با سلام
ممنونم از شما . ولی بازم به مشکل برخوردم .
وقتی dvd های مخازن پارسیکس رو باز میکنم . پوشه های زیادی هست از 2 تا z که تو اون ها هم چندین پوشه دیگه و داخل اونها فایل های deb قرار دارند .
خوب سوال من اینجاست اگه سی دی را با پوشه های داخل اون کپی کنم روی هارد برای تهیه لیست مشکلی نداره ؟
اگه بخوام فقط فایل های deb رو کپی کنم از چه دستوری استفاده کنم .؟
من این اموزش رو هم دیدم .بهتره شما هم یه نگاهی بهش بندازید . چون او اون هم به مشکل برخوردم .
http://www.persianadmins.com/site/articles/linux/create_locate_repository_for_debian_and_ubuntu.html
ولی وقتی دستور dpkg-scanpackages -m 'PersianAdmins repo' /dpkg/pool/main pa > /dpkg/dists/main/binary-i386 را میزنم جواب میده :
bash: /dpkg/dists/main/binary-i386: Is a directory
من تمام مراحل رو قدم به قدم جلو اومدم .
میشه راهنمایی کنید .
سلام دوست عزیز
من برام سواله که شما که فایل های deb رو میبینید چرا لینک اول رو که از wiki دادم مطالعه نکردید
اون که خیلی راحت تر و کوتاه تر از لینک شماست
اول باید بگم که راه کد داره اما دلیلی نداره خودت رو درگیر کد کنی
همه چی راه گرافیکی داره (هرچند که بعضی از دوستان عقیده دارند آدم رو تنبل میکنه) اما میشه از اونا استفاده کرد و من اونا رو پیشنهاد میدم
برای اینکه همه deb ها رو با هم از DVD کپی کنید به سادگی در کل DVD با استفاده از ابزار سرچ به دنبال فایل هایی با پسوند deb بگردید و بعد همه رو کپی کنید
اگه مخازن شما شامل چندین فولدر هستش تنها برای رعایت نظم این کار رو کردند و بس
شما احتمالا در مطالعه wiki از لینکی که بهتون دادم دستور زیر رو مشاهده فرمودید
dpkg-scanpackages . /dev/null | gzip -9c > Packages.gz
این دستور فایلی به نام packages.gz رو میسازه که برای آپدیت کردن سیستم شما استفاده میشه
وقتی شما دستور aptitude update یا apt-get update رو میزنید در واقع این پکیج ها دانلود میشن تا به سیستم بفهمونند چه پکیج هایی بر روی اون مخزن هست و اون پکیج ها چی و از چه ورژنی هستند
آرگومان دات (. ) از دستور بالا به این اشاره داره که پکیج های موجود در آدرس جاری رو اسکن کن
لذا قبل از زدن این دستور باید ب خط فرمان همونجوری که در wiki اومده به محل ذخیره deb ها برید
اگر شما فولدر های تو در تو داشته باشید این خط کد کمی پیچیده تر میشه و البته خروجی منظم تر میشه
پیشنهاد من اینه که همه deb ها رو به صورت فله ای کنار هم کپی کنید
اینجوری بهتره - البته این پیشنهاد منه و بعدش از wiki خودمون استفاده کنید که همه ازش استفاده میکنند
اینجوری هم رفع اشکال ها ساده تر میشه و هم کار شما ساده تر میشه
اگه به اینکه کد هارو (دستورات ترمینال و اسکریپت ها) خودت بنویسی علاقه داری به بخش برنامه سازی برو.
اونجا یه پست به نام شروع برنامه نویسی در لینوکس هست که کمکت میکنه اما برای این کار شما نیازی به این کار نیست و خیلی راحت تر حل میشه
یا علی
اگه بازم مشکلی بود امر بفرمایید در خدمتم