انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: unmount کرده هارد اکسترنال(حل نشد بیخیال شدم)  (دفعات بازدید: 1188 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین zaghian.82

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
با سلام
 من ابتدا اوبونتو 14.04 نسخه 64 بیتی رو نصب کردم (همزمان با ویندزو 7 که قبلا نصب یود)
بعد هارد اکسترنال رو به اوبونتو متصل کردم و میشناخت و مشکلی نبود(فرمتش fat32 بود)
سپس نرم افزار gparted رو دانلود کردم بعد برای باز کردن فایل ایزو آن از من مسیر خواست که من مسیر هارد اکسترنال رو بهش دادم و اصطلاخا mount شد ولی تمام اطلاعات هارد من ناپدید شد.مجبور شدم یا نرم افزار ریکاوری اطلاعات رو برگردونم که دو روز طول کشید

بنا به دلایلی مجبور شدم کلا هم ویندوز 7 و هم اوبونتو 14.0 رو پاک کنم و دوباره ویندوز 7 و بعد اوبونتو 14.10 نسخه 64 بیتی نصب کردم

حالا که در محیط اوبونتو هارد اکسترنال رو متصل میکنم مجددا یک آیکون به همراه آیکون هارد اکسترنال کنار نوار منوی سمت چپ شاهر میشه که اسمش همون اسم نرم افزار gparted هست

من چطوری میتونم از شر اون آیکون و نرم افزاری که اصلا اجرا هم نمیشه خلاص بشم؟؟؟

در ضمن من بعد از ریکاوری هارد اکسترنال ابتدا با فرمت ntfs فرمتش کردم و بعد دوباره داخلش اطلاعات ریختم

لطفا مشلک من رو پاسخ بدهید

با تشکر از دوستان عزیز
« آخرین ویرایش: 22 دی 1393، 01:38 ب‌ظ توسط zaghian.82 »

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
پاسخ : unmount کرده هارد اکسترنال
« پاسخ #1 : 20 دی 1393، 02:11 ب‌ظ »
نکنه به صورت ناخواسته داشتید روی اکسترنال-هاردتون gparted رو نصب می کردید؟ دراینصورت قابل پیش بینی بوده که اطلاعاتتون نصفه و نیمه از بین برن. میشه با disk utility پارتیشن اکسترنال-هارد رو حذف کرد و بعد با فرمتی که دوست دارید، از اول اکسترنال هارد رو پارتیشن بندی کنید.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #2 : 20 دی 1393، 02:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
سپس نرم افزار gparted رو دانلود کردم بعد برای باز کردن فایل ایزو آن از من مسیر خواست که من مسیر هارد اکسترنال رو بهش دادم و اصطلاخا mount شد
ببخشید این جمله بالا را بیشتر توضیح دهید . قرار بود gparted با اون فایل ایزو چکار کنه ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین zaghian.82

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 22 دی 1393، 12:22 ب‌ظ »
ممنون

من گفتم فایل ایزو نرم افزار gparted رو دانلود کردم و طبیعتا برای نصبش نیاز بود تا از حالت ایمیج و ایزو خارج بشه یا اصطلاحا اکسترک بشه که برای این کار من هارد اسکترنال رو به عنوان مکان اکسترک قرار دادم ....

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #4 : 22 دی 1393، 12:27 ب‌ظ »
ممنون

من گفتم فایل ایزو نرم افزار gparted رو دانلود کردم و طبیعتا برای نصبش نیاز بود تا از حالت ایمیج و ایزو خارج بشه یا اصطلاحا اکسترک بشه که برای این کار من هارد اسکترنال رو به عنوان مکان اکسترک قرار دادم ....
سلام
اگر فایل ایزو نرم افزار gparted را دانلود کرده باشید باید ان را با برنامه Unetbootin روی فلش بریزید یا اینکه با برنامه k3b روی DVD یا CD رایت کنید تا بتوانید به صورت دیسک زنده از اون استفاده کنید . اگر هم داخل محیط اوبونتو قصد استفاده نرم افزار gparted را دارید نیاز به دانلود ایزو نیست . با دستور زیر برنامه را نصب کنید .
sudo apt-get install gparted
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین zaghian.82

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 دی 1393، 12:51 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز از اینکه پاسخ دادی
وای شما درست متوجه مشکل من نشدین
من الان دیگه نمیخوام از اون نرم افزار پارتیشن بندی استفاده کنم
مشکل من اینکه حالا هر وقت هارد اکسترنال رو به سیستم متصل میکنم علاوه بر آیکون درایو  هارد یه آیکن دیگه هم ظاهر میشه به نام gparted ولی کار نمیکنه من میخوام از شر اون خلاص بشم

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #6 : 22 دی 1393، 01:17 ب‌ظ »
چرا از disk utility استفاده نمی کنید تا اون مشکل از بین بره؟ با disk utility اول پارتیشن اکسترنال-هاردتون رو حذف کنید. بعد دوباره پارتیشن بندیش کنید. شاید مشکل از فایل ها و ویروس های ویندوز بوده که روی اکسترنال-هارد باقی موندن. دستور find / -iname *.exe رو توی ترمینال اجرا کنید و ببینید که چه فایل های اجرایی ویندوزری توی اکسترنال-هارد باقی موندن.
« آخرین ویرایش: 22 دی 1393، 01:27 ب‌ظ توسط Arcush »
pacman -Rs ubuntu