انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: كمك در stanby‏ كردن اوبونتو!!  (دفعات بازدید: 3945 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
كمك در stanby‏ كردن اوبونتو!!
« : 06 شهریور 1388، 03:25 ق‌ظ »
سلام به همه ی دوستان
آقا من یه سوال کاملا تازه کارانه دارم
چطور می تونم اوبونتو رو استند بای کنم؟
من فکر میکردم که با گزینه ي suspend میشه این کارو کرد ولی وقتی روی اون کلیک کردم یهو صفحه سیاه شد و هر کاری کردم درست نشد تا مجبور شدم دکمه ی رسیت رو بزنم و بعد از اون دیگه اوبونتو بوت نشد و مجبور شدم از اول نصبش کنم.
من کلا 2 تا سوال تازه کارانه دارم:
1.چطور اوبونتو رو استند بای کنم؟
2. فلسفه ی وجودی suspend چیه؟ یعنی به چه دردی میخوره؟ به درد خراب کردن اوبونتو؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: كمك در stanby‏ كردن اوبونتو!!
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1388، 05:48 ق‌ظ »
در ساسپند کامپیوتر من خاموش می‌شه. اما در عوض با روشن کردن سریع وارد سیستم می‌شه. و خبری از صفحه بوت و این جور چیزا نیست. در ساسپند اگر اشتباه نکنم اطلاعات بر روی رم ذخیره می‌شه!‌ اما خوب برای خود من هم سواله که اگر اطلاعات روی رمه و کامپیوتر هم خاموش می‌شه پس چرا اطلاعات نمی‌پره!؟‌ البته می گم کامپیتورم خاموشه منظورم اینه که هیچ صدایی ازش در نمی‌یاد! و با حرکت موس و یا زدن کلیدهای کیبرد روشن نمی شه!‌ اما خوب در عوض چرافغ پاورم خاموش روشن می شه!‌ :o خلاصه اگر قبول کنیم که در ساسپند اطلاعات روی رم هست، و علت سریع بالا اومدنم همینه، با از رفتن برق همه چی می‌پره! و تا حالا هم نشده که با شکست در عملیات ساسپند کلا اوبونتو بالا نیاد! خلاصه کلا منم از ساسپند (تا قبل از خرید سیستم جدید) رو چیزی شبیه همین استندبای ویندوز ۹۸ می‌دونستم! مثلا من خیلی دوست داشتم سیستم من ساسپند می‌شد! یعنی مصرف برق به شدت پایین می یومد! اما در عین حال از اینترنت برنامه‌ها رو هم دانلود می‌کرد‌!‌یا ساسپند می‌رفت اما آهنگ رو هم پخش می‌کرد :o

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 شهریور 1388، 06:46 ق‌ظ »
پس يعني قابليتي مثل standby‏ در اوبونتو نيست؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #3 : 06 شهریور 1388، 08:04 ق‌ظ »
در مورد پی‌سی که همینه! اما در مورد نت بوکا شاید وضع فرق کنه!  چون آخه حقیقتش من تو سون و ویستا هم وضع برام اینطوری بود! فقط تنها فرقش این بود که اونجا با تکون دادن ماوس یا زدن کیبرد وارد ویندوز می‌شدم اما اینجا باید انگشتم رو روی دکمه پاور فشار بدم ;)  حالا اینکه می گم در مورد نت بوک فرق می کنه چون یادمه نسخه قبلی کانوکیال یا شایدم همین ۹.۰۴ از کاربرا خواسته بود هر کی با ساسپند رو نت بوکش مشکل داره گزارش کنه و مشخصات سیستمش رو بده تا این مشکلاتش  رو حل کنن. یه طرحی مث این طرحای جهادی آقای رییس جمهور بود که نمی‌دونم با موفقیت انجام شد یا نه!؟‌ و کسایی باید بگن که نت بوک دارن!

آفلاین mimook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • mimook
« پاسخ #4 : 06 شهریور 1388، 10:11 ق‌ظ »
من هم با ستندبای و هایبرنیت و ساسپند در اوبونتو مشکل دارم  :'(و فقط ریستارت و شات دان خوب و بدون مشکل کار میکنن!!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 شهریور 1388، 10:26 ق‌ظ »
من آخر نفهميدم كه suspend ‎‏ دقيقا كارش چيه؟ جرأت نمي كنم دوباره روش كليك كنم!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #6 : 06 شهریور 1388، 12:44 ب‌ظ »
من آخر نفهميدم كه suspend ‎‏ دقيقا كارش چيه؟ جرأت نمي كنم دوباره روش كليك كنم!
suspend یه چیزی تو مایه‌های standby یه
تو hibernate تمام اطلاعات رم کامپیوتر روی هارد ذخیره می‌شه و کامپیوتر بطور کلی خاموش می‌شه و بعد از اولین اجرا اطلاعات باز از هارد به رم بر می‌گرده. حالا suspend to ram باعث می‌شه power کامپیوتر در مینیمم ترین حالت خودش قرار بگیره، به این صورت که تمام برق کامپیوتر رو قطع می‌کنه به غیر از رم و یه سری قطعات دیگه که برای باقی موندن اطلاعات تو رم لازمه. واسه همین وقتی برق بره اطلاعات رم هم از بین میره.
برق قطعاتی مثل کارت گرافیکی، هارد دیسک و مخصوصا فن‌ها قطع می‌شه و کامپیوتر بی‌سرو صدا میشه و آدم فک می‌کنه کامپیوتر خاموش شده.
این ویژگی برای لپ‌تاب ها می‌تونه خیلی مفید باشه، چون اونجا برق قطع  نمیشه و امکان از بین رفتن اطلاعات به این شکل پیش نمی‌آد (اگه برق هم بره از شارژ باطری استفاده میشه) و تو شارژ باطری سرفه جویی میشه.
و نسبت به hibernate کامپیوتر خیلی سریعتر بالا می‌آد.
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1388، 12:48 ب‌ظ توسط heresh »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #7 : 06 شهریور 1388، 01:29 ب‌ظ »
حالا نمی‌شه یه کاری کرد این ساسپندی که برای پی‌سی هست و تقریبا همه چی خاموش می‌شه! یه کاری کرد مثلا اینترنت همچنان کار کنه؟!‌ یعنی هارد تو دور کم کار کنه و پردازشگر هم تو مصرف پایین کار کنه! یه چیزی شبیه ۹۸ !

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 06 شهریور 1388، 01:53 ب‌ظ »
حالا نمی‌شه یه کاری کرد این ساسپندی که برای پی‌سی هست و تقریبا همه چی خاموش می‌شه! یه کاری کرد مثلا اینترنت همچنان کار کنه؟!‌ یعنی هارد تو دور کم کار کنه و پردازشگر هم تو مصرف پایین کار کنه! یه چیزی شبیه ۹۸ !

standby تو ۹۸ رو که میشه با انگشت هم انجام داد (اونجا فقط مونیتور رو خاموش می‌کرد) ولی اگه بخوای سرعت دور هارد رو زمانی که اطلاعاتی ازش نمی‌خونی، کم کنی می‌تونی با نرم‌افزارهای مختلفی مثل Noflushd این کار رو بکنی

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 06 شهریور 1388، 07:04 ب‌ظ »
ببخشيد ها ولي به اين نتيجه مي رسيم كهsuspend ‎‏ ‏چيز بسيار مسخره و بي معني و از همه مهمتر من در آورديه و فكر نميكنم كسي ازش استفاده كنه.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 06 شهریور 1388، 11:49 ب‌ظ »
ببخشيد ها ولي به اين نتيجه مي رسيم كهsuspend ‎‏ ‏چيز بسيار مسخره و بي معني و از همه مهمتر من در آورديه و فكر نميكنم كسي ازش استفاده كنه.

suspend چیز مسخره و بی‌معنی و من درآوردی نیست. suspend باعث سرفه جویی تو انرژی میشه و می‌دونید که امسال سال .... پس نتیجه می‌گیریم خیلی مهمه و همه باید ازش استفاده کنن  ;)

آفلاین AmiNimA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • لینوکس و من
« پاسخ #11 : 09 مهر 1388، 11:30 ق‌ظ »

چیزی که شما ازش استفاده نمیکنین قرار نیست هیچ کس دیگه ای هم ازش استفاده نکنه. من به شخصه بسیار بسیار از suspend استفاده میکنم. برای مواقعی که هر یکی دو ساعت آدم میاد یه چک میل بکنه (مثلا) یا هر کار دیگه ای، به جای خاموش کردن که کلی باید بشینی تا سیستم از نو بوت بشه، ساسپند میکنی تا توی ۱۰ ثانیه همه ی اون کارایی که داشتی میکردی ظاهر بشن. سرعت... چیز خوبیه.
ولی مدتیه دچار مشکل شده و .... هنوز مشکلشو پیدا نکردم.
یک وبلاگ نیمه گروهی: http://linuxvaman.ir
شما هم باشید خوشحال میشیم.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #12 : 09 مهر 1388، 12:06 ب‌ظ »
Suspend مفیده و من هم ازش رو لپ تاپم زیاد استفاده می کنم... اما با این همه اگه دانلود رو ادامه بده توی ساسپند یا آهنگ پخش کنه خیلی مفید تر میشه...
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 09 مهر 1388، 07:48 ب‌ظ »
Suspend مفیده و من هم ازش رو لپ تاپم زیاد استفاده می کنم... اما با این همه اگه دانلود رو ادامه بده توی ساسپند یا آهنگ پخش کنه خیلی مفید تر میشه...
نمی‌شه این امکان رو به ساسپند اضافه کرد چون برای انجام کارهایی مثل این باید تقریبا همه قسمت‌های سیستم فعال باشن ولی همیشه راههایی برای صرفه جویی هست مثلا تو این مواقع نیازی نیست که مونیتور روشن باشه

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #14 : 13 مهر 1388، 11:21 ق‌ظ »
سلام
آیا ایرادات suspend در 9.10 رفع شده ؟
اوبونتو یعنی زندگی