انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میگن لینوک خوبه، پ چرا انقد مشکل داره ؟  (دفعات بازدید: 3762 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
پاسخ : اگه لینوک خوبه پ چرا انقد مشکل داره
« پاسخ #15 : 12 دی 1393، 04:41 ب‌ظ »
برخی کارها روی لینوکس راحتر است.
و اون کارایی که سخت تره چی؟
حتی عقب افتاده ترین او اس هم برتریهایی نسبت به سایر او اس ها داره، اینکه بگیم بعضی کارا تو لینوک راحتتره فکر نمیکنم به تنهایی عاملی برای تغییر او اس باشه

دوست عزیز قضیه شده مثل گیمر هایی که کنسول بازی میکنند و گیمر هایی که پی سی بازی میکنند و بینشون دعوای شدیدی رخدادی

اینجا هم همین شده تعصب دارن رو لینوکس !

حرف من هم کاملا غلط بود و خیلی از دوستانم رو لینوکسی کردم که اصلا یکیشون روانشناس هست و اصلا کاری با کامپیوتر و اینحرف ها نداره

من این حرف رو زدم که این فرد محترم که اومدن اینجا اسپم بدند و جنگ و دعوا درست کنند کم کم با خداحافظی مارو خوش حال کنند
ببین لینوکس برای افراد تخصصی هست شما که تخصص نداری نباید استفاده کنی

پیشنهاد دادن لینوکس به افراد برای کارهای عادی و روزانه اشتباه محض هست !
صرفا جهت اطلاع: اینجانب بیشتر از ۳ ساله که فقط کارهای عادی و روزانه با سیستم عزیزتر از جانم انجام میدم و ویندوز هم ندارم (حتی مجازی). هیچ تخصصی مرتبط با کامپیوتر هم توی زندگیم کسب نکردم.

آفلاین آنتی-لینوک

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
متشکرم دوستان، دوست گرامی NUMB رفتن به سوال من جواب بدن ولی فقط 4 موردش درباره این بود که چرا من به لینوکس میگم لینوک!
فقط یک مطلب مفید (مفید از این جهت که جواب سوال این حقیر باشه) توی صحبت دوستان دیدم، اونم اینکه سخت افزار آزاد مشکل داره و  ضعیفتره و ...
خب دوستان عزیز چطور شما برای نرم افزار حاظر شدید انقدر سختی بکشید ولی در زمینه سخت افزار حاظر نیستید همین مقدار از خود گذشتگی داشته باشید؟ خودتون هم میدونید که سخت افزار آزاد هم وجود داره و درست هم کار میکنه ولی نسبت به غیر آزادش ضعیفتره. توی ایران هم کمه چون شمایی که ادعای آزادی و ... دارید حتی نرفتید دنبالش که بخریدش، در نتیجه وارد کننده ها هم یا وارد نکردن یا کم وارد کردن! چرا واسه نرم افزار همه گونه جان فشانی میکنید ولی به سخت افزار که میرسه بهانه ها شروع میشه؟
دوست گرامی شما بدونه گوش دادن به اون موسیقی های خارجی هم زنده میمونی، بخدا زنده میمونی، پس چرا اینجا حاظر نیستی تحمل کنی؟ مگه دم از آزادی و رعایت حقوق تولید کننده نمیزنی؟
قبول کنید کارهاتون متناقضه. بعضی وقتا از اینطرف دیوار دارید می افتید و بعضی وقتا از اون طرفش.
بازم میگم؛ اونی که پول ویندوز و فیلم و موسیقی رو پرداخت کرده و استفاده میکنه کارش خیلی سالمتر از کسیه که رو سیستمش لینوک ریخته و از فیلم و موسیقی دزدی استفاده میکنه!
« آخرین ویرایش: 12 دی 1393، 05:03 ب‌ظ توسط آنتی-لینوک »
در دنیا دو نیرو وجود داره... لینوک و آنتی-لینوک!

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
از:

اسم کاربری
اسم تایپیک
محتوای تایپیک
واکنش به پاسخ ها
فرافکنی ها
تغییر موضوعات
عدم اطلاع از حداقل ها پیرامون موضوع مورد بحث

فقط به یک کلمه میرسیم...

برا تک تک مباحث جواب قانع کننده وجود داره ولی با توجه به موارد بالا همون جواب ندیم بهتره.

اگر واقعا دوست داری جواب سوالات رو بگیری بهتره یکم جستجو کنی همینطور که دوستان گفتن 30 سال پیش جوابت رو دادن، حداقل وقتی اینجا سوال بپرس که فرق آزادی نرم افزار و رعایت حقوق تولید کننده رو بدونی...

ناراحت نشیا! اینا حقایقه...

روز خوش.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 671
طرف دوس داره از لینوکس استفاده میکنه.بتوچه ربطی داره؟
هر کی یه دلیل داره.
طرف اصلا دوست داره خودشو درگیر مشکلات و مسائل سیستم عامل کنه و خود ازاری کنه.بکسی ربطی نداره.
کسی مجبورت نکرده از گنو لینوکس استفاده کنی.
بنظر من هم شما بیشتر از یه ترول هیچی نیستی.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
بازم میگم؛ اونی که پول ویندوز و فیلم و موسیقی رو پرداخت کرده و استفاده میکنه کارش خیلی سالمتر از کسیه که رو سیستمش لینوک ریخته و از فیلم و موسیقی دزدی استفاده میکنه!
اگه پولش پرداخت بشه مشکلی نداره. منم تا جایی که میشه پرداخت کردم.
ولی اگه حساب کنی تو همین کشور عزیزمون که کم میبینی که کپی رایت خارجی رعایت بشه(یا حتی داخلیش)،پول واقعی نرم افزار هایی که کرک میشه خیلی بیشتر از این فیلم ها و موسیقی ها میشه :D

آفلاین callmanager

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
  • try to learn , try to do
    • Maziar Sojoudian
8) سلام دوسای لینوکیه خودم حالتون احوالتون.
از اینکه میبینم انقد به لینوکس (من بهش میگم لینوک) علاقه دارین تعجب مکنم، کنجکاو شدم آخه مگه این لینوک چ داره انقد بخاطرش سختی میکشین و ویندوز ر یواشکی استفاده میکنین (البته بعضی ها نه همه)
 8)

عشقم من چرا اینقدر دیر تورو پیدا کردم،
بیشتر برام از خودت بگو، اسمت چیه، چه رنگی رو دوس داری

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
من نمیفهمم روی چه حسابی میگید لینوکس سخته و مشکل داره ؟ واقعا اینطور فکر میکنید ؟
شما چندساله از ویندوز استفاده میکنید ؟ و چقدر وقته از لینوکس استفاده میکنید ؟
آیا درسته که اینقدر زود قضاوت کنید ؟
نمیگم خیلی توی لینوکس واردم ولی میتونم گلیمم رو از آب بکشم و. کارای معمولی و روزانه ام رو انجام بدم

من از شما سوال میکنم
خسته نشدید از اینکه باید هر اتفاق کوچکی میافته باید دوباره ویندوز نصب کنید ؟خسته نشدید از نصب آنتی ویروس های سنگین ؟ خسته نشدید از دنبال کرک گشتن ؟
برای من اینا غیرقابل تحمله
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
عزیز اگه دنبال یه نمونه کاملا آزاد هستی شما رو ارجاع میدم به جناب ریچارد استالمن :D

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام

من تشکر میکنم از همه کسانی که نوشتند و جواب کاربران جدیدمون رو دادند.

ولی این انجام زیاد جای این بحث های حاشیه ای نیست که بگیم لینوکس خوب است یا ویندوز.

ما اینجا سعی و تلاش میکنیم به همدیگه کمک کنیم و در مورد سیستم عاملی که دوست داریم و فرهنگ و کامیونیتی ای که داریم بهتر کنیم.

به جرات میشه گفت که تا ۱ سال هم، همه کاربران هم به این تاپیک جواب بدن، باز هم جوابی نمیگیریم چون هر سیستم عامل خوبی و بدی خودشو داره.

این تاپیک قفل میشه و در صورتی که سوال تخصصی دارید در یک تاپیک جدید بفرمایید.