انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کسانی که Internet پر سرعت دارند، اما در GNU/Linux از سرعت آن راضی نیستند بیان تو  (دفعات بازدید: 8809 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
من همین چند لحظه پیش، روی یک Modem دیگه هم امتحان کردم، و اومدم بگم: " همین مشکل وجود دارد. " که پیغام شما رو دیدم.
اگه مشکل کلی باشه پس من هم باید مشکل داشته باشم ولی همه چی مثل ساعت کار میکنه ???
قصد جسارت ندارم ولی اگر برای شما مثل ساعت کار میکنه، دلیل نمیشه برای همه هم مثل ساعت کار کنه.

حرف شما یعنی اگر شما هیچ مشکلی ندارید، پس هیچ کس دیگه هم مشکل نداره
و حتی برعکس اگر دیگران مشکلی داشته باشند شما هم باید آن مشکل را داشته باشید.

درسته که مگم مشکل از GNU/Linux هست. اما ممکنه این مشکل برای شما پیش نیامده باشه و نیاد.

مثلا نصب کردن Driver ها در Ubuntu : ممکنه در یک سیستم درست نصب بشه، و در سیستم دیگری اذیت کنه.

لطفا منظورم را بد برداشت نکنید، و این را هم در نظر داشته باشید همه مثل هم نیستند  ;)

مودمتون چیه؟
TP-LINK TD-W8951ND

Modem دیگری هم که امتحان کردم:
ZyXEL P-650R-T1 v3

در هر دو مشکل وجود دارد، پس :

1- هردو Modem خراب هستند: شک دارم چون ZyXEL فقط یک LAN داره و Wireless نداره.
2- مشکل از سیستم من هست: اما مشکل چیه؟ ممکنه از شبکه باشه و Driver مناسب نصب نشده باشه و اذیت کنه؟
3- GNU/Linux با من مشکل داره  ;D: از بس که چپ و راستش کردم، شروع کرده به لج بازی با من  :P
4- GNU/Linux با بعضی Modem ها مشکل داره: اما مشکل چیه؟ چرا برای بعضی ها درسته و بعضی ها خراب ( مثل من )

دوستان یک سوال: تفاوت PPPoE با Bridge به غیر از نوع وصل شدن دیگه در چیه؟

PPPoE : به صورت مستقیم Modem به Internet وصل میشه.
Bridge : باید در سیستم یک Connection ساخت و وصل شد. و بیشتر مناسب برای خطا یابی هست.

آیا تفاوت دیگری هم دارند؟؟؟

چون در حالت Bridge هیچ مشکلی وجود ندارد. اما در حالت PPPoE برای Download دچار مشکل میشم.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
منم همین رو گفتم که اگه کلی باشه.
اگه نه که همین هست که شما میگی :D

برای من:
مودم:
Asus DSL-N10 B1

روی حالت PPPoE قرار داره :)

منم صبانت دارم.

آفلاین razor12

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
  • تو میدونی ابر رهگذر بارون نداره
کلن لینوکس با درایورها مشکل داره مخصوصا وایرلس من چندتا wireless lan usb خریدم که تازه در سایت ویکی درایور هم زده بود مشکلی نداره و به صورت خودکار نصب میشه اما نصب نشد رفتم سراغ wireless lan PCI که جواب داد
سرعتم هم خوبه فقط هرازگارهی اتصالم قطع میشه و مجبورم wireless lan disable/enable کنم  ](*,)
کلن داستان داریم...
جانا به خرابات آر تا لذت جان بینی        جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
دوستان تا اونجا که متوجه شدم بیشترا با Wireless مشکل دارید.

اما من به Wireless کاری دارم.

مشکل من در قطع و وصل شدن هست.

تفاوت PPPoE با Bridge به غیر از نوع وصل شدن دیگه در چیه؟
که با PPPoE مشکل دارم، اما با Bridge مشکلی نیست؟

راه حلی داره این مشکل؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مودمتون چیه؟
TP-LINK TD-W8951ND
جالبه. من هم دقیقاً همین مودم رو دارم و هیچ مشکلی از این نوع ندارم باهاش. پس باید جای دیگه‌ای دنبال مشکل گشت. الآن می‌دونیم که این مدل مودم به طور عمومی با گنو/لینوکس مشکلی نداره. از اون‌جا که می‌گی با یه مودم دیگه هم چنین مشکلی داشتی به نظرم ریشه‌ی مشکل رو باید توی رایانه‌ی خودت پیدا کنی. حدس بدوی من مشکل در راه‌انداز کارت شبکه‌ی رایانه هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
جالبه. من هم دقیقاً همین مودم رو دارم و هیچ مشکلی از این نوع ندارم باهاش. پس باید جای دیگه‌ای دنبال مشکل گشت. الآن می‌دونیم که این مدل مودم به طور عمومی با گنو/لینوکس مشکلی نداره. از اون‌جا که می‌گی با یه مودم دیگه هم چنین مشکلی داشتی به نظرم ریشه‌ی مشکل رو باید توی رایانه‌ی خودت پیدا کنی. حدس بدوی من مشکل در راه‌انداز کارت شبکه‌ی رایانه هست
به غیر از غیرفعال کردن Graphic دوم، تاحالا تو بحر سخت افزار نرفتم.

اگه راهنمایی کنید چطوری باید بررسی کنم، عالی میشه.  \\:D/

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
مودمتون چیه؟
TP-LINK TD-W8951ND

مودمتون دقیقا کجا قرارداره از نظر اب و هوایی ؟

حدودا دمای مودمتون چنده ؟

فریمور رو ابدیت کردید ؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
مودمتون چیه؟
TP-LINK TD-W8951ND

فریمور رو ابدیت کردید ؟
اگر از نظر موقعیت جغرافیایی میگین: تهران - اسلامشهر - شهرک واوان
اگر از نظر موقعیت در خانه میگین: عکس ضمیمه شد.

دمای Modem را از کجا بفهمم؟

بله، بروزرسانی کردم، اما خیلی وقت پیش، حدود 2 سال پیش

-----------------
راستی همانطور که در عکس مشخصه فعلا ZyXEL فعاله.
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1393، 04:33 ب‌ظ توسط { AliReaza } »

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
مودمتون چیه؟
TP-LINK TD-W8951ND

فریمور رو ابدیت کردید ؟
اگر از نظر موقعیت جغرافیایی میگین: تهران - اسلامشهر - شهرک واوان
اگر از نظر موقعیت در خانه میگین: عکس ضمیمه شد.

دمای Modem را از کجا بفهمم؟

بله، بروزرسانی کردم، اما خیلی وقت پیش، حدود 2 سال پیش

-----------------
راستی همانطور که در عکس مشخصه فعلا ZyXEL فعاله.

با اقای دانیال بودم که گفتند با مودم مشکلی ندارند چون دقیقا این مودم چه تو ویندوز چه سیستم های دیگه خیلی مشکل داشته

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

فریمور رو ابدیت کردید ؟
توی تهران و روی میز تلویزیون. بیرونش که دمای اتاقه و داخلش رو ایده‌ای ندارم. حدود ۴۰-۴۵ باید باشه دیگه.
بله، آخرین نسخه‌ی فیرم‌ور هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *

فریمور رو ابدیت کردید ؟
توی تهران و روی میز تلویزیون. بیرونش که دمای اتاقه و داخلش رو ایده‌ای ندارم. حدود ۴۰-۴۵ باید باشه دیگه.
بله، آخرین نسخه‌ی فیرم‌ور هست

یکی از دوستان من فروشنده محصولات شبکه هست و این موضوع رو از ایشون جویا شدم

وقتی دمای مودم میره بالا یک چیزی مثل رله وجود داره که هنگ میکنه کانکشن ppoe قطع میشه و سعی میکنه برای وصل شدن و دیگه نمیتونه وصل بشه در همین زمان دمای مودم میاد پایین با ریکانکت کردن کانشکن یا ریست مودم درست میشه که اگه برای مودم فن بزارید مشکل برطرف میشه

دلیل منطقی برای گرم شدن وجود نداره ولی بیشتر کسایی دچار این مشکل شدن که یوزر های وایرلسشون تعداد کمی نبوده سه به بالا اینطورا بوده

حالا احتمالا دمای شما اوکی هست وگرنه من کسیو ندیدم این مشکل رو نداشته باشه
میتونید حتی از خود گارانتی ها هم بپرسید من صبح پرسیدم و همین جواب رو گرفتم

گفتم وقتی 6 نفر با موبایل وصل میشند دیگه اینترنت کارنمیکنه .جواب : مودم رو خاموش و روشن کنید مشکل ازمودم نیست !  ;D

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
بر روی Modem یک Fan قوی گذاشتم و روشن کردم.

اما باز هم فرقی نکرد.

احتمال زیاد وقتی پردازش و تبادل data زیاد میشه، Modem کم میاره ( داغ میکنه، یا قدرت پرداز بالا نداره و... ) و باعث میشه که crash کنه.

ولی در سیستم عامل هایی مثل Windows چه چیزی هست که چنین مشکلی بوجود نمی یاد؟؟؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
بر روی Modem یک Fan قوی گذاشتم و روشن کردم.

اما باز هم فرقی نکرد.

احتمال زیاد وقتی پردازش و تبادل data زیاد میشه، Modem کم میاره ( داغ میکنه، یا قدرت پرداز بالا نداره و... ) و باعث میشه که crash کنه.

ولی در سیستم عامل هایی مثل Windows چه چیزی هست که چنین مشکلی بوجود نمی یاد؟؟؟

اطلاعی در این باره ندارم

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
احتمالی که میدم:

هم مشکل از GNU/Linux هست و هم از Modem

GNU/Linux : بخاطر تبادل زیاد که باعث میشه Modem کم بیاره.
Modem : بخاطر ضعیف بودنش در پردازش و سریع crash کردن.

آیا راهی وجود داره که بشه تعداد این تبادلات را کمتر کرد تا به Modem فشار نیاد؟!

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
احتمالی که میدم:

هم مشکل از GNU/Linux هست و هم از Modem

GNU/Linux : بخاطر تبادل زیاد که باعث میشه Modem کم بیاره.
Modem : بخاطر ضعیف بودنش در پردازش و سریع crash کردن.

آیا راهی وجود داره که بشه تعداد این تبادلات را کمتر کرد تا به Modem فشار نیاد؟!

احتمال زیاد فهمیدم  \\:D/  شما وقتی ppoe میزنید مشکلی نیست ولی با مودم هست  :oops: \\:D/ \\:D/

درحالت که بریج هستید سیستم dns خودش رو استفاده میکنه !!! ولی وقتی ppoe باشه dns از سمت isp در مودم به صورت اتوماتیک ست میشه !

شما به نظر من دی ان اس رو از 192.168.1.1 که توی Resolve.conf هست به 4.2.2.4 8l8l8l8 تغییر بدید درست میشه