انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شناختن مودمhsfبه اوبونتو9.04و اتصال به اینترنت(حل شد)  (دفعات بازدید: 14825 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
خب حالا درایور مودم نصب شد.
با دستور
sudo pppconfigیه کانکشن جدید بساز. سوالاتی در مورد اتصال به اینترنت می‌پرسه مثل شماره تلفن و یوزر و پسورد .........
بعد با دستور pon کانکت می‌شه

یا می‌تونی از نرم افزارهایی مثل gnome-ppp یا kppp که محیط گرافیکی (GUI) دارن برای درست کردن کانکشن و ارتباط با اینترنت استفاده کنی

آفلاین miuzen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
خب حالا درایور مودم نصب شد.
با دستور
sudo pppconfigیه کانکشن جدید بساز. سوالاتی در مورد اتصال به اینترنت می‌پرسه مثل شماره تلفن و یوزر و پسورد .........
بعد با دستور pon کانکت می‌شه

یا می‌تونی از نرم افزارهایی مثل gnome-ppp یا kppp که محیط گرافیکی (GUI) دارن برای درست کردن کانکشن و ارتباط با اینترنت استفاده کنی

یک رابط گرافیکی برای نصب کانکشن و اتصال به اینترنت بطور پیش‌فرص وجود داره که برای من اتصال‌های دایل آپ رو پشتیبانی نمی‌کنه. کانکشن رو قبلا بوسیله‌ی دستور pppconfig ساخته بودم، برای اتصال به اینترنت هم وقتی که دستور pon رو وارد میکنم، (چه با اسم کانکشن، چه بدون اسم کانکشن) هیچ اتفاق خاصی نمی‌افته، فقط نقطه سر خط.
وقتی هم که از دستور gnome-ppp استفاده می‌کنم:
The program 'gnome-ppp' is currently not installed.  You can install it by typing:

g:

sudo apt-get install gnome-ppp
bash: gnome-ppp:

و بعد از این که دستوری برای نصبش میدم:
command not found

Reading package lists...
Done
Building dependency tree       

Reading state information... Done
E:
Couldn't find package gnome-ppp
حالا شما بفرمایید راه دیگه ای هم هست؟

آفلاین آزادنویس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • آزادنوشته های گنو/لینوکسی
کسی تونسته با مودم کانکسنت تو اوبونتو فکس ارسال کنه؟
زنده باد آزادی
http://azadnevis.wordpress.com

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
کسی تونسته با مودم کانکسنت تو اوبونتو فکس ارسال کنه؟
دوست عزیز بهتره یه تاپیک جدا درست کنی. اینجوری خیلی بهتره.

نقل‌قول
وقتی هم که از دستور gnome-ppp استفاده می‌کنم:
The program 'gnome-ppp' is currently not installed.  You can install it by typing:

sudo apt-get install gnome-ppp
bash: gnome-ppp:

و بعد از این که دستوری برای نصبش میدم:
command not found

Reading package lists...
Done
Building dependency tree       

Reading state information... Done
E:
Couldn't find package gnome-ppp
واسه اینکه بتونی از دستور apt-get install gnome-ppp استفاده کنی باید تو ابونتو اینترنت داشته باشی تا دانلودش کنه. مگه اینترنت داری؟!!
اگه تو ابونتو اینترنت داری اول لیست بسته‌هات رو به روز کن با این دستور:
sudo apt-get updateاگه نه، جایی که می‌تونی اینترنت کانکت‌شی از آدرس زیر دانلودش کن بعد تو ابونتو نصبش کن
http://packages.ubuntu.com/search?suite=default&section=all&arch=any&searchon=names&keywords=gnome-ppp

آفلاین miuzen

• Newbie
  • *
نقل‌قول
واسه اینکه بتونی از دستور apt-get install gnome-ppp استفاده کنی باید تو ابونتو اینترنت داشته باشی تا دانلودش کنه. مگه اینترنت داری؟!!
اگه تو ابونتو اینترنت داری اول لیست بسته‌هات رو به روز کن با این دستور:
sudo apt-get updateاگه نه، جایی که می‌تونی اینترنت کانکت‌شی از آدرس زیر دانلودش کن بعد تو ابونتو نصبش کن
http://packages.ubuntu.com/search?suite=default&section=all&arch=any&searchon=names&keywords=gnome-ppp

خب اگه تو اوبونتو به اینترنت دسترسی داشتم که نمیومدم وقت خودم و شما رو بگیرم! از لینکی که دادید هم چیزی دستگیرم نشد، من اوبونتو 8.10 32 بیتی رو دارم، اگه میشه یک لینک مستقیم (یا حداقل غیر مستقیمی که بشه ازش سر درآورد!) بهم بدید تا تو ویندوز دانلود و توی اوبونتو نصبش کنم. ممنون

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
لینک قبلی رو گذاشته بودم تا خودت با توجه به نسخه سیستم عاملت یکی از لینک‌ها رو انتخاب کنی. حالا که گفتی سیستمت چیه از لینک پایین دانلودش کن. تو صفحه‌ای که باز می‌شه یکی از لینک‌ها رو کلیک کن:
http://packages.ubuntu.com/intrepid/i386/gnome-ppp/download

آفلاین OpenS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
heresh جان مشکل من نفهمیدی چی شد؟؟؟ ::)

آفلاین miuzen

• Newbie
  • *
belakhare vasl shod! alan kheyli khoshhalam, hamin emrooz farda ham mohajerat mikonam, alan ham keyboarde farsi nadaram ke english type mikonam, az hamegi mamnun

آفلاین penumbra

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
مراحلی رو که گفته بودید دنبال کردم اما به یه مشکلی بر خوردم:
ERROR: Module build failed!

Please examine the log file "/etc/hsfmodem/log/buildlog-20091020173807.txt" to determine why.

که البته این خطا پس از پرسیدن سوال زیر ظاهر شد!
Where is the linux source build directory that matches your running kernel?

[/lib/modules/2.6.28-11-generic/build]
حالا چی کار کنم؟

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
محتویات این فایل رو بزار اینجا تا ببینیم مشکل از چیه؟
/etc/hsfmodem/log/buildlog-20091020173807.txt
پ.ن.
راستی یک تاپیک جدید باز کن و محتویات اون فایل رو قرار بده تا دوستان سریع جوابتو بدن
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1388، 06:47 ب‌ظ توسط iCEAGE »
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد