انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در میزکار بعد از نصب Plasma5 حل شد!  (دفعات بازدید: 3051 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.
بدبخت شدم تقریبا  ;D

من قبلا کوبونتو 14.04 داشتم و KDE4 روش بود. قبلا یه پروژه بود که میشد Plasma5 رو توی 14.04 نصب کرد. اسم پروژه نئون بود. ولی چند روز پیش کلا از مخازن لانچپد حذف شد و من نتونستم نصبش کنم
اومدم 14.10 نصب کردم. چون مخزن کوبونتونکست می تونست پلاسما5 رو نصب کنه
من هم به همین امید اومدم 14.10 نصب کردم.
امروز که اومدم مخزن کوبونتونکست رو وارد کردم و بسته ها رو نصب کردم، به خوبی همه چیز نصب شد. موقع نصب هم گفت میخوای Lightdm باشه یا ssdm یه همچین چیزی. من زدم لایت دی ام.
بعد از نصب، ریست کردم. اومد بالا. بعد از لاگین کردن یه صفحه سیاه و یه ماوس پلاسما5ی وسط صفحه اومد.
هر کاری کردم پلاسما ریستارت نشد.
دستور تاپ گرفتم دیدم همه ی پروسه ها دارن عادی کار می کنن. ولی باز من چیزی به اسم میزکار نمی دیدم. الان دارم این متن رو توی اوبونتو14.04 لایو می نویسم  ](*,)

دستوری هست که بشه کوبونتو رو برگردوند به همون کی دی ای4ی که داشت؟

من این دستورات رو وارد کردم

sudo apt-add-repository ppa:kubuntu-ppa/next
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install kubuntu-plasma5-desktop plasma-workspace-wallpapers
sudo apt-get dist-upgrade

بعد از این دستورات سیستم من به فنا رفت  ](*,)

برای پاک کردنش هم اینارو زدم

sudo apt-get install ppa-purge
sudo apt-get remove kubuntu-plasma5-desktop
sudo ppa-purge ppa:kubuntu-ppa/next

ولی بازم بعد از ریستارت هیچی نیست.

نمیشه با دستوری کاری کرد که کوبونتو برگرده به چند ساعت قبل؟؟ مثل تایم شیفت؟ میخواستم تایم شیفت رو نصب کنم ولی مثل اینکه قسمت نبود.  ](*,)
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 04:39 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : مشکل در میزکار بعد از نصب Plasma5
« پاسخ #1 : 04 دی 1393، 05:53 ب‌ظ »
اینم بگم که خبر نداشتم توی 14.10، کی دی ای5 جایگزین 4 میشه. چون توی 14.04 اینجوری نبود. بعد از نصب پلاسمای جدید، موقع لاگین کردن دوتا میزکار میومد و من انتخاب می کردم. اینجا همون 4 شده 5. واسه همین مشکل برام پیش اومده. اگه میدونستم که جایگزین میشه همون اول هم نصبش نمی کردم. چون میدونم که پلاسمای5 هنوز پایدار نیست و توسعه ی اصلیش هنوز ادامه داره.
مشکل اینجاس که من نتم دیگه نامحدود نیست. وگرنه غصه ای نبود. میزدم دوباره توزیع رو نصب می کردم. امروز به خاطرش 500 مگ از ترافیکم رفته.نمیخوام از کفم بره.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 04 دی 1393، 06:07 ب‌ظ »
خب شما چرا از پوشه
/var/cache/apt/archivesمدام بک آپ نمیگیری که نخوای دوباره این همه رو دانلود کنی
هر از گاهی از این پوشه بک آپ بگیر (هر چند روز خود به خود پاک میشه)و قبل از نصب دوباره محتویاتی که قبلا از پوشه کپی گرفتی به همین پوشه برگردون و دستور
sudo apt-get updateرو بزن
اینجوری هر بار موقع نصب برای خودت و برای بقیه نیاز به دانلود دوباره از دست دادن زمان و هزینه نداری

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 04 دی 1393، 06:07 ب‌ظ »
$ sudo apt-get install kubuntu-desktop
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 04 دی 1393، 06:09 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی
الان دارم میرم خرید.
اومدم مفصل جواب میدم  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 دی 1393، 06:43 ب‌ظ »
خب شما چرا از پوشه
/var/cache/apt/archivesمدام بک آپ نمیگیری که نخوای دوباره این همه رو دانلود کنی
هر از گاهی از این پوشه بک آپ بگیر (هر چند روز خود به خود پاک میشه)و قبل از نصب دوباره محتویاتی که قبلا از پوشه کپی گرفتی به همین پوشه برگردون و دستور
sudo apt-get updateرو بزن
اینجوری هر بار موقع نصب برای خودت و برای بقیه نیاز به دانلود دوباره از دست دادن زمان و هزینه نداری

قبلا از این پوشه بک آپ می گرفتم. ولی خب خیلی خوب از کار در نمیومد. یه جورایی کارم تمیز نبود دیگه. قدیما aptoncd هم بود که مشکل داشت.

قبلا نامحدود داشتم و اصلا این فایلای دب برام مهم نبودن. خودمم بیشتر وقتا با دستور sudo apt-get clean پاکشون می کردم. خخخ

البته من خودم از 14.04 با Remastersys یه بک آپ دارم. ولی خب جدید جدید نیست. اونم مال یک هفته دو هفته پیشه.
من همیشه محتاط عمل می کنم. برای همین قرار نبود مشکلی پیش بیاد. فقط همین قضیه ی اینکه پلاسمای 5 جایگزین 4 میشه رو خبر نداشتم. اگه خبر داشتم اصلا دستش نمی زدم یا اینکه با تایم شیفت یه ریستور پوینت درست می کردم لااقل.  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 دی 1393، 06:44 ب‌ظ »
$ sudo apt-get install kubuntu-desktop

تست می کنم خبر میدم  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 04 دی 1393، 07:29 ب‌ظ »
آخرش تونستم برش گردونم به کی دی ای4. ولی خیلی چیزا تغییر کرده. یعنی بیشتر امکانات پلاسمای5 هنوز مونده توی 4. همه چی اینجا قاراش میشه فعلا. از خیر پلاسما تا پایدار شدنش گذشتم.
بر میگردم به 14.04. حالا یا همون بک آپ ریمستر رو ریستور می کنم. یا اینکه از اول یه 14.04 میریزم.

مرسی از همه.