سلام دوستان
میگم این اوبونتوی من چند روزیه که همش داره بهونه می گیره. تا پریروز یه نسخه ی 14.04 شش ماهه داشتم که مثل ساعت کار می کرد. ولی دیروز اومدم 14.10 ریختم و مشکل داشتم باهاش و امروز دوباره برگشتم به 14.04. ولی 14.04 هم هنوز یک روز از نصبش نگذشته داره بهونه میگیره
کند میشه
برنامه ها یهو از کار می افتن. مثلا میخوام kate رو اجرا کنم میگه
KDEInit could not launch '/usr/bin/kate'
باز نمیشه
بعد مثلا سیستم ستینگ رو هم که کلیک می کنم باز نمیشه
یه برنامه تا پریروز راحت لود میشد الان میگه برنامه قابلیت نوشتن ندارد، لطفا با مدیر سیستم تماس بگیرید. برنامه چیه اونوخ؟ Yakuake. ترمینال کرکره ایه کی دی ای که تا دو روز پیش هیچ مشکلی نداشت
همون نسخه اوبونتو رو هم دارم میریزم. با همون اپدیت ها با همون برنامه های نصب شده.
جریان چیه؟ یهو صدا گیر می کنه سی پی یو رو 100 درصد اشغال می کنه (Pulse Audio) یه برنامه میخوام لود کنم بعد از 5 دقیقه لود میشه.
خیلی رفته رو اعصابم. یعنی دارم دیوونه میشم. اونم 14.04ی که باید از همه ی توزیع های قبل و بعدش پایدارتر باشه اینجوری داره من رو کلافه می کنه. جالبه که تا دو روز پیش هیچ مشکلی نداشتم واقعا. با اینکه 6 ماه بود نصب داشتمش و پدرش رو هم در آورده بودم.
یه چیز طبیعیه؟؟یعنی همه اینجوری شدن؟؟
من خودم فکر می کنم یه آپدیتی احتمالا اومده که میزنه ناکار می کنه همه جا رو و چون من همیشه سیستمم آپدیته برای همین مشکل واسش پیش میاد.
به نظرتون جریان چیه؟