DirectX9 رو نصب کردید ؟
سلام دوستان و با تشکر از حسین عزیز
نصب دارکت ایکس نیازی به اون تاپیک نداره
این آموزش برای ورژن های قدیمی واین هست و ورژن های جدید فقط باید ستاپ دارکت ایکس رو اجرا کنن (اون راه اصلا برای ورژن های جدید جواب نمیده)
یک نکته ای رو برای یکی دیگه از دوستان جستجو میکردم که بهش رسیدم
دیدم شاید بهکار شما هم بیاد
درسته که wine = wine is noe an emulator اما به هر حال ویندوز و یا سیستم عامل هم نیست
یکی از دوستان شکایت کرده بود که کارت گرافیکش ۳۲ شناخته شده در واین در حالی که ۵۱۲ بود!!!!
راه حل برای واین رو هنوز پیدا نکردم اما گفته های زیر من نشون میده که حتما راهی برای واین هم باید وجود داشته باشه
حتما همه برنامه playonlinux رو میشناسید
به نظر من راحت تر و بهتره از اینکه با واین سر و کله بزنیم پس بازی ها و برنامه ها رو در اون نصب بکنید ضمن اینکه این قابلیت رو به شما میده که به سادگی هر بازی یا برنامه رو روی نسخه ای از واین نصب کنید که بهتره
به عنوان مثال wine 1.1.29 خیلی تغییرات خوبی کرده و من اون رو نصب کردم اما با اجرای بعضی بازی ها و مخصوصا فول اسکرین تو بازی ها مشکلاتی داره (چون استیبل نیست) لذا برنامه هایی که اگه اسمشون رو ببرم ممکنه فروم بسته بشه!!! (اول اسمشون با اسم آقا فیله یکیه
) توی واین ۱.۱.۲۹ نصب کردم ولی بازی ها رو در playonlinux و در آخرین نسخه استیبل یعنی ۱.۰.۱ اجرا میکنم هرچند که شما قادرید هر نسخه از واین رو که دوست دارید از ۰.۹ تا ۱.۱.۲۹ برای اجرای هر برنامه ای به صورت جداگانه در playonlinux تنظیم کنید
اینارو گفتم تا بگم در لینک زیر چند plugin برای این برنامه وجود داره
http://www.playonlinux.com/en/download.html#pluginsدر میان این پلاگین ها پلاگینی به نام advance wine configuration وجود داره و لینک اون هم در زیر آوردم
http://www.playonlinux.com/script_files/plugins/AdvancedWineConfiguration_3.5.1.pol
این پلاگین رو دانلود کنید و از طریق منوی پلاگین در برنامه playonlinux به اون اضافه کنید
این پلاگین به شما این امکان رو میده که ram کارتگرافیک و خیلی چیزهای دیگه در مورد واین خود راتنظیم کنید که به صورت عادی قادر به تنظیم و تغییر اونها نیستید
به عنوان مثال مقدار دیفالت رم کارتگرافیک (حداقل رو سیستم من) ۳۲ بود (مثل اون دوستمون) که با مقادیر بیش از ۲۰۰۰ هم بالا میره
البته این پلاگین برای افراد حرفه ای هست و فکر نمیکنم افزایش این مقدار به مقادیری که کارت گرافیکم پشتیبانی نمیکنه کار درستی باشه اما حداقل تا جایی که میشه بالا برد رو که میشه برد. البته به عنوان یک پیشنهاد در زمان اجرای بازی compiz رو غیر فعال کنید
به عنوان مثال برای غیر فعال کردن compiz در ران (با زدن alt+f2 ران باز میشه) بنویسید :
metacity --replace
و برای فعال کردن دوباره کامپیز در ران بزنید
compiz --replace
برای اینکه کارتون راحت شه از اسکریپت زیر هم میشه استفاده کرد
فرض کنید من یک فایل اگزه رو دارم که فایل اجرایی بازیه مثلا در آدرس:
~/game/g.exe
معمولا برای اجرای این بازی کافیه بزنیم
wine ~/game/g.exe
ولی در شرایط خاص باید متغیر های دیگه یا prefix ها ست بشن که میشه کل کد رو از منو ادیتور با رایت کلیک کردن روی اون و از قسمت command برداشت
که در کد زیر باید جایگزین خط
wine ~/game/g.exe
بشه
خوب حالا متن اسکریپت (اساتید لطفا اشکالاشو بگیرند)
#!/bin/sh
metacity --replace
wine ~/game/g.exe
compiz --replace
البته فکر کنم خط زیر هم جواب بده
اینجوری اگه کامپیز از کار نیفته به هر دلیلی و متاسیتی اجرا نشه دیگه بازی هم اجرا نخواهد شد ولی چه بازی اجراشه و چه تموم شه و...
به هر حال بعد از بسته شدن بازی شما کامپیز رو خواهید داشت
metacity --replace && wine ~/game/g.exe || compiz --replace