انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کسانی که Internet پر سرعت دارند، اما در GNU/Linux از سرعت آن راضی نیستند بیان تو  (دفعات بازدید: 8820 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

حدود یک هفته میشه که بر روی سیستم خانه Debian 7.8.0 نصب کردم و دچار خیلی از مشکلات شدم  :'( ( چون تجربه ندارم. البته بزودی راه حل تمام مشکلات را پیدا میکنم  ;D )

یکی از این مشکلات سرعت افتضاح Internet هست.

من در منطقه ای که هستم، فقط به Internet با سرعت 512 دسترسی دارم. ( البته یک مقدار سرعت بالاتره و در ساعت نزدیک به 300MB دریافت دارم. )

از صبانت Internet گرفتم ( قبلا شاتل داشتم، به دلایلی عوض کردم ) و از ساعت 2 تا 7 صبح رایگان هست. که راحت باید بتونم بیش از 1.2GB دریافت داشته باشم.
از Ubuntu 12.04 به بعد تا چند روز پیش، کمتر از 1.3GB دریافت نداشتم.

اما در 2 شب گذشته در 5 ساعت کمتر از 400MB دریافت داشتم.

خواستم بررسی کنم ببینم مشکل از کجاست، و با aria2 زدم دریافت یک فایل سنگین که متوجه شدم، چراغ Internet خاموش شد.
طبق معمول پدر و مادر مخابرات و صبانت را .... فرستادم  ;D

Ctrl+C را زدم و کمتر از 3 ثانیه Internet روشن شد. دوباره زدم ادامه دریافت و دوباره چراغ Internet خاموش شد.  :o حدود نیم ساعت این کارو کردم. و همش همینطوری بود.

خیلی عجیبه مگه نه!!!!
این بار گذاشتم دریافت و دیدم در یک ساعت کمتر از 20 دقیقه چراغ Internet روشنه.

تعداد اتصالات را تغییر دادم و باز هم همین مشکل بود.

حتی در دستور sudo apt-get update این مشکل وجود دارد.

نمی دونم چی شد، اما یک دقعه به ذهنم رسید بجای اینکه بزنم تو سر Modem و داغونش کنم  ;D، حالت PPPoE را به Bridge Mode تغییر بدم.

و این کار را هم کردم و زدم ادامه aria2.
و اما  :o :o :o :o
به صورت عجیب و باور نکردنی، سرعت دریافت در طول 2 ساعت بین 60 تا 70 بود.
حتی 1 دقیقه هم قطعی نداشت و بیش از 640MB دریافت داشتم.

حالا دوستان عزیزی که در GNU/Linux مشکل با سرعت دارند، لطفا امتحان کنند و نتیجه را اعلام کنند.

کاری ندارم که چرا Internet قطع میشه و مشکل از کجاست.

می خوام بدونم آیا مشکل سرعت Internet برطرف میشه یا نه؟!!!

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
تو تایم رایگان مشکل سرعت داری؟ :)

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
تو تایم رایگان مشکل سرعت داری؟ :)
نه دوست عزیز

مشکل من در تمام ساعات هست، که مربوط به خوده دستگاه Modem هست.

این مطلب را زدم که اگر دوستان دیگری هم مشکل سرعت دارند، Bridge Mode را امتحان کنند. تا شاید مشکل آنها هم برطرف بشه.

آیا شما راه حلی دارید؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
مودم های Adsl که تو ایران هست بعد 3 یا 4 ماه استفاده یک قطعه ای توشون هست خراب میشه که با گرم شدن مودم باعث هنگ کردن روتر میشه

من هر 3 ماه یکبار مودم عوض میکنم و این مشکل رو دارم . البته به یک نتایجی هم رسیدم که عامل این مشکل به احتمال زیاد اندروید هست وقتی یک دیوایس اندرویدی وارد شبکه وای فای میشه کلا شبکه دچار مشکل میشه این رو چندین جا تست کردم و کاملا مطمئن هستم ولی دلیلشو نمیدونم

یک احتمال دیگه هم میدم که اینترنتون رو دارند میدزدند ! وایرلس مودم رو غیرفعال کنید ! و نتیجه رو اعلام کنید

البته صحبت های من با توجه به کانکشن بریج شما بود !

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
مودم های Adsl که تو ایران هست بعد 3 یا 4 ماه استفاده یک قطعه ای توشون هست خراب میشه که با گرم شدن مودم باعث هنگ کردن روتر میشه
کدوم قطعه؟
قابل تعویض نیست؟
Modem های دیگر را چکار میکنید؟

من هر 3 ماه یکبار مودم عوض میکنم و این مشکل رو دارم . البته به یک نتایجی هم رسیدم که عامل این مشکل به احتمال زیاد اندروید هست وقتی یک دیوایس اندرویدی وارد شبکه وای فای میشه کلا شبکه دچار مشکل میشه این رو چندین جا تست کردم و کاملا مطمئن هستم ولی دلیلشو نمیدونم
کلا این مشکل در تمام توزیعات GNU/Linux هست. این مشکل را در Windows ندارم.
منم دلیلشو نمی دونم، اما تنهااحتمالی که میدم: ارسال زیاد و بیش از حد اطلاعات به Modem هست. احتمال میدم اگه بشه کاری کرد که تعداد این ارسالها کمتر بشه، مشکل حل بشه. ( اگه اشتباه نکنم بهش میگن packet )

یک احتمال دیگه هم میدم که اینترنتون رو دارند میدزدند ! وایرلس مودم رو غیرفعال کنید ! و نتیجه رو اعلام کنید

البته صحبت های من با توجه به کانکشن بریج شما بود !
من به غیر از موارد نصب برنامه در گوشی، همیشه Wireless خاموشه.
زمانی هم که آزمایش انجام دادم، Wireless خاموش بود.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
خب فریمور مودم رو که ابدیت نکردید درسته ؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
تا اونجا که یادمه زمانی که برای آخرین بار Windows نصب کرده بودم، Update کردم. ( بیش از 20 ماه بیش )

البته قبل از بروزرسانی هم در GNU/Linux با مشکل سرعت مواجعه بودم و عملا تفاوتی نکرده.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
یعنی شما میگی توزیعهای گنو باعث اسیب به مودم هم میشه؟؟؟
عجیبه؟  :o

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
یعنی شما میگی توزیعهای گنو باعث اسیب به مودم هم میشه؟؟؟
عجیبه؟  :o
من تاحالا تعداد زیادی Modem دستم نبوده که بتونم بگم GNU/Linux باعث خرابی میشه  :-X

اما Modem من و GNU/Linux زیاد باهم کنار نمی یان  :'(

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
تا اونجا که یادمه زمانی که برای آخرین بار Windows نصب کرده بودم، Update کردم. ( بیش از 20 ماه بیش )

البته قبل از بروزرسانی هم در GNU/Linux با مشکل سرعت مواجعه بودم و عملا تفاوتی نکرده.

من یکبار مودم رو بروزرسانی کردم مشکل که برام بوجود میومد این بود هرروز چراغ adsl هر چندساعت یکبار قرمز میشد برای همین مجبور شدم مودم رو عوض کنم

نکته که دارم خیلی بهش توجه میکنم اینه من نیم ساعت رفتم جایی که همه با تبلت و موبایل به وایرلس اونجا وصل بودیم

مودم رو تازه خریده بود زایکسل بود اینترنت 10 مگ اسیاتک

جالب اینجاست وقتی یک اندرویدی به شبکه وصل میشد تو هیچ ایفونی بعد از وارد کردن پسورد کسی نمیتونست وارد وایرلس بشه  :o

ایفون پسورد رو دوباره میخواست و هرچی هم وارد میکردیم وصل نمیشد خلاصه مودم مبین نت جیبی دوستم هم روشن کردیم برای تست تبلت سامسونگ پرو رو وصل کردم به وایمکس و وارد کافه بازار شدم و یک فایل رو برای دانلود قرار دادم

بازهم دقیقا همون مشکل بوجود اومد من 4.4.4 بودم اون یکی دوستمون که گوشیش نوت 4 بود اندرویدش جدیدتر بود و این مشکل رو برامون وجود میاورد

تو اینترنت کمی جستجو دارم میکنم و به نتیجه ای نرسیدم فقط یک سری فروم بود که گفته بودند وقتی اندروید کانکت میشه هر چند دقیقه یکبار مودم رو باید خاموش کرد وگرنه وایرلسش دیگه کار نمیکنه  \\:D/

دارم تحقیق میکنم به زودی خبر میدم

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
چیز های جدید میبینم ???
واسه ما که چندین دستگاه با سیستم عامل های مختلف و ورژن های مختلف باهم به مودم وصل شدند مشکلی نبوده تو هیچ کدوم!

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir

من یکبار مودم رو بروزرسانی کردم مشکل که برام بوجود میومد این بود هرروز چراغ adsl هر چندساعت یکبار قرمز میشد برای همین مجبور شدم مودم رو عوض کنم

نکته که دارم خیلی بهش توجه میکنم اینه من نیم ساعت رفتم جایی که همه با تبلت و موبایل به وایرلس اونجا وصل بودیم

مودم رو تازه خریده بود زایکسل بود اینترنت 10 مگ اسیاتک

جالب اینجاست وقتی یک اندرویدی به شبکه وصل میشد تو هیچ ایفونی بعد از وارد کردن پسورد کسی نمیتونست وارد وایرلس بشه  :o

ایفون پسورد رو دوباره میخواست و هرچی هم وارد میکردیم وصل نمیشد خلاصه مودم مبین نت جیبی دوستم هم روشن کردیم برای تست تبلت سامسونگ پرو رو وصل کردم به وایمکس و وارد کافه بازار شدم و یک فایل رو برای دانلود قرار دادم

بازهم دقیقا همون مشکل بوجود اومد من 4.4.4 بودم اون یکی دوستمون که گوشیش نوت 4 بود اندرویدش جدیدتر بود و این مشکل رو برامون وجود میاورد

تو اینترنت کمی جستجو دارم میکنم و به نتیجه ای نرسیدم فقط یک سری فروم بود که گفته بودند وقتی اندروید کانکت میشه هر چند دقیقه یکبار مودم رو باید خاموش کرد وگرنه وایرلسش دیگه کار نمیکنه  \\:D/

دارم تحقیق میکنم به زودی خبر میدم

من هم دقیقاً همین مشکل شمارو توی اندروید ۲.۳.۳ ( اگه درست یادم مونده باشه ) داشتم و دقیقاً اینجوری بود که میفرمایید ٫ ولی ورژن جدیدش رو که نصب کردم دیگه این مشکل رو تا به حال نداشتم ٫‌ خیلی در موردش تحقیق کردم ولی به نتیجه ای هم نرسیدم ٫‌احتمالاً مشکل از رام موبایلتون هست چون من الان با ۴ تا سیستم عامل مختلف یه یه مودم از طریق وایرلس وصلم و هیچ مشکلی هم ندارم (‌ ۴ ساله که این مودم رو استفاده میکنم )
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
من هم مشکل قطعی و سرعت پایین دانلود تو اندروید 4.4 دارم که قبلا تو 4.2 نداشتم.همان طور که دوستان گفتند با وارد شدن یه دستگاه اندرویدی به شبکه, کل شبکه مختل میشه و باید مودم رو بین 5 تا 10 دقیقه خاموش کرد.
مشکل دوم هم سرعت پایین هستش که سرعت تو 2mb و 1mb برام یکی هستش و حجم تو 2mb خیلی زودتر از 1mb تموم میشه.مجبورا 1mb شارژ می کنم.
تو جستجوهام به این نتیجه رسیدم که که برای حل مشکل دستگاه اندرویدی, باید ادرس زیر رو تو مودم بلاک کرد:
Clients3.google.com
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
من هم مشکل قطعی و سرعت پایین دانلود تو اندروید 4.4 دارم که قبلا تو 4.2 نداشتم.همان طور که دوستان گفتند با وارد شدن یه دستگاه اندرویدی به شبکه, کل شبکه مختل میشه و باید مودم رو بین 5 تا 10 دقیقه خاموش کرد.
مشکل دوم هم سرعت پایین هستش که سرعت تو 2mb و 1mb برام یکی هستش و حجم تو 2mb خیلی زودتر از 1mb تموم میشه.مجبورا 1mb شارژ می کنم.
تو جستجوهام به این نتیجه رسیدم که که برای حل مشکل دستگاه اندرویدی, باید ادرس زیر رو تو مودم بلاک کرد:
Clients3.google.com
پس تا اینجا مشخص شد که باید مراقب دستگاه های Android بود.

اما نکته اینجاست که در شبکه من:
1- فقط یک سیستم وجود دارد.
2- Wireless خاموش است.

در دوحالت PPPoE و Bridge Mode سرعت خوبه.
اما وقتی می خوام یک Download با حجم بالا انجام بدم ( تعداد Connection فرقی نداره ) چراغ Internet در Modem خاموش میشه.

وقتی به حالت Bridge Mode میذارم. خیلی خوب و عالی کار میکنه.

نکته: خوشبختانه مشکل در سرعت نیست. فقط مشکل با قطع شدن ارتباط هست.

این مشکل در Windows وجود نداره.
در حال حاضر این مشکل را در تمام خانواده GNU/Linux که باهاشون کار کردم، دیدم. (Debian, Ubuntu, Android)
سیستم عاملهای دیگر را نمیدانم، چون امتحان نکردم.

در GNU/Linux چه مشکلی وجود دارد؟

آیا GNU/Linux در استفاده از شبکه هم مثل سخت افزار، از تمام توان استفاده میکند؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
اگه مشکل کلی باشه پس من هم باید مشکل داشته باشم ولی همه چی مثل ساعت کار میکنه ???
مودمتون چیه؟