انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا لینوکس و سیسکو قابل ارتباط دهی هستند؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 2125 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
سلام دوستان:

میخواستم بدونم در در لینوکس میشه برای تجهیزات شبکه از سیسکو هم استفاده کرد؟

آیا سیسکو فقط برای ویندوز سرور مناسبه؟

و در انتها اینکه بیشتر از میکروتیک استفاده میکنن یا سیسکو ؟ (زمانی که لینوکس رو به عنوان بستری برای مدیریت شبکه انخاب کنند)
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1393، 06:38 ب‌ظ توسط API »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سیسکو خودش از روترهای لینوکسی استفاده می‌کنه، چرا نشه در گنو/لینوکس ازش استفاده کرد؟
هم از میکروتیک استفاده می‌کنن، هم از سیسکو، هم از خیلی چیزهای دیگه. بستگی داره خودت از کدوم خوشت می‌آد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
به نظر شما اگر هردوی این هارو به طور موازی جلو ببرم، ایده ی خوبیه؟

هدف هم : برنامه نویس و سیستم ادمین
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
منظورت رو میشه بگی یعنی چی؟!!
تجهیزات شبکه ای سیسکو چه ارتباطی به سیستم عامل لینوکس و ویندوز داره!!!
شما تو بخش زیر ساخت شبکه از تجهیزات شرکت هایی مثل سیسکو و میکروتیک و.. استفاده می کنی و برای بخش سرویس دادن از سیستم عامل های شبکه ای که دست خودت ویندوزی باشن لینوکسی باشن یا ترکیبی و ...
اگه منظورت برنامه ها و tools هایی هست که برای کانفیگ و مانیتورینگ و ... هست باز هم از هر دو سیستم میشه استفاده کرد
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1393، 09:50 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین mehrzadmo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
همونطور که دوستان گفتند اصلا این موارد ربطی به هم ندارند .
در حقیقت فلسفه وجودی استانداردهایی مثل OSI , TCP/IP اینه که شما بدون توجه به برند و وندور بتونید کارتون رو انجام بدید . (تنها جایی که ممکنه مشکل سازگاری بوجود بیاد توی پروتکل های اختصاصی وندور هاست . ) مثلا سیسکو تجهیزاتش بیشتر تو لایه دو و سه OSI کار می کنه . که اصلا توی این لایه درکی - تقریبا - از سیستم عامل وجود نداره و...
سوالتون مثل اینه که بپرسید من موبایل اندرویدی گرفتم می تونم سیم کارت همراه اول رو بندازم روش یا باید حتماای فون بگیرم . مهم نیست سیم کارت مال کدوم اپراتوره شما هر چی دوست داشتی می خری .

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
ممنون از پاسخ های سازنده ی دوستانم..

اما درکل منظور من این بود که متخصص شدن در هردوی این ها (لینوکس سیستم ادمین / متخصص سیسکو )

ایده ی خوبی میتونه باشه یا نه! ؟ در کل منظورم این بود دوستان

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
ممنون از پاسخ های سازنده ی دوستانم..

اما درکل منظور من این بود که متخصص شدن در هردوی این ها (لینوکس سیستم ادمین / متخصص سیسکو )

ایده ی خوبی میتونه باشه یا نه! ؟ در کل منظورم این بود دوستان
این سوال تو رو منم داشتم.اما همیشه ی جواب برای این سوال شنیدم اونم این بود که بد نیست در هر دو زمینه سرویس کار(لینوکس/ویندوز..) و شبکه کار (سیسکو/میکروتیک..) بلد باشی ولی باید در نهایت یکی رو به شکل تخصصی بلد باشی!!!

از طرفی تو سرویس کار هم همین موضوع مصداق داره یعنی بهتره که هم لینوکس و هم ویندوز رو بلد باشی بخصوص توی ایران که در حال حاضر اکثر شرکت ها از ویندوز استفاده می کنند متاسفانه و از طرفی هم خوشبختانه داره قانون مهاجرت به لینوکس و اوپن سورس تصویب میشه من که در حال حاضر همین کار رو دارم می کنم
حالا دوستان شاید بهتر بتونن راهنماییت کنن
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود