انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو ۹.۱۰ آلفا ۵ هم اومد  (دفعات بازدید: 9302 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: اوبونتو ۹.۱۰ آلفا ۵ هم اومد
« پاسخ #15 : 15 شهریور 1388، 09:34 ق‌ظ »
دوستان این دو تا مطلب رو در مورد Palimpsest گیر اوردم.

افراد دیگه هم در مورد این پیغامی که مربوط به بدسکتور‌های هارد می‌شه مشکل دارن. خیالیا این پیغام رو مثل من روی هاردای جدیدی که می‌خرن تجربه می‌کنن ;D
http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=223627
http://forums.fedoraforum.org/archive/index.php/t-220231.html

حتی از این مشکل به عنوان یک باگ هم گزارش شده :o

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=506254
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1388، 09:37 ق‌ظ توسط erghezi »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #16 : 15 شهریور 1388، 10:04 ق‌ظ »
دوستان من در کارمیک الان دو تا مشکل دارم و غیر اینا کلا همه چیز خوب و عالیه!

یکی اینکه من الان در کارمیک صدا ندارم و فکر می‌کنم کارت تی‌وی‌ اسنازی من رو که آنالوگ هست و اصلا هم کارت صدا نیست رو به عنوان کارت صدای من شناخته و گزینه دیگری هم من برای تغییر نمی‌بینم!

مشکل دوم اینه که با وجود اینکه تمام کدکا رو من نصب کردم اما قادر به دیدن هیچ فیلمی با توتم نیستم. به این ترتیب که بعد از گذشت چند ثانیه پیغام زیر رو توتم به من می‌ده

pa_stream_writable_size() failed: Connection terminated

در ترمینال هم خروجی زیر رو برای تولید می‌کنه

** Message: Error: pa_stream_writable_size() failed: Connection terminated
pulsesink.c(1313): gst_pulseringbuffer_commit (): /GstPlayBin2:play/GstPlaySink:playsink0/GstBin:abin/GstBin:audiosinkbin/GstGConfAudioSink:audio-sink/GstBin:bin5/GstAutoAudioSink:autoaudiosink1/GstPulseSink:autoaudiosink1-actual-sink-pulse

Fatal Python error: PyEval_SaveThread: NULL tstate
Aborted (core dumped)
من خودم فکر می‌کنم چون صدا ندارم، توتم با مشکل رو به‌رو می شه.
اگه کسی راه حلی داره! لطفا بگه!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #17 : 15 شهریور 1388، 10:56 ق‌ظ »
دوستان خواهشا این عکس رو ببینید :

....
لطفا اینقدر از کلمه خواهشا استفاده نکنید این کلمه درست نیست. زبان فارسی با همین اشتباه ها در حال نابودی است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #18 : 15 شهریور 1388، 12:34 ب‌ظ »
دیگه کم کم داره زبون فارسی رو یادم می‌ره ;D هر متنی رو که می‌نویسم باید دو ساعت سبک سنگینش کنم تا به زبان آدمیزادی نزدیک شه.

دیگه باید ببخشید   :oops:

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #19 : 15 شهریور 1388، 01:14 ب‌ظ »
دوستان من در کارمیک الان دو تا مشکل دارم و غیر اینا کلا همه چیز خوب و عالیه!

یکی اینکه من الان در کارمیک صدا ندارم و فکر می‌کنم کارت تی‌وی‌ اسنازی من رو که آنالوگ هست و اصلا هم کارت صدا نیست رو به عنوان کارت صدای من شناخته و گزینه دیگری هم من برای تغییر نمی‌بینم!

مشکل دوم اینه که با وجود اینکه تمام کدکا رو من نصب کردم اما قادر به دیدن هیچ فیلمی با توتم نیستم. به این ترتیب که بعد از گذشت چند ثانیه پیغام زیر رو توتم به من می‌ده

pa_stream_writable_size() failed: Connection terminated

در ترمینال هم خروجی زیر رو برای تولید می‌کنه

** Message: Error: pa_stream_writable_size() failed: Connection terminated
pulsesink.c(1313): gst_pulseringbuffer_commit (): /GstPlayBin2:play/GstPlaySink:playsink0/GstBin:abin/GstBin:audiosinkbin/GstGConfAudioSink:audio-sink/GstBin:bin5/GstAutoAudioSink:autoaudiosink1/GstPulseSink:autoaudiosink1-actual-sink-pulse

Fatal Python error: PyEval_SaveThread: NULL tstate
Aborted (core dumped)
من خودم فکر می‌کنم چون صدا ندارم، توتم با مشکل رو به‌رو می شه.
اگه کسی راه حلی داره! لطفا بگه!

به هر حال شما یک نسخه ی آزمایشی رو نصب کردید که در آن از این مشکلات زیاده ! به نظرم این دو مشکل رو به عنوان باگ گزارش کنید که تا قبل از انتشار نهایی برطرف بشه ...

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #20 : 15 شهریور 1388، 01:38 ب‌ظ »
حقیقتش خودم می‌خواستم گزارش کنم. اما نمی‌دونم چی باید گزارش کنم! یعنی عنوانش چی باشه !؟  یا اینکه در قسمت Package چی بنویسم؟ در قسمت Project چی؟  کجا بگم که این باگ مربوط به کارمیک آلفا ۵ هست!؟
https://bugs.launchpad.net/bugs/+filebug

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #21 : 15 شهریور 1388، 03:18 ب‌ظ »
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/alsa-driver/+bug/425148

اینم گزارش باگ مربوط به صدا! و یه چیزی کشف کردم و اینکه شما می تونید از دستورات آماده شده از قبل برای ارسال گزارش استفاده کنید.

https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage

به عنوان مثال اگه در صدای خودتون مشکل دارید کافیه در ترمینال دستور ubuntu-bug -p alsa-base رو بزنیم . تا به صورت خودکار تمام فایلای مورد نیاز برای لانچپد ارسال شه.

در نهایت فایرفاکس برای شما باز می‌شه و شما کافیه یه عنوان مناسب برای باگ انتخاب کنید.  استفاده از مترجم گوگل هم می‌تونه کار راه‌انداز باشه.

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
« پاسخ #22 : 17 شهریور 1388، 07:51 ب‌ظ »
سلام دوستان.

نسخه ی نهایی کارمیک کی قراره بیاد؟

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #23 : 17 شهریور 1388، 08:59 ب‌ظ »
اوبونتو ۲۹ اکتبر، ۷ آبان قراره منتشر شه. فکرم میکنم زمان انتشارش حتی ممکنه با سون تو یه روز قرار بگیره.

حتی یه سایتی نظر سنجی دیدم که نظر کاربرا چیه!‌؟  روز انتشارش قبل سون باشه یا همزمان باشه یا بعدش ;D

نکته دیگه اینکه این نسخه آلفا اوبونتو فوق العاده استیبل شده. مشکلاتی رو که من همون روز اول داشتم مثل نداشتن صدا و مشکل پخش فیلم با توتم همگی بعد دو روز اول با آپدیت‌های جدید کلا حل شد!
من فقط نمی‌دونم این باگایی رو که من گزارش کردم چطوری باید بگم، حل شده!؟

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #24 : 17 شهریور 1388، 10:02 ب‌ظ »
نکته دیگه اینکه این نسخه آلفا اوبونتو فوق العاده استیبل شده. مشکلاتی رو که من همون روز اول داشتم مثل نداشتن صدا و مشکل پخش فیلم با توتم همگی بعد دو روز اول با آپدیت‌های جدید کلا حل شد!
من فقط نمی‌دونم این باگایی رو که من گزارش کردم چطوری باید بگم، حل شده!؟

لازم نیست شما چیزی بگید ! خودشون گزارش شما رو بررسی می کنند و در صورت تایید وجود این مشکل , اون رو حل می کنند ! اگر هم مشکل حل شده میتونید وضعیت اون باگ رو تغییر بدید. اگر به لینک باگی که گزارش کردید مراجعه کنید , در بالای صفحه و در زیر قسمت Status نوشته  Fix Released که یعنی این ایراد وجود داشته و در آپدیت های چند روز اخیر برطرف شده !

اگر اون ایراد دوم رو هم گزارش کردید لطفا لینکش رو بذارید ... ممنون

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #25 : 17 شهریور 1388، 11:15 ب‌ظ »
 اون یکی باگی که گزارش دادم اینه :

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/425193

طرف گفته یه دستور رو اجرا کنم که باعث می‌شه‌ برنامه توتم با لانچپد در ارتباط باشه  :o

دستوری هم که برای این کار زدم این بود:
apport-collect 425193

To finish authorizing the application identified as apport-collect to access Launchpad on your behalf you should go back to the application window in which you started the process and inform it that you have done your part of the process.

الان برای اینکه طرف بدونه مشکل حل شده؟ باید بزنم fix release؟ یا اینکه باید در قسکت نظرات اعلام کنم؟! که وقتشون رو زیادی بابتش تلف نکنن! البته الان توتم یه مشکل دیگه داره و اونم اینه که بعضی اوقات موقع بسته شدن دچار مشکل مي‌شه و هنگ می‌کنه.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #26 : 17 شهریور 1388، 11:26 ب‌ظ »
بعد اینا معنیش رو مي‌شه دونه دونه بگین!؟ هر کدوم رو چه موقعی باید استفاده کنیم؟

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #27 : 17 شهریور 1388، 11:35 ب‌ظ »
اگر این باگ واقعا وجود داشته پس فقط شما این باگ رو نداشتید ! خودشون وضعیت رو بررسی می کنند و در صورت حل مشکل وضعیت باگ رو به Fix Released تغییر میدن. همین که باگ ها رو گزارش می کنید کار بزرگی انجام میدید و میتونید از این بابت خوشحال باشید  ;)

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #28 : 23 شهریور 1388، 01:07 ق‌ظ »
توی آپدیت جدید کل بازیا حذف شد!  فقط یه بازی Mines مونده . آیکونای داخل منو هم سرجاش برگشته ;D

مشکلات باز و بسته شدن مسنجر جدید به کل برای من حل شده. اما همچنان یه باگ بزرگ داره و اون اینکه الان  نمی‌شه حساب یاهو ساخت!‌

در ضمن من از  برنامه ibus هم چیزی سر در نیوردم! اگه کسی فهمید چیه یه ندا بده ممنون می‌شم

در مورد تم اوبونتو که همچنان زشت باقی مونده! و تغییرات خیلی کمی رو به خودش دیده :o در حالی که بهمون قول یک تغییر بزرگ رو دادن!

حالا من حدسم اینه که می‌خوان کاربرا رو غافلگیر کنن:))) اگرم قرار باشه که تم نهایی اوبونتو از آدرس زیر انتخاب بشه
http://beginlinux.wordpress.com/2009/08/28/new-ubuntu-9-10-karmic-koala-themes/
باید بگم که همین الان خود شما با نصب بسته Ubuntu community می‌تونید کل این تما رو داشته باشید

تاریخچه هر کدوم از تما و عکسای بزرگ از هر کدوم رو در لینک زیر می تونید ببینید.

http://news.softpedia.com/news/The-New-Artwork-in-Ubuntu-9-10-121453.shtml

اون تمای بیسیجی بود! که حسین آقای گل تو وبلاگشون معرفی کرده بودن  فعلا برای ۹.۱۰ به صورت کامل آماده نشده :o
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1388، 01:25 ق‌ظ توسط erghezi »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
restore در سطل آشغال
« پاسخ #29 : 25 شهریور 1388، 12:45 ق‌ظ »
دوستان من واقعا یادم نمی‌یاد نسخه ۹.۰۴ این قابلیت رو داشت یا نه ??? شک ندارم که زمزمه هاش بود! اما من دقت نکرده بودم.

به هر حال این نسخه که این قابلیت رو داره  ;D

بعد یه مشکلی هم این اوبونتو داره و اون  توتمش هست و دیگه من باهاش زیرنویس فارسی رو نمی تونم ببینم ??? و مي ترسم که این یه باگ باشه . اگه کسی ۹.۱۰ داره لطفا این مورد رو یه تست کنه. چون بدون زیرنویس فارسی فک کنم مشکل داشته باشن بچه‌ها :o

همین توتم یه سری پلاگین داره که فوق العادست. یکی برای بی بی سی که می تونید به پادکستای این رسانه گوش بدید. یه سری پادکستاش حتی فارسیه

یه دونه پلاگین دیگه هم برای iplayer داره که البته فعلا باگ داره و من نمی‌تونم اون رو اضافه کنم.