انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: در کالی از کجا بفهمیم که چه درایورهایی باید نصب شوند؟  (دفعات بازدید: 3608 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام.من از کالی لینوکس استفاده میکنم.وقتی دارم فیلم میبینم نویز میفته روش.به احتمال زیاد از کارت گرافیکشه.دستور  glxinfo |grep direct رو زدم و خروجیش direct rendering: Yes بود.اگه باید کارت گرافیک نصب کنم راهنماییم کنید چه جوری نصب کنم.خروجی دستور lspci | grep VGA :
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF108 [GeForce GT 540M] (rev a1)
در کل از کجا بفهمم که دیگه چه درایورهایی نصب نشده و نحوه نصب شون رو هم توضیح بدید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام. کالی ابزار فیلم دیدن نیست که آخه. هر توزیعی یه هدفی داره. هدف کالی هم اینه که روی فلشت به صورت زنده داشته باشی هرجا خواستی وصلش کنی به یه سیستم سریع کارت رو بکنی درش بیاری. حتا خود توسعه‌دهنده‌های کالی هم باهاش فیلم نمی‌بینن و طبیعیه که مشکلش در پخش فیلم رو هیچ‌کس نفهمیده باشه که بخواد بره دنبال حل کردنش…
در این مورد خاص هم باید راه‌انداز انحصاری انویدیا و بسته‌ی nvidia-prime رو نصب کنی و بعد از داخل تنظیمات انویدیا خاموش کنی کارت گرافیک انویدیا رو
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
سلام. کالی ابزار فیلم دیدن نیست که آخه. هر توزیعی یه هدفی داره. هدف کالی هم اینه که روی فلشت به صورت زنده داشته باشی هرجا خواستی وصلش کنی به یه سیستم سریع کارت رو بکنی درش بیاری. حتا خود توسعه‌دهنده‌های کالی هم باهاش فیلم نمی‌بینن و طبیعیه که مشکلش در پخش فیلم رو هیچ‌کس نفهمیده باشه که بخواد بره دنبال حل کردنش…
در این مورد خاص هم باید راه‌انداز انحصاری انویدیا و بسته‌ی nvidia-prime رو نصب کنی و بعد از داخل تنظیمات انویدیا خاموش کنی کارت گرافیک انویدیا رو
داداش من درسته کالی یه هدف خاص رو دنبال میکنه اما در هرصورت یکی از توزیع های دبیان هست و کسانی هم که کالی رو توسعه دادن دیگه قابلیت فیلم دیدن و این جور چیزا رو حذف که نمیکنن!!! حتما توسعه دهندگانش به حدی برای این توزیع ارزش میذارن که چیزیو که توسعه دادن روی هارد نصب شه و مشکلی هم نداشته باشه .اینکه کالی رو به صورت لایو بالا بیاریم یا مستقیم روی هارد نصب کنیم یه چیز سلیقه ای هست و همه هم دیگه لایو بالا نمیارن
من درباره نصب پرسیدم نمیدونم چرا شما میگین کارت گرافیک رو خاموش کنم! دوستان لطفا راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1393، 03:56 ب‌ظ توسط 1inux »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
هدف کالی یه توزیعه که بشه باهاش تست نفوذ انجام داد(خودش اینطور میگه)
جسارت نباشه اما شما کاربرد و قابلیتشو گفتین نه هدفشو
نقل‌قول
Kali Linux is an open source project that is maintained and funded by Offensive Security, a provider of world-class information security training and penetration testing services.

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
سلام
دوست عزیز برای نصب کارت گرافیک ببین این لینک کمک میکنه
http://samiux.blogspot.hk/

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
سلام
سلام.این نیاز به فی*لترشکن داره.من فعلا چیزی نصب نکردم تا بتونم این سایتو که گفتی باز کنم.

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
سلام
سلام.این نیاز به فی*لترشکن داره.من فعلا چیزی نصب نکردم تا بتونم این سایتو که گفتی باز کنم.
دوست عزیز از طریق لینک زیر تور (Tor) رو روی کالی لینوکس نصب کنید.
http://xdark.eu/2013/05/17/installing-and-configuring-tor-privoxy-and-vidalia-in-kali/