انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: PlayOnLinux  (دفعات بازدید: 3195 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
PlayOnLinux
« : 04 شهریور 1388، 05:49 ب‌ظ »
این نرم افزار هر چی که داخلش داره واسه اجرا مثل بازی و برنامه هی و... باید از internet دانلود کنه؟؟؟؟
خوب اینجوری مثلا بازیها که حجمشان خیلی   آدم بیچاره میشه که با سرعت ۱۲۸ ۴gig بخواد download کنه؟؟ :-X :'(

حالا مثلا فایل ها یی با حجم کم download کردیم...خوب کجا ذخیره میکنه که اگر دوباره linux راه اندازی کردی یا خواستی فایل
دانلودیو به کسی بدی بشه دوباره ازش استفاده کرد و نخوای دوباره download کنی؟؟؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: PlayOnLinux
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1388، 08:08 ب‌ظ »
چیز خاصی نیست! فقط نسخه واینی رو که با اون بازی اجرا می‌شه رو اتوماتیک می گیره. شما در نظر بگیرید یه بازی با نسخه قدیم واین اجرا می شه و با نسخه جدید مشکل داره. خوب برای شما اون نسخه ای دانلود می‌شه که مناسب اجرای بازی هست. بعضی از بازی ها هم احتیاج به دایرکت ایکس نه دارن که فرایند نصب این برنامه هم به صورت اتوماتیک انجام می شه.  بعضی های دیگه هم به یه خورده dll اضافی احتیاج دارن یا مثلا فونت نیاز دارن که شما به صورت خودکار همه اونا رو از اینترنت دانلود می‌کنید و دیگه کاری لازم نیست خودتون بکنید.

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #2 : 04 شهریور 1388، 10:06 ب‌ظ »
حالا مثلا فایل ها یی با حجم کم download کردیم...خوب کجا ذخیره میکنه که اگر دوباره linux راه اندازی کردی یا خواستی فایل
دانلودیو به کسی بدی بشه دوباره ازش استفاده کرد و نخوای دوباره download کنی؟؟؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #3 : 04 شهریور 1388، 10:47 ب‌ظ »
تمام چیزا در فولدر مخفی به اسم .PlayOnLinux ذخیره می‌شه . اگه داخل فولدر بشید. یه فولدر دیگه می‌بینید به اسم wine prefix (بدون فاصله) . این همون فولدریه که داخلش اگه بشید به ایده کار برنامه پی می‌برید. بازی‌های مختلف که بر روی سیستم نصب شدن دراینجا قرار دارن. هر بازی که نصب می شه از یک نسخه واین استفاده می‌کنه. (این که یک برنامه از کدوم نسخه واین استفاده کنه این رو برنامه تعیین می‌کنه و برنامه هم این کار رو به وسیله یک اسکریپت انجام می‌ده. اسکریپت هم توسط بقیه کاربران آماده می‌شه.  اگه شما موفق شید که یک بازی رو نصب کنید می توانید اسکریپت اون رو بنویسید. آموزش کامل این کار در سایت خود برنامه هست. و به نظر انجامش خیلی راحت می‌یاد. دیگه اینکه برای مثال من  برای کرک بازی نید فور اسپید به مسیر زیر رفتم:
~/.PlayOnLinux/wineprefix/NeedForSpeedUndercover/drive_c/Program Files/EA Games/Need for Speed Undercover$

آفلاین dj_ghodrati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #4 : 28 دی 1389، 12:09 ب‌ظ »
سلام
من yahoo messenger رو نصب کردم و اجرا میشه، اما موقعی که یوزر و پسورد میدم کانکت نمیشه.
چطور میشه مشکل رو برطرف کرد؟

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #5 : 28 دی 1389، 01:48 ب‌ظ »
برای مثال من  برای کرک بازی نید فور اسپید به مسیر زیر رفتم:
~/.PlayOnLinux/wineprefix/NeedForSpeedUndercover/drive_c/Program Files/EA Games/Need for Speed Undercover$

كرك بازي؟ به نظر شما اين خلاف قوانين انجمن نيست؟
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #6 : 28 دی 1389، 02:42 ب‌ظ »
اکثر بازی ها رو از روی دیسک نصب میکنه و احتیاجی با دانلود نیست...
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پاسخ : پاسخ به: PlayOnLinux
« پاسخ #7 : 23 اسفند 1391، 11:42 ق‌ظ »
سلام. چجوری؟ من جایی برای معرفی مسیر CD و یا فایلSetup ندیدم.
یا اینکه فقط اونایی که تولیستش داره نصب می‌کنه؟ یعنی فرضاً من یه نرم‌افزار داشته باشم که توی لستش نباشهُ نصب نمی‌کنه؟

ماکه رفتیم یه IE 6 نصب کنیم. غیر از دنگ و فنگ‌های خودش ۳۴۰ مگابایت ویندوز ایکس‌پی دانلود کردُ نپرسید CD داری؟ نداری؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : PlayOnLinux
« پاسخ #8 : 23 اسفند 1391، 12:57 ب‌ظ »
سلام. چجوری؟ من جایی برای معرفی مسیر CD و یا فایلSetup ندیدم.
یا اینکه فقط اونایی که تولیستش داره نصب می‌کنه؟ یعنی فرضاً من یه نرم‌افزار داشته باشم که توی لستش نباشهُ نصب نمی‌کنه؟

ماکه رفتیم یه IE 6 نصب کنیم. غیر از دنگ و فنگ‌های خودش ۳۴۰ مگابایت ویندوز ایکس‌پی دانلود کردُ نپرسید CD داری؟ نداری؟
اولا که نوشته نوع نصب رو (دانلود از اینترنت از یا تصب از روی cd).
ثانیا که ie6 کلا ۱۲۰ مگابایت دانلود می‌کنه، اون ie8 هست که سرویس پک ۳ ویندوز xp رو دانلود می‌کنه ۳۴۰ مگابایت.