انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: could not write bytes. broken pipe  (دفعات بازدید: 1710 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
could not write bytes. broken pipe
« : 27 دی 1393، 06:08 ب‌ظ »
سلام
من با یک مشکل عجیب روبرو شدم. وقتی سیستم را جابجا کردم و با مانیتور دیگه وصل و روشن کردم ارور بالا به وجود امده و بسته محاسباتی اسپرسو که روی سیستم نصب کرده بودم وجود نداره؟!! واقعا هیج دلیل منطفی به ذهنم نمی رسه. من فقط سیستم را (خاموش) جابجا کردم و مانیتور را عوض کردم. حتی بعد از ایجاد مشکل با اینکه منطقی نیست ولی باز هم مانیتور قبل را وصل کردم ولی ارور قطعا باز وجود داره و پکیج غیب شده!!! لطفا کمکم کنید همه محاسبات قبلیم داخل یکی از پوشه ها پکیج که انگار از اول روی سیستم وجود نداشته!! :(

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : could not write bytes. broken pipe
« پاسخ #1 : 27 دی 1393، 06:44 ب‌ظ »
دقیقاً چه کارهایی قبل از عوض کردن مانیتور کردید؟ چون فکر نکنم ربطی به اون داشته باشه که شما گفتید.

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 27 دی 1393، 07:43 ب‌ظ »
دقیقاً چه کارهایی قبل از عوض کردن مانیتور کردید؟ چون فکر نکنم ربطی به اون داشته باشه که شما گفتید.

کار خاصی نکردم! آخرین خروجی پکیج سیو کردم و سیستم خاموش کردم. در محل جدید به مانیتور وصل کردم. نمیدونم چطور این کارها ممکن است برنامه نصب شده روی سیستم رو پاک کنه؟!! هر نوع فکر میکنم راه نداره ولی متاسفانه پیدا کرده!!! :o

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #3 : 27 دی 1393، 08:38 ب‌ظ »
دستور زیر رو که بزنی تاریخچه‌ی نصب یا پاک کردن نرم‌افزارها رو می‌گه، محتویاتش رو این‌جا بذار:
$  cat /var/log/apt/history.log

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 28 دی 1393، 02:59 ب‌ظ »
دستور زیر رو که بزنی تاریخچه‌ی نصب یا پاک کردن نرم‌افزارها رو می‌گه، محتویاتش رو این‌جا بذار:
$  cat /var/log/apt/history.log
Start-Date: 2015-01-14  19:35:23
Commandline: apt-get install quantum-espresso
Install: libtorque2:amd64 (2.4.16+dfsg-1build1, automatic), quantum-espresso:amd64 (4.3.2-1), libopenmpi1.3:amd64 (1.4.3-2.1ubuntu3, automatic), libibverbs1:amd64 (1.1.5-1ubuntu1, automatic), quantum-espresso-data:amd64 (4.3.2-1, automatic)
End-Date: 2015-01-14  19:35:33

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 دی 1393، 03:04 ب‌ظ »
برنامه و فایل های گم شده را از سطل آشغال برگردوندم فعلا که برنامه داره کار میکنه فقط به نظرم مدت زمان run برنامه ها طولانی تر شده که ممکنه به خاطر عوض شدن برنامه باشه و ربطی به سیستم نداشته باشه. چون برنامه تحت اجرا دارم هنوز سیستم را restart نکردم که ببینم ارور باز هم هست یانه ولی عقلانی که وجود داشته باشه و بخاطر بودن یا نبودن این بسته محاسباتی ارور فکر نکنم به وجود امده باشه. نمیدونم این ارور چقدر مهمه؟!!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #6 : 28 دی 1393، 03:40 ب‌ظ »
میشه دقیقاً بگی که چه فایل‌هایی رو برگردوندی که باعث شد برنامه کار کنه؟ چون من فکر می‌کنم داری اشتباه می‌کنی و اون فایل‌ها چیزهای دیگه بودند، بدلیل اینکه برنامه‌ای که با apt-get نصب کردی، با همون هم می‌شه پاکش کرد و نه اینکه اشتباهی چیزی رو پاک کرده باشی و اون رو بازگردونی درست بشه.

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 28 دی 1393، 03:57 ب‌ظ »
میشه دقیقاً بگی که چه فایل‌هایی رو برگردوندی که باعث شد برنامه کار کنه؟ چون من فکر می‌کنم داری اشتباه می‌کنی و اون فایل‌ها چیزهای دیگه بودند، بدلیل اینکه برنامه‌ای که با apt-get نصب کردی، با همون هم می‌شه پاکش کرد و نه اینکه اشتباهی چیزی رو پاک کرده باشی و اون رو بازگردونی درست بشه.
پوشه ای که اسمش quantum-espresso بود و روی دستکتاپم قرار داشت غیب شده بود و هرچی هم سرچ میکردم نه برنامه و نه فایلهایی خروجی که همونجا سیو کرده بودم اثری نبود. بعد تصادفا توی سطل آشغال package رو پیدا کردم و restore زدم. حق باشماست برنامه نصب شده ن اینطوری باید پاک بشه نه این جوری دوباره برگرده!!!! ??? جالبه که برنامه کار هم میکنه!! ولی نمیدونم چطور همجین چیزی ممکنه! هزار درصد مطمینم برنامه را پاک نکرده بودم! و فکر نکنم اون ارور به خاطر برنامه به وجود امده باشه بلکه احتمالا به خاطر اون ارور برنامه ام پاک شده بود و من نمیدونم اون ارور به چی مربوطه!! :o

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #8 : 28 دی 1393، 04:27 ب‌ظ »
توی ترمینال دستور زیر رو بزن ببین چی می‌گه:
$ quantum-espresso

بعد دستور زیر رو بزن تا ببینی که فایل‌های اجرای برنامه‌ی موردنظر کجا هستن:
$ whereis quantum-espresso