0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt-get install vlc-plugin-libde265
واقعا ممنون، کار کردویدیو با حجم 32.8 مگابایت رو با ffmpeg تبدیل کردم حجمش شد 14.7 بدون کاهش کیفیت !فقط نمیدونید که به smlayer یه mplayer هم میشه دید ؟
یعنی حجم نصف، بدون کاهش کیفیت؟ انکودرش کار خاصی انجام میده؟ یعنی فشرده سازیش چجوریه؟
ffmpeg -i input -vcodec hevc -acodec copy output
خب اونم باید سرچ کنیم کدک265 برای ام پلیر. میگردم ببینم چی پیدا میشه
تا جایی که فهمیدم، Gstreamer و Mplayer خیلی با هم تفاوت دارن. این hevc/h265 هم طبق سایتش فقط برای Gstreamer هست. شاید اصلا روی mplayer جواب نده.ولی خب خود ffmpeg فکر کنم سر و سری با mplayer داره. وقتی اون تونسته خروجی بگیره پس بایدم بتونه باز کنه.
├── dsnative.dll├── fonts│ ├── conf.d│ │ ├── 20-unhint-small-vera.conf│ │ ├── 30-metric-aliases.conf│ │ ├── 30-urw-aliases.conf│ │ ├── 40-nonlatin.conf│ │ ├── 45-latin.conf│ │ ├── 49-sansserif.conf│ │ ├── 50-user.conf│ │ ├── 51-local.conf│ │ ├── 60-latin.conf│ │ ├── 65-fonts-persian.conf│ │ ├── 65-nonlatin.conf│ │ ├── 69-unifont.conf│ │ ├── 80-delicious.conf│ │ ├── 90-synthetic.conf│ │ └── README│ └── fonts.conf├── LICENSE-dsnative.txt├── LICENSE-mplayer.txt├── mencoder.exe├── mplayer│ └── subfont.ttf├── mplayer.exe├── MPlayer.html└── MPlayer.man.html
sudo aptitude install mplayer
آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم!smplayer روی سیستم من به همراه mplayer2 نصب بود که h265 رو ساپورت نمیکرد اما mplayer ساپورت میکنه، پس:کد: [انتخاب]sudo aptitude install mplayer
راه افتاد پس؟ خداروشکرمن برم تو نخ این کدک. اگه واقعا بدون کاهش کیفیت حجم رو کم کنه خیلی توپه. میخواستم سینتل 4 گیگی رو از سایت بلندر بگیرم. اگه این 400 مگیه توی اون سایت همون کیفیت 4k اصلی رو داشته باشه پس عالیه حتما دانلودش می کنم.