انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست نرم افزار فارسي نويسي براي جملات تركيبي انگليسي-فارسي  (دفعات بازدید: 5181 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
دوستان من يه نرم افزار لينوكسي ميخوام براي فارسي نويسي در وب و برنامه ها چون در بعضي از انجمنها و سايت ها و يا برنامه ها نميتونم از جملات تركيبي انگليسي-فارسي استفاده كنم.
ممنون

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
منظورت چیه؟ Linux بدون حتی ۱ مشکل می‌تونه توی فروم‌های فارسی و English متن و اعدادی مثل ۱.۴۵ رو بنویسه (: اصولا برنامه فارسی‌نویس جزو ملزومات ویندوز بوده و در سال‌های اخیر، معنی خاصی توی لینوکس نداشته (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
منظورت چیه؟ Linux بدون حتی ۱ مشکل می‌تونه توی فروم‌های فارسی و English متن و اعدادی مثل ۱.۴۵ رو بنویسه (: اصولا برنامه فارسی‌نویس جزو ملزومات ویندوز بوده و در سال‌های اخیر، معنی خاصی توی لینوکس نداشته (:

منظروم واضحه دوست گرامی
من نمیتونم توی بعضی فروم ها جملات ترکیبی انگلیسی-فارسی رو بنویسم و مشکلم فقط همینه //نه فارسی نوشتن.
البته این رو هم بگم که این مشکل من ربطی به لینوکس نداره چون توی ویندوز هم همین مشکل هست/مشکل از فرومی که من توش میخوام چیزی بنویسم هست.
شاید نرم افزار و شاید هم ترفندی برای حل این مشکل باشه که من بهش احتیاج دارم
ممنون

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
سلام
خب لینک فروم رو بزار تا ما هم یه امتحانی کنیم البته با یه نمونه از چیزی که می‌خوای بتایپی

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
آقا شما هم چیزایی می گینا! :o

بهتر نیست برین توی اون فرومی که می نویسین و مشکل دارین ، موضوع رو مطرح کنید!؟؟؟ فرومی که توش نشه ترکیب فارسی انگلیسی رو نه توی ویندوز ونه توی لینوکس نوشت! به نظر می یاد اصلا فرومی در سطح استاندارد نباشه!

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
یک راه همیشه آسون اینه که توی یک ادیتور معقول لینوکسی (مثلا gedit) متنت رو بنویسی و بعد هر جا می خوای کپی و پیست کنی.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
خدمتتون عرض کنم که من مشکلی مشابه همون که گفتم در open office هم دارم(کلمات ترکیبی)
و اون فرومی هم که من باهاش مشکل دارم از زبان فارسی برای خود انجمن بطور کامل پشتیبانی نمیکنه .مثلا جمله من alireza هستم رو اینجوری مینویسه
که در openoffice نوشتمش.
در gedit هم نوشتم و کپی پیست هم کردم نشد.

« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1388، 12:44 ب‌ظ توسط AliReza.M »

آفلاین OpenS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
خوب واسه اینکه جملت درست بشه برعکس تایپ کن یعنی مثلا : "  هستم alireze من " بعد اونجا که برعکس میشه درست میشه :D

فک میکنم اگ مشکلت رو توی فروم مذکور مطرح کنی زود تر بجواب برسی

برای open office هم میتونی خیلی راحت با تغییر مکان نما جای جملات رو مشخص کنی ( شاید برای فرومه هم جواب بده )

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
خدمتتون عرض کنم که من مشکلی مشابه همون که گفتم در open office هم دارم(کلمات ترکیبی)

این مشکل رو میتونی در openoffice حل کنی. اینجا رو ببین ...

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *

این مشکل رو میتونی در openoffice حل کنی. اینجا رو ببین ...
ممنون در مورد openoffice مشکل حل شد
اما هنوز با اون فروم مشکل دارم..برنامه ای برای right to left کردن نیست؟؟

آفلاین milad-hero

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • There are solutions: Even to the hardest problems
نقل‌قول
من نمیتونم توی بعضی فروم ها جملات ترکیبی انگلیسی-فارسی رو بنویسم و مشکلم فقط همینه //نه فارسی نوشتن.
البته این رو هم بگم که این مشکل من ربطی به لینوکس نداره چون توی ویندوز هم همین مشکل هست/مشکل از فرومی که من توش میخوام چیزی بنویسم هست.
دوست عزیر، اسم فرومی که توش مشکل داری رو بنویس تا بهتر بشه راهنماییت کرد.
اگه ترفند موقتی ای هم میخوای، میتونی توی openoffice متن رو بنویسی، بعد یه عکس از متن بگیری (مثلا با printscreen روی کیبورد)
و عکس رو توی فروم بذاری  ;)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: درخواست نرم افزار فارسي نويسي براي
« پاسخ #11 : 21 شهریور 1388، 08:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیر، اسم فرومی که توش مشکل داری رو بنویس تا بهتر بشه راهنماییت کرد.
اگه ترفند موقتی ای هم میخوای، میتونی توی openoffice متن رو بنویسی، بعد یه عکس از متن بگیری (مثلا با printscreen روی کیبورد)
و عکس رو توی فروم بذاری  ;)

jetforum.net
اين مشكل خيلي از كاربراي فارسي زبان توي اينترنت هست
اگر يه نرم افزار باشه كه ltr رو به rtl تبديل كنه مثل هموني rtl , ltr كه توي editor هايي مثل openoffice هست...
يه افزونه براي mozilla firefox بود كه خيلي قديمي بود و فقط روي ورژن 1.5 تا 2 كار ميداد.اگر يك چنين چيزي باشه...
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1388، 09:31 ب‌ظ توسط AliReza.M »

آفلاین milad-hero

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • There are solutions: Even to the hardest problems
با این روش مشکل نوشتن ترکیبی متن تو هر سایت و فرومی حل میشه:

با نوشتن عبارت about:config در منوی آدرس فایرفاکس به قسمت تنظیمات دستی فایرفاکس برو.
بعد از تایید هشدار امنیتی، در قسمت filter لغت bidi رو بنویس.
از گزینه های نمایش داده شده، مقدار bidi.browser.ui رو به true تغییر بده (کافیه روی اون دوبار کلیک کنی) و فایرفاکس رو restart کن.

بعد از این برای تغییر فرم نوشتاری از ltr به rtl یا برعکس از ترکیب کلیدی Ctrl+Shift+X یا منوی Edit->Switch Page Direction استفاده کن.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
با این روش مشکل نوشتن ترکیبی متن تو هر سایت و فرومی حل میشه:

با نوشتن عبارت about:config در منوی آدرس فایرفاکس به قسمت تنظیمات دستی فایرفاکس برو.
بعد از تایید هشدار امنیتی، در قسمت filter لغت bidi رو بنویس.
از گزینه های نمایش داده شده، مقدار bidi.browser.ui رو به true تغییر بده (کافیه روی اون دوبار کلیک کنی) و فایرفاکس رو restart کن.

بعد از این برای تغییر فرم نوشتاری از ltr به rtl یا برعکس از ترکیب کلیدی Ctrl+Shift+X یا منوی Edit->Switch Page Direction استفاده کن.
خيلي خيلي ممنون از كمكتون و از همراهي تمام دوستان عزيز
اي كاش اين راه در اپرا هم يه جوري پشتيباني ميشد.
بازم ممنون

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
برای این مشکل هیچ راه حلی در طرف تو وجود نداره چون این مشکل اون سایته. این روشی هم که این بالا می بینی، فقط باعث می شه خودت متن رو درست ببینی (: