انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میگن لینوک خوبه، پ چرا انقد مشکل داره ؟  (دفعات بازدید: 3772 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
 8) سلام دوسای لینوکیه خودم حالتون احوالتون.
از اینکه میبینم انقد به لینوکس (من بهش میگم لینوک) علاقه دارین تعجب مکنم، کنجکاو شدم آخه مگه این لینوک چ داره انقد بخاطرش سختی میکشین و ویندوز ر یواشکی استفاده میکنین (البته بعضی ها نه همه)
 8)
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 03:06 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »
در دنیا دو نیرو وجود داره... لینوک و آنتی-لینوک!

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : اگه لینوک خوبه پ چرا انقد مشکل داره
« پاسخ #1 : 12 دی 1393، 02:45 ب‌ظ »
آزادی :)

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 12 دی 1393، 02:49 ب‌ظ »
شما آزادی ر فقط تو نرم افزار میبینین؟ اگه اینطور نی پ چرا سیستماتون (لپتاپ و پی سی) با بقیه هیچ فرق نداره و شما هم از این نظر احساس ناراحتی نمیکنید؟ (منظورم سیستم اصلیتونه، نه سیستم جانبی)
چرا روی فیلم و موسیقی کپی شده انقدر وسواس ندارین؟  ???
واقعا این کاراتون این که گیر دادین به لینوک بخاطر آزادیه یا دلایلی مثل متفاوت بودن و بیکار بودن و ... پشت این قضیه هست ؟ (دوستان برداشت بد نکنند، قصد توهین ندارم، فقط کنجکاو شدم)
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 02:57 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #3 : 12 دی 1393، 02:53 ب‌ظ »
برخی کارها روی لینوکس راحتر است.

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 12 دی 1393، 03:01 ب‌ظ »
و اون کارایی که سخت تره چی؟
حتی عقب افتاده ترین او اس هم برتریهایی نسبت به سایر او اس ها داره، اینکه بگیم بعضی کارا تو لینوک راحتتره فکر نمیکنم به تنهایی عاملی برای تغییر او اس باشه
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 03:04 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
سلام.
یه روزی یه نفر از مجنون پرسید چرا عاشق «لیلی» شدی؟ مجنون گفت من پیچش مو میبینم. (توضیح: ظاهرا لیلی یه مقدار سیاه چهره بوده و در اون زمان هم که میدونید مثل الان نبوده که به  فقط به شایستگی‌ها نگاه کنن ;)  )

یه روز دیگه‌ای توی یکی از همین انجمنها پرسیده شد: (بعضی از) شما که از موزیک و فیلم دزدی استفاده میکنید چرا نرم‌افزار رو سخت میگیرید. یه بنده خدایی جواب داد ما که حداقل یه قدم برداشتیم. شما چطور؟

راستی، شما تنبلی‌تون میاد «س» آخرشو بگید یا مورد دیگه‌ای هست؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #6 : 12 دی 1393، 03:43 ب‌ظ »
حتی عقب افتاده ترین او اس هم برتریهایی نسبت به سایر او اس ها داره، اینکه بگیم بعضی کارا تو لینوک راحتتره فکر نمیکنم به تنهایی عاملی برای تغییر او اس باشه

ببین لینوکس برای افراد تخصصی هست شما که تخصص نداری نباید استفاده کنی

پیشنهاد دادن لینوکس به افراد برای کارهای عادی و روزانه اشتباه محض هست !

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 12 دی 1393، 03:48 ب‌ظ »

ببین لینوکس برای افراد تخصصی هست شما که تخصص نداری نباید استفاده کنی

پیشنهاد دادن لینوکس به افراد برای کارهای عادی و روزانه اشتباه محض هست !
صرفا جهت اطلاع: اینجانب بیشتر از ۳ ساله که فقط کارهای عادی و روزانه با سیستم عزیزتر از جانم انجام میدم و ویندوز هم ندارم (حتی مجازی). هیچ تخصصی مرتبط با کامپیوتر هم توی زندگیم کسب نکردم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به ترول‌ها غذا ندهید!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
سلام.
یه روزی یه نفر از مجنون پرسید چرا عاشق «لیلی» شدی؟ مجنون گفت من پیچش مو میبینم.
اون پیچش مویی که میگید، دقیقاً چی هست و کجاست؟
نقل‌قول
یه روز دیگه‌ای توی یکی از همین انجمنها پرسیده شد: (بعضی از) شما که از موزیک و فیلم دزدی استفاده میکنید چرا نرم‌افزار رو سخت میگیرید. یه بنده خدایی جواب داد ما که حداقل یه قدم برداشتیم. شما چطور؟
حالا این سوال مطرح میشه که چرا سر این یک قدم انقدر جدی هستید و برای قدمهای دیگه تره هم خرد نمیکنید؟؟  ??? این عجیب نیست ؟
در ضمن، اونی که پول ویندوز و فیلم و موسیقی رو پرداخت کرده و استفاده میکنه، روش کارش خیلی سالمتر از کسیه که رو سیستمش لینوک ریخته و در در عین حال از فیلم و موسیقی دزدی استفاده میکنه. فکر کنم شما هم با من موافقید!
نقل‌قول
راستی، شما تنبلی‌تون میاد «س» آخرشو بگید یا مورد دیگه‌ای هست؟
راستشو بخوای بله یخورده تنبلم.  ;) . من با صداقت جواب سوالتون رو دادم.
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 04:38 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
به ترول‌ها غذا ندهید!
با کسانی که برای چند سوال اساسی جوابی ندارند و به فرافکنی (و ترول نامیدن سوال کننده) روی آورده اند مهربان باشیم (غذا بدهیم).
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 04:20 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
با عرض پوذش از همه دوستان، فکر کردم به جواب سوالم خواهم رسید ولی به نظر میرسه که اینجا برای سولاتی که ذهنم رو مشغول کرده جوابی نخواهم یافت. اولش دوستان گفتن بخاطر آزادیه، گفتم اگه علتش اینه پس چرا روی سخت افزار و فیلم و موسیقی انقدر حساسیت ندارید، گفتن حداقل یه قدم برداشتیم، گفتم چرا فقط روی همین یه قدم پافشاری میکنید و روی سایر قدمها پافشاری نمیکنید، دوستان جوابی نمیدن یا جواب سربالا میدن!...
بهرحال به من ربطی نداره ولی من به جواب سوالاتی که در ذهنم بود نرسیدم. امیدوارم همتون موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 04:23 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
شما برادر/خواهر گلم، برید مقاله‌هایی که آقایون حدود ۳۰ سال پیش نوشتن رو بخونید. حقیر وقتی اونا رو خوندم دیگه نتونستم دل بکنم. از اون موقع هم داره همینجور شمار آهنگ‌های ساخت داخل موجود روی سیستمم کمتر میشه (ساخت خارج رو نمیتونم کاریش کنم). به هرحال پافشاری باید یه جایی شروع بشه و سیستم عامل هم که خیلی مهمه ( پایه‌ی کاره و وصله به دنیا). خود سخت افزار رو  هم که نمیشه کاری کرد. بریم شرکت بزنیم سخت افزار آزاد تولید کنیم؟ خداییش اگه اوقدر داشتم میفروختم میرفتم خارج!

پی نوشت: شما شمشیر رو از رو بستید اومدید. اگه خیلی چیزها رو نمیدونید چرا از اول به خودتون برچسب «آنتی» زدید؟
پی نوشت ۲: کشته‌ی صداقتتم!

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
خب اگه شما واقعا دنبال جواب درست و حسابی هستین بهتره درست و حسابی سوال بپرسید

۱-چیزی به اسم لینوک وجود نداره ( هر چقدر هم که شما بگید لینوک چنین چیزی فقط تو لغت‌نامه‌ی شما ذخیره شده و بقیه چنین  کلمه‌ای رو نمیشناسن )
۲-لینوکس یک نرم‌افزار هست.یک کرنل یا هسته‌ی سیستم‌عامل .که با بقیه‌ی ابزارها(ابزارهای گنو) ترکیب شده و سیستم‌عامل گنو/لینوکس رو درست کردن.
۳-گنو/لینوکس ها براساس کاربری و برخی دیگه از ابزارهای داخلشون  توزیع بندی شده‌ن (مثلا اوبونتو برای کارهای شخصی و اداری و خانگی و چیزی به اسم ردهت برای سرورهاو ...)
۴-استفاده از گنو/لینوکس چند مزیت داره :
۱-امنیت به مراتب بهتر در لحظه‌ی صفر نصب سیستم‌عامل بر خلاف ویندوز.
۲-روح کار گروهی و همکاری با یکدیگه برای انجام یه کار با هدف یکسان .
۳-آزادی بیشتر توی بحث نرم‌افزار (توصیه می‌کنم به وبسایت gnu.org برید و در مورد فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد اونجا سرچ کنین .مقاله‌ی فارسی هم داره در این مورد) .
۴-بازدهی بیشتر حتی در سخت‌افزارهای ضعیف‌تر
۵-قابل اجرا روی اکثر دیوایس‌ها و معماری‌های پردازنده‌ها

اینا رو علل حساب داشته باش شما
اما بعد از خوندن این متن و لینک بالا به این سوالات پاسخ بدین
فیلم و آهنگ چه ربطی به آزادی دارن ؟
در مورد سخت افزار هم چون اول راه هستیم داریم یه سری کارهایی میکنیم اما سخت افزار آزاد به اندازه‌ی نرم‌افزار آزاد سن و سال نداره و تازه اول کاره

موفق باشید

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
با عرض پوذش از همه دوستان، فکر کردم به جواب سوالم خواهم رسید ولی به نظر میرسه که اینجا برای سولاتی که ذهنم رو مشغول کرده جوابی نخواهم یافت. اولش دوستان گفتن بخاطر آزادیه، گفتم اگه علتش اینه پس چرا روی سخت افزار و فیلم و موسیقی انقدر حساسیت ندارید، گفتن حداقل یه قدم برداشتیم، گفتم چرا فقط روی همین یه قدم پافشاری میکنید و روی سایر قدمها پافشاری نمیکنید، دوستان جوابی نمیدن یا جواب سربالا میدن!...
بهرحال به من ربطی نداره ولی من به جواب سوالاتی که در ذهنم بود نرسیدم. امیدوارم همتون موفق باشید.
جهت اطلاع شما سخت افزار آزاد هم داریم ولی بعضی چیز ها هست که هنوز نمونه آزاد نداره یا بعضی کار ها هست که نیاز هست از نمونه غیر آزاد استفاده بشه.( هر کس هر جور که نیازش برطرف میشه میتونه استفاده کنه و اجباری نیست  )(همون طور که دوستمون گفت سخت افزار آزاد هنوز اول راهه :))
در مورد فیلم و موسیقی هم تا جایی که بشه داخلی ها رو حمایت میکنیم و واسه خارجی ها هم دستمون نمیرسه و اگر نه حمایت میکردیم :D
بد نیست این انیمیشن هم ببینی:
https://peach.blender.org/
چیزی که خودم رو بیشتر از همه جذب کرد انعطاف پذیری اون بود نه متفاوت بودن. همین کرنل لینوکس رو یه نگاه بنداز ببین کجا ها استفاده میشه، متوجه منظورم میشی.دیگه موارد استفاده توزیع های گنو/لینوکسی خصوصا در اکثر سرور ها و سوپر کامپیوتر ها بماند :)
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 04:42 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »