انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی C و زبان انگلیسی را از کجا شروع کنم؟!  (دفعات بازدید: 2186 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
سلام دوستان وقت همگی مجددا بخیر باشه!

سوالی داشتم ، میخواستم بدونم که برنامه نویسی به زبان C رو از کجا شروع کنم؟!
درواقع منظور اینه از چه منابعی؟! آیا کتاب ، آیا جائی آموزش نسبتا کاملی هست؟
و کلا یه دید کلی از این مسئله اگر ممکنه بدید به بنده!

دوم اینکه زبان انگلیسی رو از کجا شروع کنم؟! من 17 سالمه و انگلیسیم قابل قبوله اما برای اینکه به طور کامل به روی انگلیسی تمرگز داشته باشم، باید چیکار کنم؟ آیا منابع خاصی رو میتونین معرفی کنین؟!

این مسلئه رو اینجا مطرح کردم چون میدونم اکثر دوستان روی انگلیسی متمرگز هستند!

مرسی از وقتی که میذارین
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
من زبان سی رو با این کتاب شروع کردم:
C: The Complete Reference - Herbert Schildt

کتابش توی ایران هم هست.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
بسیار ممنونم اما فکر میکنم به زبان انگلیسی باشه، اگر ممکنه کتاب فارسی رو برای شروع معرفی کنید

یک دنیا سپاس
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
با کتاب انگلیسی شروع کن، این خودش باعث می‌شه که انگلیسی هم یاد بگیری :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سی یا سی‌پلاس‌پلاس؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
همین نویسنده برا ++C هم کتاب داره...
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • GNU / Linux for humanity
سلام

هیچ ترجمه C و یا هیچ کتاب مرتبط با کامپیوتر که زبان اصلی آن انگلیسی است نتیجه بهتر از زبان اصلی آن نخواهد داشت و طبیعتا نتیجه ترجمه از لحاظ کامل بودن قابل فهم بودن و . .  . سطحش پایین تر از زبان اصلی آن کتاب خواهد بود.
تجربه خودم : وقتی که ++C رو استارت زدم که بخونم خوب مثل خیلی ها منم کتاب های فارسی رو خوندم. ولی چند سال بعد که شروع کردم به خوندن کتاب های انگلیسی اتفاقا همون مطالب و هم مرور کردم دیدم چقدر روان و کامل و . . . توضیح داده شدند به طوری که به هیج وجه قابل مقایسه با کتاب های فارسی نبودند.
و برای خوندن کتاب C لازم نیست انگلیسی فرد خیلی Full باشه. این تیپ کتاب ها که 70 یا 80 درصدشون کد هستن بقیه رو که وقتی می خونی اوایلش یه خورده سخته و کند کتاب و می خونی ولی بعد انگلیسیت بهتر می شه و بقیه رو راحت تر و سریع تر می خونی 

چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام

هیچ ترجمه C و یا هیچ کتاب مرتبط با کامپیوتر که زبان اصلی آن انگلیسی است نتیجه بهتر از زبان اصلی آن نخواهد داشت و طبیعتا نتیجه ترجمه از لحاظ کامل بودن قابل فهم بودن و . .  . سطحش پایین تر از زبان اصلی آن کتاب خواهد بود.
تجربه خودم : وقتی که ++C رو استارت زدم که بخونم خوب مثل خیلی ها منم کتاب های فارسی رو خوندم. ولی چند سال بعد که شروع کردم به خوندن کتاب های انگلیسی اتفاقا همون مطالب و هم مرور کردم دیدم چقدر روان و کامل و . . . توضیح داده شدند به طوری که به هیج وجه قابل مقایسه با کتاب های فارسی نبودند.
و برای خوندن کتاب C لازم نیست انگلیسی فرد خیلی Full باشه. این تیپ کتاب ها که 70 یا 80 درصدشون کد هستن بقیه رو که وقتی می خونی اوایلش یه خورده سخته و کند کتاب و می خونی ولی بعد انگلیسیت بهتر می شه و بقیه رو راحت تر و سریع تر می خونی
کاملا تایید میشه.

من خودم به شخصه شاید نتونم یک کتاب English اول راهنمایی را کامل بخونم یا ترجمه کنم، اما کتاب های مربوط به کامپیوتر را راحت می تونم بگم بیش از 70٪ آن را راحت می خونم و می فهمم.

چون بیشتر کلمات و اصطلاحات تکراری هست و تفاوت خاصی ندارند.

یک مثال از کدهای PHP:  ;D

در سایت PHP برای echo و print که هردو برای چاپ خروجی استفاده میشن، به این شکل توضیح داده:

نقل‌قول
print — Output a string
نقل‌قول
echo — Output one or more strings

فرق جمله ها فقط در یک قسمت جزئی هست و تفاوتی از نظر درک هر دو جمله وجود ندارد.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
یعنی اینقدر راحت بوده و ما خودمان را محروم میکردیم :oops:
حالا آموزشهای تصویری هم همین قدر راحته؟
دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
یعنی اینقدر راحت بوده و ما خودمان را محروم میکردیم :oops:
مطمئن باشید ساده تر از چیزی هست که فکرشون میکنید.

- فقط باید یه مقدار وقت بذارید.
- لغاتی را که بلد نیستید را ترجمه کنید.
- با توجه به قواعد زبان جمله را درک کنید.

این را هم بهتون اطمینان میدم، این روش میتونه یکی از بهترین روشهای تمرین باشه.

حالا آموزشهای تصویری هم همین قدر راحته؟
اگر آموزش های صوتی و تصویری منظورتونه، تنها تفاوتش با بالا در قدرتش درک کلمات هست، که بتونید کلماتی را که میشنوید درک کنید چی هست.

دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید.
شاید باتجربه نباشم. اما مواردی را که بیان کردن تجربه شخصی خودم بود.  :P

امان از تجربه  ;D

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
ممنون,رفتم سراغش  \\:D/

آفلاین Hamed Mohammadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
    • http://www.hamedapps.com
حتما برای یادگیری برنامه نویسی از کتابهای انگلیسی شروع کن. اولا که اشتباهاتی که در ترجمه و تایپ فارسی هست حسابی اذیتت می کنه دوما اینکه پس از اینکه از سطح مقدماتی کمی بالاتر اومدی جواب اکثر سوالاتت رو باید توی اینترنت گوگل کنی که به فارسی چیزی پیدا نمی کنی پس انگلیسی رو همراه با یادگیری برنامه نویسی یاد بگیر. زیاد هم سخت نیست چون دامنه لغاتی که برای یک موضوع خاص استفاده میشه محدوده و زود راه میفتی.