انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یعنی google chrome چه اطلاعاتی رو داره رد و بدل می کنه؟؟؟  (دفعات بازدید: 3740 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
نمی‌تونی از کرومیوم به‌جای گوگل کروم استفاده کنی؟؟
اگر نه، یک‌بار گوگل کروم رو به همراه کش و تنظیماتش حذف کن و مجددا دانلود و نصبش کن.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
این کثافت یه چیزی داره برای به اصطلاح حرفه‌ای‌ها که توی تنظیمات به اسم task manager یا به یه هم‌چین اسمی می‌شه پیداش کرد .

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
این کثافت یه چیزی داره برای به اصطلاح حرفه‌ای‌ها که توی تنظیمات به اسم task manager یا به یه هم‌چین اسمی می‌شه پیداش کرد .

میانبرش :
shift+esc
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
این کفاثت که اطلاعاتی نمیده فقط به اسم خود browser تو این task manager اش داره میزنه مصرف پهنای باند رو  ;D
من برای برنامه نویسی تحت وبم خیلی ازش استفاده می کردم اما الان خیلی وقت کد نمیزنم برای همین بوسیدم گذاشتمش کنار.دلیل اینکه از فایرفکس استفاده نمیکردم سنگین بودنش بود که دیگه این مشکل رو نداره به حمد الله  :o
« آخرین ویرایش: 22 دی 1393، 08:32 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
این کفاثت که اطلاعاتی نمیده فقط به اسم خود browser تو این task manager اش داره میزنه مصرف پهنای باند رو  ;D
من برای برنامه نویسی تحت وبم خیلی ازش استفاده می کردم اما الان خیلی وقت کد نمیزنم برای همین بوسیدم گذاشتمش کنار.دلیل اینکه از فایرفکس استفاده نمیکردم سنگین بودنش بود که دیگه این مشکل رو نداره به حمد الله  :o

والا من ترجیح میدم سنگینی فایرفاکس رو تحمل کنم تا اینکه اینقدر مصرف پهنای باند داشته باشم ٫ البته فایرفاکس بیچاره هم زیادی سنگین نیستا ٫ البته افزونه هایی که داره من رو بیشتر راضی میکنه که ازش استفاده کنم جوری
راستی من Wireshark ام وسط کار هنگ میکنه ٫‌نمیدونم درس تنظیمش کردم یا نه ٫ اگه وقت داشتی میتونی یه راهنما بنویسی براش ؟ ممنون
« آخرین ویرایش: 22 دی 1393، 09:49 ق‌ظ توسط KraToS »
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
  • Knowing is not enough; we must apply.
دوستان بالاخره نتیجه چی شد من هم مرورگر محبوبم کرومیومه فک کنم یه بار از این مشکلات داشتم ولی اپن برا وقتایی بود که اطلاعتی مثل تاریخچه مرور اکستنشن و غیره را سینک میکرد با ادرس ایمیلم  :o
الان از فایر فاکس استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا به دلم نمیچسبه دوس دارم برگردم کرومیوم \\:D/ یا اوپرا چطوره؟ 8)
در نامه ای به فرزند آینده ام خواهم نوشت در طول زندگی ات
اگر لااقل ده کتاب که بر خلاف عقیده ی توست نخواندی،
هرگز بر درستی عقایدِخودت پافشاری نکن...

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915

والا من ترجیح میدم سنگینی فایرفاکس رو تحمل کنم تا اینکه اینقدر مصرف پهنای باند داشته باشم ٫ البته فایرفاکس بیچاره هم زیادی سنگین نیستا ٫ البته افزونه هایی که داره من رو بیشتر راضی میکنه که ازش استفاده کنم جوری
راستی من Wireshark ام وسط کار هنگ میکنه ٫‌نمیدونم درس تنظیمش کردم یا نه ٫ اگه وقت داشتی میتونی یه راهنما بنویسی براش ؟ ممنون
والا تنظیم خاصی نداره از مخازن سوزه نصبش کردم بدون مشکل بعدشم کانکشنی که میخوام snif کنم رو انتخاب می کنم و start می کنم
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir

والا تنظیم خاصی نداره از مخازن سوزه نصبش کردم بدون مشکل بعدشم کانکشنی که میخوام snif کنم رو انتخاب می کنم و start می کنم
من از Software Center نصب کردم ٫ نسخه گرافیکی استفاده میکنین شما ؟
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013