انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در دریافت شبکه‌های رادیویی دیجیتال و شبکه HD  (دفعات بازدید: 5984 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
سلام.
من یه گیرنده دیجیتال X.Vision USB 2100 دارم (AF-9015) . نصب و راه‌اندازی صورت گرفته. شبکه‌های عادی تلویزیون مثل 1 و 2 و نسیم و ... به راحتی دریافت میشه اما :
1- شبکه‌های رادیویی صدا ندارند (EPG شبکه‌های رادیویی نه تنها دریافت میشه بلکه حتی با تغییر برنامه‌های رادیویی رو صفحه پیغام برنامه‌ی جدید هم میده!) تنها ایرادی که هست در صدای شبک‌های رادیویی هستش که سکوت کامله. فقط در برنامه کافئین صدا با نویز شدید پخش میشه که گوش خراشه و به درد نمی‌خوره. من برنامه‌ها رو با VLC دریافت می‌کنم.
2- شبکه HD هم قبلا صدا و تصویر نداشت الان با بروز شدن VLC صدا با وضوح پخش میشه اما تصویر بعد از چند ثانیه فریز میشه.
کسی میتونه کمکی کنه؟؟؟؟؟؟
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من از tvheadend به عنوان backend برای دریافت کانال‌های DVB-T استفاده می‌کنم و مشکلی ندارم. از چه آنتنی استفاده می‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
من از tvheadend به عنوان backend برای دریافت کانال‌های DVB-T استفاده می‌کنم و مشکلی ندارم. از چه آنتنی استفاده می‌کنی؟
از آنتن خود گیرنده. فکر نمی‌کنم مشکلی در دریافت سیگنال داشته باشم چون توی ویندوز همیشه سیگنال 100٪ نشون میداد.
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
ممکنه کمی توضیح بدی؟ Backend چیه؟ به سایت Tvheadend هم سر زدم چیزی متوجه نشدم
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بک‌اند: برنامه‌ای که امواج دیجیتالی گرفته شده از گیرنده‌‌ی دیجیتال رو به پرونده‌ی شامل تصویر و صدا و… تبدیل می‌کنه مثل tvheadend
فرانت‌اند: برنامه‌ای که می‌تونه پرونده‌ی شامل تصویر و صدا و… رو پخش کنه مثل Kodi

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
بک‌اند: برنامه‌ای که امواج دیجیتالی گرفته شده از گیرنده‌‌ی دیجیتال رو به پرونده‌ی شامل تصویر و صدا و… تبدیل می‌کنه مثل tvheadend
فرانت‌اند: برنامه‌ای که می‌تونه پرونده‌ی شامل تصویر و صدا و… رو پخش کنه مثل Kodi
من چجوری میتونم مشکلمو حل کنم. همه جا صحبت از vlc بوده و آموزشی غیر از این ندیدم. بک اند و فرانت اند که شما فرمودی جدیده. فایل نصبی داره نداره چجوریه؟
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ابتدا بهتره یه فرانت‌اند مثل Kodi نصب کنی. این‌جا هم روش نصب tvheadend برای اتّصال به کودی نوشته شده: http://kodi.wiki/view/Tvheadend_PVR

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

آفلاین Majid Aghamohamadian

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
نقل‌قول
ابتدا بهتره یه فرانت‌اند مثل Kodi نصب کنی. این‌جا هم روش نصب tvheadend برای اتّصال به کودی نوشته شده: http://kodi.wiki/view/Tvheadend_PVR
نقل‌قول
سلام
منم همین مدل رو دارم و مشکلی باهاش ندارم.
شبکه HD ‌هم مثل آیینه میگیره ولی قبلش تنظیماتم رو مثل لینک زیر انجام دادم:
http://ubuntunews.ir/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%86%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://ubuntunews.ir/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%86%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85/
امیدوارم به دردتون بخوره.

سلام
من اموزش مربوطه رو انجام دادم (http://ubuntunews.ir/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%86%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D9%85/) و kodi هم درست کار کردو رادیو و تلوزیون رو واسم اورد
اما دوتا مشکل دارم
1- سیستمم موقع استفاده ازین مدیا سنتر داغ میکنه (دما موقع استفاده از vlc  52هستش و موقع استفاده از kodi فک کنم از 62 هم بالاتر میره و به خاطر مشکل پایین نمیتونم دمای دقیقشو ببینم)
2- این مدیا سنتر کلید minimize نداره (حداقل من که پیدا نکردم) و مجبورم وقتی روشن میکنم این برنامه رو تا زمانی که خاموشش نکردم از سیستمم استفاده نکنم واسه کارای دیگه
ممنون میشم بگین چجوری این مشکلارو رفع کنم
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1393، 01:14 ق‌ظ توسط Majid Aghamohamadian »

• Full Member
  • *
اقا مشکل 2 حل شد خداروشکر و تونستم از حالت fullscreen درارمش برنامه رو

حالا موند مشکل اساسی یعنی دمای بالا
اگه هیچ برنامه ای روشن نباشه جز kodi و چند دقیقه هم سیستم به حال خودش باشه  دما میره رو 58 که باعث میشه به محض اجرای یه برنامه فن رو دور تند کار کنه ](*,)
چیکارش کنم؟ :'(

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
دوست عزیز دمای پنجاه تا شصت درجه یک دمای نرماله و لازم نیست نگران باشی.
در ضمن میتونی از برنامه هایی که حالت پاور سیو میده استفاده کنی.
موفق باشی
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

• Full Member
  • *
ممنون از پاسختون
ولی سیستم من دوتا گرافیک داره و دمای 55 به بالا باعث داغ شدن و شروع صدای مزخرف فن میشه.
بنا به گفته شما برنامه indicator-cpufreq رو نصبیدمو رو power-save گذاشتمش ببینم چی میشه ::) (فعلا که انگار نه انگار  ;D)

کاش میشد با vlc صدای کانالای رادیو رو هم شنید و اینجوری دیگه بیخیال kodi میشدم :-X
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1393، 11:36 ق‌ظ توسط Majid Aghamohamadian »

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
ممنون از پاسختون
ولی سیستم من دوتا گرافیک داره و دمای 55 به بالا باعث داغ شدن و شروع صدای مزخرف فن میشه.
بنا به گفته شما برنامه indicator-cpufreq رو نصبیدمو رو power-save گذاشتمش ببینم چی میشه ::) (فعلا که انگار نه انگار  ;D)

کاش میشد با vlc صدای کانالای رادیو رو هم شنید و اینجوری دیگه بیخیال kodi میشدم :-X
کافئین را از روی سورس کامپایل و نصب کن. تا بتونی هم کانال های تلویزیونی و رادیویی را داشته باشی.
cd ~
sudo apt-get install g++ cmake git libqt4-dev kdelibs5-dev libx11-dev libxss-dev libvlc-dev
git clone git://anongit.kde.org/kaffeine
mkdir build
cd build
cmake ../kaffeine
make
sudo make install
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1393، 03:16 ب‌ظ توسط بهروز رمضانی »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.