انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: قبل از نصب چند سیستم عامل در کنار هم، اول این کار را انجام دهید.  (دفعات بازدید: 7747 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

خیلی موضوعات دیدم که همه در زمان نصب یک سیستم عامل دیگر ( مثل Ubuntu ) در کنار Windows دچار مشکل شدن. یا اول Ubuntu نصب کردن و خواستن در کنارش Windows نصب کنند و...

در اینجا میخوام روشهایی بگم تا بتونید با کمترین خسارت به خودتون، به بهترین نتیجه برسید.

روش اول:
اگر سیستمتون از نظر سخت افزاری قوی هست ( مثلا CPU چند هسته ای و RAM بیشتر از 2GB ) پیشنهاد میکنم یک مجازی ساز نصب کنید.

در مجازی ساز سیستم عاملی که در حال استفاده هستید را نصب کنید، ( زبونم لال مثلا Windows )

حالا هر بلایی که می خوایید سر این مجازی ساز بیارید. مثل نصب Ubuntu در کنار سیستم عامل دیگر و...
در این حالت اگر دچار مشکلاتی مثل Grub و... بشین می تونید برید دنبالشو درست کنید و یاد بگیرید.

روش دوم:
خیلی خیلی خیلی مهم: اگر اطلاعات مهمی بر روی سیستم خود دارید، اول از اطلاعات خود یک نسخه پشتیبان بگیرید.

اگر در استفاده از سیستم عجله ندارید، یا سیستم دیگری دارید و از اطلاعات خود پشتیبان گرفتید. اقدام به کار کنید. و هر کاری که میخواید انجام بدید.

اگر دچار مشکلی شدید اول جستجو کنید.
اگر به نتیجه نرسیدید در انجمن سوال بپرسید.

یک پیشنهاد، حتی اگر قصد دارید سیستم عامل اصلی خود را Ubuntu کنید یا هر توزیع دیگری از خانواده GNU/Linux، اول در مجازی ساز اقدام کنید و بعد از مثلا یک دوره یک ماه، و تسلت کافی اقدام به نصب در سیستم اصلی کنید.

باز هم تاکید می کنم دوستان عزیز، بخصوص به تازه کارها به هیچ عنوان بدونه تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعاتتون اقدام به هیچ کاری در سیستم اصلی نکنید.

چند نکته در زمان استفاده از مجازی ساز:
1- بعد از نصب سیستم عامل مجازی و یک مقدار کار کردن، فکر نکنید که استاد شدید و مشکلی نیست. چند بار سیستم عامل مجازی را حذف کنید و دوباره نصب کنید، تا قشنگ تمام اصول نصب را درک کنید.

2- تا اونجا که می تونید هر بلایی که می خواید سر سیستم عامل مجازی بیارید، نترسید سیستم عامل اصلیتون هیچی نمیشه. اینطوری فرصت دارید تا اگر یک زمان دچار مشکل شدید، حداقل بتونید با سیستم عامل اصلی کار کنید.

3- سعی کنید برای تجربه هم که شده یک بار در مجازی ساز اول Windows نصب کنید و بعد اقدام به نصب Ubuntu کنید و همچین برعکس ( اول Ubuntu و بعد Windows )
هر دو حالت نصب کاملا باهم فرق می کنند. حتما امتحان کنید تا بعدا دچار مشکل نشید.

باز هم تاکید می کنم دوستان عزیز، بخصوص به تازه کارها به هیچ عنوان بدونه تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعاتتون اقدام به هیچ کاری در سیستم اصلی نکنید.

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
درود
سپاس از دوست عزیز
متاسفانه بخشی که اکثر دوستان دچار مشکل میشن و میزنند هارد رو پاک میکنند بخش پارتیشن بندی برای لینوکس هست که در مجازی سازی این بخش وجود نداره.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
ممنون ، خیلی خوب توضیح داده بودید
بنظرم اگه باز هم مطلب و لینک بهش اضافه کنید ، یه منبع کامل برای تازه کارها میشه
مثلا چندتا لینک درباره ی کار با testdisk
یه چندتا به تعمیر گراب
و شاید هم جواب یه سری سوالات متداول

باز هم ممنون
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
درود
سپاس از دوست عزیز
متاسفانه بخشی که اکثر دوستان دچار مشکل میشن و میزنند هارد رو پاک میکنند بخش پارتیشن بندی برای لینوکس هست
بله کاملا درسته.
برای همین چندین بار تاکید کردم
چون خیلی از دوستان گفتن این مشکل را داشتن.
و بخاطر بی دقتی بعضا به GNU/Linux و یا افراد فعال در این زمینه فحاشی کردند  :oops:

متاسفانه بخشی که اکثر دوستان دچار مشکل میشن و میزنند هارد رو پاک میکنند بخش پارتیشن بندی برای لینوکس هست که در مجازی سازی این بخش وجود نداره.
قصد جسارت ندارم، اما شما رو چه حسابی می فرمایید که مجازی ساز امکان Partition کردن نداره؟  ???
لطفا توضیح دهید.

ممنون ، خیلی خوب توضیح داده بودید
خوشحالم که خوب بود.

بنظرم اگه باز هم مطلب و لینک بهش اضافه کنید ، یه منبع کامل برای تازه کارها میشه
چشم حتما، اتفاقا دارم همین کار رو می کنم.
فعلا دارم مقالات می نویسم و جمع آوری می کنم، تا زمانی که Wiki جدید راه افتاد مورد استفاده قرار گیرد.

مثلا چندتا لینک درباره ی کار با testdisk
یه چندتا به تعمیر گراب
بیشتر این آموزش ها دوستان عزیز دیگر توضیح دادن و حتی عمو گوگل بیشتر می تونه کمک کنه.
اما چشم، حتما آموزشهایی در این رابطه قرار میدهم.

و شاید هم جواب یه سری سوالات متداول
تا اونجا که بشه، اولویت با سوالات متداول هست.  ;)
مثلا:
بهترین لینوکس برای من
بهترین زبان برنامه نویسی
بهترین منبع آموزشی
ای داد و بیداد لینوکس هارد منو پاک کرد  ;D
با برنامه ... چطور باید کار کنم؟
.... را چطوری نصب کنم؟
فرق ... با ... در چیست؟ ( بیشتر در مورد توزیعات پرسیده میشه )
و.....

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
چشمتون بی بلا :D
ممنون که پیگیر هستید
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین Senna LEGEND

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
من سی پی یوم ای ام دیه
تا حالا با هرچی اوبونتو رو مجازی نصب کردم جواب نداده (VBox, vmware)
دردشم همیشه یه چیز بوده؛ کندی سرعت
اینه که تصمیم گرفتم رو هارد نصب کنم
یه سوال؛ من رم سیستمم 4 گیگه
به نظرت اوبونتو رو نصب کنم 8.1 رو مجازی؟!
کند نمیشه؟!
آخه ویندوز هم رم زیاد میگیره
4 گیگ کم نمیاد برای هر دوش؟!

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
من سی پی یوم ای ام دیه
تا حالا با هرچی اوبونتو رو مجازی نصب کردم جواب نداده (VBox, vmware)
دردشم همیشه یه چیز بوده؛ کندی سرعت
اینه که تصمیم گرفتم رو هارد نصب کنم
یه سوال؛ من رم سیستمم 4 گیگه
به نظرت اوبونتو رو نصب کنم 8.1 رو مجازی؟!
کند نمیشه؟!
آخه ویندوز هم رم زیاد میگیره
4 گیگ کم نمیاد برای هر دوش؟!
سوال جدید => موضوع جدید

لطفا برای سوالات خود یک موضوع ( topic ) جدید ایجاد کنید.

آفلاین Senna LEGEND

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
سوال جدید => موضوع جدید

لطفا برای سوالات خود یک موضوع ( topic ) جدید ایجاد کنید.
آقا خب من در رابطه با موضوع پرسیدم
بیراه و بی ربط که نپرسیدم
شما گفتی مجازی منم سوال در این مورد پرسیدم

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
آقا خب من در رابطه با موضوع پرسیدم
بیراه و بی ربط که نپرسیدم
شما گفتی مجازی منم سوال در این مورد پرسیدم
درست شما در مورد یکی از مواردی که در اینجا صبحت شده سوال دارید.

اما اینجا فقط به مجازی ساز اشاره نشده و اگر مطلب اول را مطالعه فرمایید، فقط یک مطلب آموزش و راهنما هست و فقط برای مجازی ساز نیست و یک آموزش کلی هست.

اما شما سوال دارید. و نوع سوال شما به این موضوع ربطی نداره.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.  ;)

آفلاین naserbagheri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
  • من گنو لینوکس رادوست دارم چون آموختم ازتغییر نترسم
    • ناصر باقری
سلام
یه زمانی من خیلی تو اینترنت گشتم و راه‌های داشتن ۲ تا سیستم عامل روی یک Pc رو پیدا کنم بدون از دست دادن ذره ای از اطلاعات هاردم! اینم لینک رو میزارم تا زیاد شما نگردید!

http://naserbagheri.blog.ir/post/71

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
ببین عزیز حرفت متین اما ویندوز هشت قابلیتی داره که سریع می یاد بالا که اگر وینندوز را درست خاموش کنی گراب لینوکس و ویندوز با هم می پره و اگه نکنی درایو هات تو لینوکس انمونت می شن و به هیچ وجه مونت نمی شن.

حرفت فقط برای ویندوز هفت خوبه!! ;D ;D ;D ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ویندوز هشت قابلیتی داره که سریع می یاد بالا که اگر وینندوز را درست خاموش کنی گراب لینوکس و ویندوز با هم می پره
کی چنین حرفی زده؟ به هیچ وجه این‌جوری نیست!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
ویندوز هشت قابلیتی داره که سریع می یاد بالا که اگر وینندوز را درست خاموش کنی گراب لینوکس و ویندوز با هم می پره
ویندوز هشت درایو ها رو آن مونت نمیکنه در نتیجه سریع میاد بالا از تنظیمات ویندوز قابل غیر فعال سازی هست
گراب رو هم نمیپرونه فقط کلا چون ویندوز نیاز به فعال ساز نداره آن مونت نشده دیگه بدون گراب خودش بالا میاد
اگر ریستارت کنید گراب بالا میاد که توش ویندوز و اوبونتو و گزینه های دیگر هست میتونید انتخاب کنید
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Parsa.Swift

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
  • Don't be Shakh ;)
ویندوز هشت درایو ها رو آن مونت نمیکنه در نتیجه سریع میاد بالا از تنظیمات ویندوز قابل غیر فعال سازی هست
گراب رو هم نمیپرونه فقط کلا چون ویندوز نیاز به فعال ساز نداره آن مونت نشده دیگه بدون گراب خودش بالا میاد
اگر ریستارت کنید گراب بالا میاد که توش ویندوز و اوبونتو و گزینه های دیگر هست میتونید انتخاب کنید

اگر سیستم دوبل بوت باشه چه ویندوز چه اوبونتو با گراب قابل بوت شدن هست میتونید تو تنظیمات گراب Priority boot ست کنید ولی تا حالا ندیدم با دوال بوت اونم با وجود گراب چیزی بپره... ممکنه اگر اول لینوکس رو نصب کنید (مثلا اوبونتو) و بعد ویندوز رو گراب از بایوس پاک شه که در نتیجه فقط ویندوز بوت میشه و با نصب دوباره گراب همه چی اوکی میشه در ضمن مونت کردن درایو های لینوکس در ویندوز امکان پذیر هست حتی swap اگر کسی مشتاق هست توضیح بدم
They say I'm too young to love you
They say I'm too dumb to see
They judge me like a picture book
By the colors, like they forgot to read
I think we're like fire and water
I think we're like the wind and sea
You're burning up, I'm cooling down
You're up, I'm down
You're blind, I see

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS

اگر سیستم دوبل بوت باشه چه ویندوز چه اوبونتو با گراب قابل بوت شدن هست میتونید تو تنظیمات گراب Priority boot ست کنید ولی تا حالا ندیدم با دوال بوت اونم با وجود گراب چیزی بپره... ممکنه اگر اول لینوکس رو نصب کنید (مثلا اوبونتو) و بعد ویندوز رو گراب از بایوس پاک شه که در نتیجه فقط ویندوز بوت میشه و با نصب دوباره گراب همه چی اوکی میشه در ضمن مونت کردن درایو های لینوکس در ویندوز امکان پذیر هست حتی swap اگر کسی مشتاق هست توضیح بدم
مایش یه نرم افزار کوچولو که اتفاقا اوپن سورس هم هست می باشد.(فک کنم اسمش ext2fsd یا یه چیزی تو همین مایه ها بود)
خیلی راحت تمامی پارتیشن های لینوکس رو میتونید در ویندوز مونت کنید و فایل هایی که در لینوکس مخفی هستند در ویندوز هم مخفی میمونند.(در ضمن من خودم قبلا این نرم‌افزار رو معرفی کردم تو انجمن بگردید پیدا میکنید)
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1394، 12:21 ق‌ظ توسط Риал Краесис »

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up