انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا امکان نصب سیستم عامل های، بردهای توسعه Linux در Mobile Device ها هست؟ چطوری؟  (دفعات بازدید: 3165 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

از عنوان سوال مشخصه " آیا امکان نصب سیستم عامل های، بردهای توسعه Linux در Mobile Device ها هست؟ چطوری؟ "

نکته: منظور حذف کامل سیستم عامل گوشی، و جایگزین کردن سیستم عامل دیگر هست.

مثلا: نصب Raspbian یا Pidora در Galaxy s5

اگه آره: چطوری؟

اگه نه: چرا؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
سلام دوستان

از عنوان سوال مشخصه " آیا امکان نصب سیستم عامل های، بردهای توسعه Linux در Mobile Device ها هست؟ چطوری؟ "

نکته: منظور حذف کامل سیستم عامل گوشی، و جایگزین کردن سیستم عامل دیگر هست.

مثلا: نصب Raspbian یا Pidora در Galaxy s5

اگه آره: چطوری؟

اگه نه: چرا؟

هم اره و هم نه !

نصب که میشه ولی بعد از بوت تصویر نداریم یا تاچ نداریم یا صدا نداریم یا otg کانکت نمیشه و هزاران داستان دیگر

البته روی تبلت یکبار میخواستم رزبیان نصب کنم موقع بوت یک ارور داد drdy یه همچین چیزی دیگه جلوتر نرفت

بهترین راه به صورت مجازی سازی هست که اونم خیلی اسون هست

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
هم اره و هم نه !
;)

نصب که میشه ولی بعد از بوت تصویر نداریم یا تاچ نداریم یا صدا نداریم یا otg کانکت نمیشه و هزاران داستان دیگر
یعنی نمیشه Driver های مورد نیاز را نصب کرد؟
و قطعات اضافه را غیرفعال کرد تا دچار مشکل نشه؟ ( مثل OTG )
 ???

البته روی تبلت یکبار میخواستم رزبیان نصب کنم موقع بوت یک ارور داد drdy یه همچین چیزی دیگه جلوتر نرفت
چطوری نصب کردید؟ آیا می توان از آن روش برای Galaxy S5 استفاده کرد؟

بهترین راه به صورت مجازی سازی هست که اونم خیلی اسون هست
در آدرس زیر گفته که نمیشه  :o

http://raspberrypi.stackexchange.com/questions/1177/how-to-run-raspbian-on-virtualbox

میشه توضیح بدین ???

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بردها قطعات مشخّصی دارن. بردهایی مثل رزبری و کوبی حتا سخت‌افزارشون کاملاً آزاده و راه‌انداز قطعاتشون اگه داخل خود کرنل نباشه هم به راحتی موجوده. ولی بازار گوشی‌های تلفن همراه بازار کثیفیه. خیلی از اطّلاعات سازندگان یا محرمانه‌است، یا برای راه‌انداختن قطعاتش نیاز به راه‌اندازهای اضافی هست که در خیلی از موارد اصلاً به صورت عمومی موجود نیست. برای همین نباید انتظار داشت اون قطعات با سیستم‌عامل‌های تمیز بردها درست کار کنن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
بردها قطعات مشخّصی دارن. بردهایی مثل رزبری و کوبی حتا سخت‌افزارشون کاملاً آزاده و راه‌انداز قطعاتشون اگه داخل خود کرنل نباشه هم به راحتی موجوده. ولی بازار گوشی‌های تلفن همراه بازار کثیفیه. خیلی از اطّلاعات سازندگان یا محرمانه‌است، یا برای راه‌انداختن قطعاتش نیاز به راه‌اندازهای اضافی هست که در خیلی از موارد اصلاً به صورت عمومی موجود نیست. برای همین نباید انتظار داشت اون قطعات با سیستم‌عامل‌های تمیز بردها درست کار کنن
خیلی ممنون

پس ارزش دنبال کردنش نداره.

فقط قبل از اینکه کامل بذارمش کنار یک سوال: چطوری می تونم برای قطعات Driver درست کنم؟ شاید بشه برای بعضی Device ها خودم بتونم Driver درست کنم و بتونم به نتیجه برسم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
چطوری می تونم برای قطعات Driver درست کنم؟ شاید بشه برای بعضی Device ها خودم بتونم Driver درست کنم و بتونم به نتیجه برسم.
لینک کتاب

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
چطوری می تونم برای قطعات Driver درست کنم؟ شاید بشه برای بعضی Device ها خودم بتونم Driver درست کنم و بتونم به نتیجه برسم.
لینک کتاب
ممنون این کتاب رو قبلا گرفتم، اما بعضی قسمتها یک مقدار از سواد من بیشتره و نمی تونم درک کنم. برای همین نتونستم Driver بسازم.

کتاب ساده تر از این هست؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
کتاب ساده تر از این هست؟
عموما با یک کتاب سیستم‌عامل باید شروع کنی و کلا متوجه بشی که سیستم‌عامل‌ها چطور کار می‌کنند (لینک)، بعد یک کتاب در مورد کرنل لینوکس بخونی (لینک) و بعد این کتاب رو بخونی. دونستن C ضروری هست و دونستن Assembly هم بسیار کمک می‌کنه.