انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مجازی ساز رایگان مناسب برای شروع کار و تمرین  (دفعات بازدید: 6225 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
esx  3 و 4 از کرنل لینوکس استفاده میکنه فقط به تازگی اومده از کرنل اختصاصی خودش استفاده کرده

http://en.wikipedia.org/wiki/VMware_ESX

فقط نسخه هایی که i داره از کرنل وی ام ویر استفاده میکنه بقیه اش لینوکسه
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین یعنی چی؟

یعنی esxi خودش بوت می شه و بعد سیستم عامل (ها)رو بوت می کنه؟

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
qemu هم ارزش امتحان داره ( ترجیحا یک gui  بزنید بغلش که راحت تر شه )

میتونید باهاش سیستم عامل های یک معماری پردازنده روی دیگری اجرا کنید (با limbo نسخه اندرویدش موفق شدم tiny core linux رو توی گوشی  اجرا کنم ) 

تا جایی هم که من میدونم قدرت اجرای همه سیستم عامل ها رو داره (بسته به سخت افزار بهتر , مانور بیشتر ! )

ولی به خاطر binary emulation حتی اگه بخواید مال خود اون پردازنده رو خودش اجرا کنید خیلی کند میشه , تو این مواقع kvm خیلی بهتر عمل میکنه
« آخرین ویرایش: 25 دی 1393، 11:51 ق‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
هر کاری می کنی سمت vmware نرو چون اونوقت سخت میتونی سوییچ کنی به برنامه ای دیگه چون واقعا امکاناتی که در اختیارت میذاره واقعا زیاده ولی خوب دیگه opensource نیست ایرانم تحریم کرده !!!
ولی اگه برای تست و تمرین و انجام سناریو میخوای چه رو لینوکس و چه ویندوز میتونی ازش استفاده کنی من خودم برای همین شبیه سازی ها و سناریو هایی که تست می کنم ازش استفاده می کنم رو همین لینوکس مشکلی هم باهاش نداشتم
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
هر کاری می کنی سمت vmware نرو چون اونوقت سخت میتونی سوییچ کنی به برنامه ای دیگه چون واقعا امکاناتی که در اختیارت میذاره واقعا زیاده ولی خوب دیگه opensource نیست ایرانم تحریم کرده !!!
ولی اگه برای تست و تمرین و انجام سناریو میخوای چه رو لینوکس و چه ویندوز میتونی ازش استفاده کنی من خودم برای همین شبیه سازی ها و سناریو هایی که تست می کنم ازش استفاده می کنم رو همین لینوکس مشکلی هم باهاش نداشتم
قبلا در Windows با VMWare کار کردم. اما چون هر چند وقت همش License میخواست، ازش خوشم نمی یومد و رفتم سراغ VirtualBox

کلا می خوام با همه نوع مجازی ساز کار کنم و برام تجربه بشه که کدام مجازی ساز برای کجا و چه شرایطی مناسب هست.

خودم چنتا ایده برای مجازی ساز ها دارم، برای همین بیشتر دوست دارم با مجازی سازهایی کار کنم که OpenSource هستند، تا بتونم تغییرات مورد نیازم را اعمال کنم. ( شاید تونستم یک مجازی ساز را توسعه دهم و یک مجازی ساز جدید درست کنم  ;D )

تا اونجا هم که بشه، نمی خوام سراغ مجازی سازی برم که پولی باشه ( حتی اگر OpenSource باشه )

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
نقل‌قول
قبلا در Windows با VMWare کار کردم. اما چون هر چند وقت همش License میخواست
من که ۶ ماه بکوب دارم ازش استفاده می کنم از کار نیافتاده  :o
آره خوبه روش کار کن توسعه دادی بده مام فیض ببریم  ;)
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین MortezaE

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
ولی به خاطر binary emulation حتی اگه بخواید مال خود اون پردازنده رو خودش اجرا کنید خیلی کند میشه , تو این مواقع kvm خیلی بهتر عمل میکنه
سلام. اتفاقا خود qemu یه زمانی اگه اشتباه نکنم تو پکیج خودش(یا شایدم یه پکیج مجزا) یه برنامه به نام qemu-kvm داشت که واسطی بود برای kvm ، منتها اینترفیس qemu رو داشت. البته الان که نگاه کردم، چنین برنامه‌ای ندیدم، اما در man qemu سویچی به نام accel دیدم که توضیحش رو می‌گذارم:
accel=accels1[:accels2[:...]]
               This is used to enable an accelerator. Depending on the target architecture,
               kvm, xen, or tcg can be available. By default, tcg is used. If there is more
               than one accelerator specified, the next one is used if the previous one fails
               to initialize.

آپدیت:
این سویچ همین الان به چشمم خورد:
-enable-kvm
           Enable KVM full virtualization support. This option is only available if KVM
           support is enabled when compiling.
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1393، 07:18 ب‌ظ توسط MortezaE »
Freedom first, then security