انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: asterisk در اوبونتو  (دفعات بازدید: 6424 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین feizi57

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
asterisk در اوبونتو
« : 31 خرداد 1386، 07:21 ب‌ظ »
سلام

من یه تازه کار هستم ( البته در مورد لینوکس ) . به تازگی اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کردم . الان قصد دارم یه نرم افزار رو که از سایت www.asterisknow.org دانلود کردم به نام asterisk now رو روی اوبونتو نصب کنم . ولی موفق نشدم !
1- آیا امکان نصب این نرم افزار بر روی اوبونتو وجود دارد ؟
2- آیا کتابی در مورد آموزش اوبونتو به زبان فارسی چاپ شده ؟
3- آیا در اوبونتو مثل ویندوز می شود نرم افزار را بصورت ویزاردی نصب کرد ؟

حسن

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: asterisk در اوبونتو
« پاسخ #1 : 31 خرداد 1386، 09:40 ب‌ظ »
سلام
ابتدا بگم که هممون تازه کاریم ;)
1- امکان نصب همه جور نرم افزار(بسته  نرم افزار) ی در اوبونتو امکان پذیر هستش.
2-متاسفانه خیر
3-به صورت ویزاردی نه نمیشه . (فعلا البته ) چون هر نرم افزار کتابخونه و بسته های مخصوص خودش رو داره و باید تصب بشن و تو هر نسخه ممکنه بعضی موارد اضافه یا کمتر بشه
من خودم دوست دارم هه کارامو دستی انجام بدم . ویزارد مخصوص ویندوز هستش که کاربر هیچ چیزی متوجه نمیشه ولی تو لینوکس کاملا بر عسکش هستش. برای اینه که همومون عاشقشیم ;)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 31 خرداد 1386، 10:36 ب‌ظ »
الان قصد دارم یه نرم افزار رو که از سایت www.asterisknow.org دانلود کردم به نام asterisk now رو روی اوبونتو نصب کنم . ولی موفق نشدم !
راستش پیشنهاد من اینه که قبل از اینکه شروع به کار کنید و برای اینکه بیشتر با اوبونتو و نصب بسته‌های نرم‌افزاری توش آشنا بشید راهنماهای این صفحه رو مطالعه کنید
http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareManagement

1- آیا امکان نصب این نرم افزار بر روی اوبونتو وجود دارد ؟
شما میتونید با چند کلیک ساده و به کمک Synaptic این نرم‌افزار روی اوبونتو نصب کنید و اگر هم میخواهید خودتون این کار رو قدم به قدم و از سورس انجام بدید راهنمای زیر بسیار کامله
http://blog.thegoldfish.net/asterisk-with-freepbx-on-ubuntu-704-desktop-tutorial

2- آیا کتابی در مورد آموزش اوبونتو به زبان فارسی چاپ شده ؟
کتاب چاپی وجود نداره ولی راهنماهای آنلاین فارسی که تو ویکی هر روز نوشته میشن کمتر از کتاب نیستن ;)

3- آیا در اوبونتو مثل ویندوز می شود نرم افزار را بصورت ویزاردی نصب کرد ؟
تا منظورتون از ویزارد چی باشه! اگر چیزی هست که نصب رو ساده میکنه باید بگم بله. سیستم apt یک سیستم ویزاردی نصب/حذف/بروزآوری آسان بسته‌های نرم‌افزاری است. ولی اگر چیزی مثل ویزارد نصب برنامه‌ها در ویندوز منظورتون باشه، برخی بسته‌ها همچین ویزاردی دارند ولی معمول نیست. اوبونتو سیستم نصب و مدیریت بسته‌های خودش رو داره... رجوع شود به همون راهنمای فارسی که آدرسش رو بالا دادم...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 31 خرداد 1386، 11:07 ب‌ظ »
ممنون مهدی جان من فکر می کنم منظورشون از ویزاد همون install shild ویندوز هستش که چند تا next میزنی و بعد finish می یاد نمی دونی چی به چیه  و بسته نرم افزاری نصب میشه ؟