انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یعنی google chrome چه اطلاعاتی رو داره رد و بدل می کنه؟؟؟  (دفعات بازدید: 3739 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سلام
برای شما هم این اتفاق افتاده؟
من ی چند روزی هست که چه تو لینوکس و چه ویندوز وقتی google chrome رو باز می کنم هر چی پهنای باند دارم رو استفاده می کنه حتی وقتی که هیچ صفحه ای هم باز نمی کنم!!!
با wireshark بسته ها رو دیدم به آدرس 173.194.112.201 میره که برای دامین گوگل هست

NetRange: 173.194.0.0 - 173.194.255.255
CIDR: 173.194.0.0/16
NetName: GOOGLE
NetHandle: NET-173-194-0-0-1
Parent: NET173 (NET-173-0-0-0-0)
NetType: Direct Allocation
OriginAS: AS15169
Organization: Google Inc. (GOGL)
RegDate: 2009-08-17
Updated: 2012-02-24
Ref: http://whois.arin.net/rest/net/NET-173-194-0-0-1
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چیز خاصی نیست، داره جاسوسی می‌کنه :D
از فایرفاکس استفاده کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
چیز خاصی نیست، داره جاسوسی می‌کنه :D
خوب خیالم راحت شد  ;D
مال خودتم همچین مشکلی داره؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من کروم ندارم ببینم. اگه کس دیگه‌ای داره بررسی کنه ببینیم چیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
شرکت های تجاری که فقط به فکر جیب خودشون هستند و کاربرا براشون اهمیتی ندارند, اسم این کار گذاشتند مدیریت بسته ها برای بهتر شدن ارایه خدمات به کاربرا و.... شما بخون جاسوسی از کاربرا.(چند وقت پیش یه مقاله میخوندم راجع به ویندوز 10 کا ماکروسافت زده بود رو دست همه.همه چیز شما حتی دکمه هایی که تایپ میکردید رو ویندوز 10 جمع اوری میکرد و به ماکروسافت می فرستاد.نویسنده پیشنهاد کرده بود که حتی زیاد با ویندوز 10 چت صوتی و تصویری نداشته باشید.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
شرکت های تجاری که فقط به فکر جیب خودشون هستند و کاربرا براشون اهمیتی ندارند, اسم این کار گذاشتند مدیریت بسته ها برای بهتر شدن ارایه خدمات به کاربرا و.... شما بخون جاسوسی از کاربرا.(چند وقت پیش یه مقاله میخوندم راجع به ویندوز 10 کا ماکروسافت زده بود رو دست همه.همه چیز شما حتی دکمه هایی که تایپ میکردید رو ویندوز 10 جمع اوری میکرد و به ماکروسافت می فرستاد.نویسنده پیشنهاد کرده بود که حتی زیاد با ویندوز 10 چت صوتی و تصویری نداشته باشید.)
حالا زود قضاوت نکن معلوم نیست که هنوز گوگل داره چه غلطی می کنه  ;D البته احتمالش زیاده!
فایرفوکس هم ی گزینه در بار اول استفاده میده برای همین چیزی که شما گفتی اما حق انتخاب میده

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
فایرفوکس هم ی گزینه در بار اول استفاده میده برای همین چیزی که شما گفتی اما حق انتخاب میده
firefox بدون شک بهترینه ، من سال هاست که ازش استفاده میکنم. google chrome رو حذفش کن .

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
firefox بدون شک بهترینه ، من سال هاست که ازش استفاده میکنم. google chrome رو حذفش کن .

سلام کروم  مرورگر بدی نیست 

در زمینه طراحی وبسایت من خودم به شخصه از کروم استفاده میکنم

مشکل کروم این هست که مدیریتی توی باز کردن ترد ها نداره که فایر فاکس این مشکل را حل کرده

در کل هر دوتاشون بهترین ها هستن 

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *

سلام کروم  مرورگر بدی نیست 

در زمینه طراحی وبسایت من خودم به شخصه از کروم استفاده میکنم

مشکل کروم این هست که مدیریتی توی باز کردن ترد ها نداره که فایر فاکس این مشکل را حل کرده

در کل هر دوتاشون بهترین ها هستن 

میدونم تو این زمینه کروم بیشتر را دست طراحاست . من خودمم طراحی وب انجام میدم ولی chrome اصلا چیز جالبی نیست . قبلا تو ویندوز یه موقعی firefox هنگ میکرد و از chrome استفاده میکردم ولی الان خیلی شیک و stable  فایرفاکس بالا هست :) پس نیازی به بودنش نیست . با حرف هایی که دانیال در موردش زد دیگه دلیل خوبی هم برای استفاده نکردن ازش وجود داره . ( حالا شاید چیز خاصی هم از کامپیوتر اون دوست عزیز (v.taghavi68) هم ارسال نمیکرده )
ولی به هر حال سلیقس دیگه شما هرطور که دوست داری استفاده کن .
« آخرین ویرایش: 20 دی 1393، 01:12 ب‌ظ توسط CodeR »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
اکثر نرم افزار های کلوز سورسی که به اینترنت ارتباط دارن و محبوبیتشون بالاس دست به جاسوسی میزنن.
من خودم هم اگه بودم اینکارو میکردم چه برسه به گوگل کبیر! فکر کنم سافاری هم این مشکلو داشته باشه.البته از حق نگذریم چنین چیزی تو اپرا ندیدم.با اینکه کلوز سورسه!!

آفلاین jasem123456hhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
اکثر نرم افزار های کلوز سورسی که به اینترنت ارتباط دارن و محبوبیتشون بالاس دست به جاسوسی میزنن.
من خودم هم اگه بودم اینکارو میکردم چه برسه به گوگل کبیر! فکر کنم سافاری هم این مشکلو داشته باشه.البته از حق نگذریم چنین چیزی تو اپرا ندیدم.با اینکه کلوز سورسه!!

گوگل کروم اوپن سورس هست دوست عزیز

توقع نداشته باشید گوگل این همه امکانات رو رایگان در اختیار کاربراش قرار بده خب معلومه یک سری داده رو جمع اوری میکنه

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
رفقا من بهترم یا تو بهتری رو بذارین کنار. بحث چیزه دیگه ای هاااا  :D
من یک عمر دارم از کروم استفاده می کنم این شکلی نبود نمی دونم چه مرگشه تا باز می کنمش عین زامبی میفته به جون پهنای باند. اگه بنا به جاسوسی بود اینقدر تابلو عمل نمی کرد  :o
کسی هست این مشکل منو داشته باشه با کروم یا نه؟  ](*,)

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
شاید آپدیتی چیزی داره انجام میده . extention ای چیزی شاید داره آپدیت میشه یا اطلاعاتی رو رد و بدل میکنه .
شما هر چیز اضافه ای که روی chrome نصب کردی رو غیرفعال کن و حالا یه restart هم بکن دوباره چک کن ببین چی میشه .
هرکس بنا به صلاح خودش از برنامه ی مد نظرش استفاده میکنه و قرار هم نیست چیزی رو غالب کنیم .

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491

گوگل کروم اوپن سورس هست دوست عزیز

توقع نداشته باشید گوگل این همه امکانات رو رایگان در اختیار کاربراش قرار بده خب معلومه یک سری داده رو جمع اوری میکنه

کروم اپن سورس نیست کرومیوم اپن سورسه
در ضمن من چیزی نگفتم .گفتم حتی منم بودم اینکارو انجام میدادم.
گوگل هم انکار نمیکنه.خودش داره میگه خیلی از اطلاعاتو در اختیار سازمان ها قرار میده
چیز عجیبی نیست که!دووشواری ندارم که!

اما راجع به سوال.اگه وقت رایگان داری یه شب تا صبح بذار کارشو بکنه ببینیم چه مرگشه.
جاسوسیشو بکنه اپدیتشو بکنه و .... بعد ببین اینکارش تموم میشه یا نه

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
اتفاقا همه extenstion ها رو هم برداشتم دو ساعتم باز گذاشتمش بازم همون آش و همون کاسه