انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت برنامه نویسی در زبانهای مختلف  (دفعات بازدید: 2526 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
من میخوام تازه برنامه نویسی رو شروع کنم و پایتون رو پسندیدم.
ولی با یکی از دوستان برنامه نویس که مشورت کردم گفت تو بازار نمیتونی ازش استفاده کنی وبهت میگن با سی یا سی پلاس پلاس یا سی شارپ باید بنویسی وگرنه قبول نمیکنن.الکی وقتتو هدر نده!
مگه فرقی در خروجی داره که این حرفو میزنن یا علت دیگه ای داره؟
من که چیزی دستگیرم نشد.حالا زبان رو عوض کنم یا راهم درسته؟
لطفا راهنمایی کنید.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : تفاوت برنامه نویسی در زبانهای مختلف
« پاسخ #1 : 18 دی 1393، 03:29 ق‌ظ »
یک موقع هست یک پروژه‌ای بهت میدن میگن با هرچی دوست داری بنویس و فقط نتیجه نهایی مهمه یک موقع هم میگن با فلان زبان باید نوشته بشه. یا وارد پروژه‌ای میشی که بخشی از اون رو با یک زبان پیش بردن و ادامه‌اش رو هم باید با همون کار کنند اینا دیگه بستگی به شرایط و بازار کار داره.

تو یک سری موضوعات به جز نتایج نهایی تفاوت دارند با هم. مثلا Python نسبت C یا ++C سرعت کمتری برخوردار هست در مقابل سرعت توسعه بسیار بیشتری داره و میشه کاری که تو ++C یک هفته وقت میگیره رو تو Python یک روزه انجام داد. ++C نهایتا کامپایل میشه ولی پایتون مفسری هست و اگر اشتباه نکنم به کدمیانی هم میشه تبدیلش کرد.

یا ++C رو هرجایی نمیشه اجرا  کرد ولی Python رو تقریبا هر جا بخواید میتونید اجرا کنید و کلی تفاوت دیگه اما در نتیجه عملکرد تفاوتی نیست.

اینکه گفتن وقتتو هدر نده به نظر من اشتباه هست.

---
درباره انتخاب زبان:

اتفاقا من چند وقت پیش یکم تحقیق کردم درباره اینکه کسی که میخواد شروع کنه با چه زبانی استارت بزنه چون ازم زیاد سوال میپرسند.
اول از همه من همیشه به همه میگم برای کسب درآمد نیاید سمت برنامه‌نویسی خصوصا با این ایده که یک زبان یاد بگیرید و جایی مشغول کار بشید.
بعد از اون ایده کلی من این هست که فرد با ++C شروع کنه و با ساختار کلی برنامه نویسی کامل آشنا بشه بعد از اون خیلی راحت میتونه به هر زبان که مدنظرش هست سویچ کنه ضمن اینکه یک زبان قدرتمند مسلط هست که خوب خیلی زمان بره.
ایده مقابل من هم این هست که برا خیلی‌ها مهم نیست یا اصلا نمیخوان و نیازی نیست بدونند چه اتفاقی داره در پس زمینه می‌افته و بهتره با یک زبان مثل JavaScript یا Python شروع کنند و خیلی سریع بتونند برنامه های جالب بنویسند یا به عبارتی خیلی زود از هرچیز که یاد میگیرند استفاده کنند و با کلیات موضوع آشنا بشند و بعد برند دنبال جزئیات.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 19 دی 1393، 12:18 ق‌ظ »
توضیحات شما راهگشا بود.ممنون
من هدفم بالا بردن توانایی خودم وآشنایی با برنامه نویسی و درک برنامه نوشته شده است.
خوب اگه در بازار هم بتونم کاری کنم باعث دلگرمی بیشتره.ولی الان باید خودمو بالا بکشم.
نقل‌قول
ایده کلی من این هست که فرد با ++C شروع کنه و با ساختار کلی برنامه نویسی کامل آشنا بشه بعد از اون خیلی راحت میتونه به هر زبان که مدنظرش هست سویچ کنه
برعکس این هم ممکنه؟از پایتون به ++c میشه رفت؟

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #3 : 19 دی 1393، 01:09 ق‌ظ »
رفتن که میشه رفت ولی یکم به نظرم ممکنه باعث متعجب شدن فرد بشه. مثلا دنبال مفاهیمی بگرده که تو C یا ++C وجود نداره و باید توسط خودش پیاده سازی بشه.

اگر علاقمند هستید من پیشنهاد میکنم یکم Assembly هم کار کنید. در حد آشنایی، به نظرم خیلی جذابه.
« آخرین ویرایش: 19 دی 1393، 01:15 ق‌ظ توسط M!lad »

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 19 دی 1393، 12:43 ب‌ظ »
تا حدودی جوابمو گرفتم.اسمبلی رو باهاش کار کردم و برنامه نویسی میکروکنترلر انجام میدادم.(خیلی قبل)
ولی خوب خیلی سخته و فکر کنم خیلی قدیمی مثل خودم!میخواستم با یک زبان پیشرفته آشنا بشم که قدری راحتتر باشه.
با توضیحات خوب شما فهمیدم که ++c هم تواناییهای زبان سطح پایین رو داره و هم سطح بالا رو.
ولی یادگیریش برای من که c بلد نیستم مثل فتح کردن قله اورست میمونه.منبعی وجود داره که ساده تر مفاهیم رو بیان کنه و مثال زیاد داشته باشه تا خودآموز بتونم یاد بگیرم؟
من فکر میکردم میشه قسمتی از برنامه رو با یک برنامه وبقیه رو با یکی دیگه نوشت.ما هم قسمتی رو با اسمبلی وبقیه رو با c مینوشتیم.حالا نمیشه اینکارو کرد؟
ممنون که با حوصله جواب میدین \\:D/

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #5 : 19 دی 1393، 02:39 ب‌ظ »
به نظره من برای شروع برنامه نویسی زبان های پایه سی مثل سی پلاس پلاس و سی شارپ و البته جاوا خیلی خوبن ولی در کل اگه یکی از این زبان ها رو بلد باشین فرقی نمیکنه و راحت میتونی  بین زبانهایه دیگه سوییچ کنی واینکه فرق گذاشتن بین زبونها کار درستی نیست همه زبون ها خوبن و هر کدوم برای یه کاری ساخته شده اینکه میگن مثلا با سی شارپ کد بزنین به خاطره یک دست شدن برنامه یک شرکت یا کار گروهیه که خمه بارسی شارپ کد میزنن به شما هم میگن سی شارپ کد بزنی
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #6 : 19 دی 1393، 02:52 ب‌ظ »
بعضی زبان ها رو میشه، اگر اشتباه نکنم ترکیب C++/C با Assembly امکان‌پذیر هست.

درباره منبع دوستان یک منبع برا C پیشنهاد داده بودند: 2000 - C The Complete Reference, 4th Edition از  Herbert Schildt فکر کنم کتاب خوبی باشه.
http://www.amazon.com/The-Complete-Reference-4th-Ed/dp/0072121246
همین نویسنده برای ++C‌ هم کتاب داره: C++: The Complete Reference, 4th Edition - 2002
http://www.amazon.com/The-Complete-Reference-4th-Edition/dp/0072226803
سایت cplusplus.com هم یکی از بهترین مراجع است.

درباره اینکه C رو بلد باشید بعد ++C یاد بگیرید هم اشتباه هست. هرچند این‌ها زبان‌های متفاوتی هستند ولی تقریبا اگر ++C بلد باشید میتونید C‌ هم کد بزنید. من ++C‌ رو پیشنهاد میدم چون مفاهیم شی‌گرایی توش قابل پیاده‌سازی هست.
« آخرین ویرایش: 19 دی 1393، 02:54 ب‌ظ توسط M!lad »

آفلاین häMǝd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
« پاسخ #7 : 19 دی 1393، 04:07 ب‌ظ »
بعضی زبان ها رو میشه، اگر اشتباه نکنم ترکیب C++/C با Assembly امکان‌پذیر هست.

درباره منبع دوستان یک منبع برا C پیشنهاد داده بودند: 2000 - C The Complete Reference, 4th Edition از  Herbert Schildt فکر کنم کتاب خوبی باشه.
http://www.amazon.com/The-Complete-Reference-4th-Ed/dp/0072121246
همین نویسنده برای ++C‌ هم کتاب داره: C++: The Complete Reference, 4th Edition - 2002
http://www.amazon.com/The-Complete-Reference-4th-Edition/dp/0072226803
سایت cplusplus.com هم یکی از بهترین مراجع است.

درباره اینکه C رو بلد باشید بعد ++C یاد بگیرید هم اشتباه هست. هرچند این‌ها زبان‌های متفاوتی هستند ولی تقریبا اگر ++C بلد باشید میتونید C‌ هم کد بزنید. من ++C‌ رو پیشنهاد میدم چون مفاهیم شی‌گرایی توش قابل پیاده‌سازی هست.

اگه الان کسی بخواد c++ یاد بگیره باس c++11 , c++14 یاد بگیره این کتابه قدیمیه.

آفلاین M!lad

• *
« پاسخ #8 : 19 دی 1393، 04:35 ب‌ظ »
اون کتاب مرجع مناسبی برای یادگیری مفاهیم پایه هست.

اینجا کتاب‌های مناسب برا آخرین تجدیدنظرهایی که رو ++C اعمال شده میتونید ببیند:
http://search.oreilly.com/?q=C%2B%2B+&x=0&y=0
cplusplus.com هم که هنوز مرجع مناسبی هست.

حالا اگر دوستان کتاب خاصی رو می‌شناسند میتونند معرفی کنند تا همه استفاده کنیم.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #9 : 19 دی 1393، 11:54 ب‌ظ »
این سایت هم بسیار فوق العاده است
www.cppreference.com
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 دی 1393، 12:51 ق‌ظ »
ممنون از دوستان
مطالب مفیدی یاد گرفتم.امیدوارم ادامه پیدا کنه.