات Ubuntu بیاد، بیش از 20 میلیون هزینه بخواد تا همه رو بشه خرید.  :'(

بهترین کارو میکنی.این اوبونتو اگه یه کنسول بازی هم داشت دیگه عالی میشد!
ولی دقت کن این اوبونتو هستش.اپل این قدر قیمت نداره!
نقل‌قول
همین الان هم اگه عرضه بشه کار خیلی سختی رو در پیش داره! دیگه چه برسه که هی برنامه زمانبندیشون عقب بیافته عملا اصلا توان رقابت با بقیه سیستم عاملها رو نداره چون الان تقریبا تمام سیستم عاملهای موبایل به بلوغ رسیدن اما اوبونتو فون تازه اول راهه!
تو اینکه شکی نیست
ولی ابونتو بدون امتیاز هم نیست.فکر کنم اوبونتو میخواست کاری بکنه تمامی چیزایی که رو دسکتاپ اجرا میشه رو موبایل هم اجرا بشه  \\:D/
این برگ برنده اوبونتو فون هست

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11

تا کی باید صبر کرد؟  ???

نقل‌قول
تو اینکه شکی نیست
ولی ابونتو بدون امتیاز هم نیست.فکر کنم اوبونتو میخواست کاری بکنه تمامی چیزایی که رو دسکتاپ اجرا میشه رو موبایل هم اجرا بشه  \\:D/
این برگ برنده اوبونتو فون هست
خب برنامه های دسکتاپ برای اینکه روی موبایل هم به راحتی و بدون نقص اجرا بشن باید برای موبایل بهینه سازی بشن فکر نکنم بشه همینطوری برنامه ها رو روش اجرا کرد. که این هم به توسعه دهنده های خود برنامه ربط داره که بخوان این کار رو کنن یا نه!

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...

تا کی باید صبر کرد؟  ???

میدونم هزینه کمتر میشه.
اما قبلا دستم Apple بوده و به غیر از محکم بودن، ازش راضی نبودم. (منظورم این نیست که بدرد نمیخوره، برای من کارایی نداشت)

مثلا یکی از بزرگترین نیاز به خرید برنامه های مورد نیاز بود.
خیلی از موارد هم بود که اگر میخواستی ازشون به صورت Crack شده یا Patch شده استفاده کنی مشکل به وجود میومد.

اما وقتی برنامه Open Source باشه، این مشکلات نیست، چون اگر برنامه نویسی بلد باشی می تونی نیازهای خودتو برطرف کنی.

از نظر من هزینه بیشتر کردن برای آزادی خیلی بهتره

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
خب برنامه های دسکتاپ برای اینکه روی موبایل هم به راحتی و بدون نقص اجرا بشن باید برای موبایل بهینه سازی بشن فکر نکنم بشه همینطوری برنامه ها رو روش اجرا کرد. که این هم به توسعه دهنده های خود برنامه ربط داره که بخوان این کار رو کنن یا نه!
دوست عزیز اگر از پایه هر دو سیستم عامل با یک ساختار ساخته بشن. به غیر محیط استفاده، از همه نظر یکی هستند.

مطمئن باشید وقتی گفته میشه که قرار Ubuntu Touch بر اساس Ubuntu اصلی ساخته بشه، حتما برنامه های ساخته شده در هر دو قابل اجرا هستند.

شاید در بعضی موارد بین برنامه ها فرق داشته باشه، مثلا سیستم عامل 64 و 32، اما اینقدر زیاد نیست که نشه از برنامه ها در هردو سیستم عامل استفاده کرد.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
دوست عزیز اگر از پایه هر دو سیستم عامل با یک ساختار ساخته بشن. به غیر محیط استفاده، از همه نظر یکی هستند.

مطمئن باشید وقتی گفته میشه که قرار Ubuntu Touch بر اساس Ubuntu اصلی ساخته بشه، حتما برنامه های ساخته شده در هر دو قابل اجرا هستند.

شاید در بعضی موارد بین برنامه ها فرق داشته باشه، مثلا سیستم عامل 64 و 32، اما اینقدر زیاد نیست که نشه از برنامه ها در هردو سیستم عامل استفاده کرد.
برنامه هایی که برای موبایل ارائه میشن کار باهاشون بر اساس ژستهای حرکتی هستش اما در دسکتاپ اکثرشون با موس کار میکنید منظور من اینه باید این برنامه برای کار به صورت لمسی آماده شن الان کدوم یکی از برنامه های دسکتاپ برای کار به صورت لمسی آماده شدن؟ مثلا گیمپ و...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از اواخر ۲۰۱۴ تا اوایل ۲۰۱۵ می‌شه یک سال؟ ??? عجبا!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
البته یه خبر دیگه ای هم اومده بود که میگفتن ۳ ماهه اول ۲۰۱۵
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,105242.0.html

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
خیلی به سال 2015 نمونده
با این حساب خیلی هم عقب نیافتاده انتشارش
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
برنامه هایی که برای موبایل ارائه میشن کار باهاشون بر اساس ژستهای حرکتی هستش اما در دسکتاپ اکثرشون با موس کار میکنید منظور من اینه باید این برنامه برای کار به صورت لمسی آماده شن الان کدوم یکی از برنامه های دسکتاپ برای کار به صورت لمسی آماده شدن؟ مثلا گیمپ و...
شاید برنامه های الان لمسی نباشند، اما برای اینکه برنامه ها قابلیت لمسی داشته باشند کار سختی نیست. فقط باید چند مورد در برنامه نویسی اضافه بشه.

اما با توجه به اینکه باید برنامه ها در هر دو سیستم عامل کاربرد داشته باشند، احتمالا از این به بعد شاهد برنامه هایی خواهیم بود که همه با Mouse کار میکنند و هم قابلیت Touch دارند.  \\:D/

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
شاید برنامه های الان لمسی نباشند، اما برای اینکه برنامه ها قابلیت لمسی داشته باشند کار سختی نیست. فقط باید چند مورد در برنامه نویسی اضافه بشه.

اما با توجه به اینکه باید برنامه ها در هر دو سیستم عامل کاربرد داشته باشند، احتمالا از این به بعد شاهد برنامه هایی خواهیم بود که همه با Mouse کار میکنند و هم قابلیت Touch دارند.  \\:D/
تمام اینها بستگی به توسعه دهنده های برنامه داره شاید الان مثلا ۱۰ هزارتا برنامه برای اوبونتو باشه اما تا زمانی که توسعه دهنده ها برنامه هاشون رو برای کار لمسی بهینه نکنن عملا بلااستفاده هستش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تمام اینها بستگی به توسعه دهنده های برنامه داره شاید الان مثلا ۱۰ هزارتا برنامه برای اوبونتو باشه اما تا زمانی که توسعه دهنده ها برنامه هاشون رو برای کار لمسی بهینه نکنن عملا بلااستفاده هستش
البته مثلاً اگه از gtk یا کیوت استفاده کرده باشن برای ساختش کافیه gtk یا کیوت امکانات لمسی رو اضافه کنن و خیلی ربطی به برنامه‌نویسش نداره اگه بار نخست طرّاحی‌اش بر اساس استانداردها بوده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن