انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه ادامه Download با Aria2 بعد از قطع و وصل شدن Internet  (دفعات بازدید: 3081 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

۱- چطوری می تونم کاری کنم که تا زمانی خودم Aria2 را نبستم، هی درحال بررسی برای دریافت باشه؟

در Aria2 گذاشته بودم تا برام Download انجام بده، اما حدود ۳۰ دقیقه پیش دیدم که Aria2 بعد از ۱ ساعت بخاطر اینکه برای چند لحظه Internet قطع شده، کلا بسته شده و ادامه نداده.

۲- چطوری میشه کاری کرد تا آدرسهای تمام یک لیست complete نشده Download ادامه داشته باشه؟

ممکنه یک زمانی یکی از Server ها برای جند لحظه قطع بشه:
اولا بعد از مثلا 10 بار تلاش، بره سراغ Download بعدی
دوما لیست را بررسی کنه و اگر Download ناقصی باقی مانده تلاش کنه تا Download کنه.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
دوستان کسی با این مشکلات روبرو نشده؟

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
برای مورد اول یه آپشن وجو داره
متاسفانه با این گوشی نمیتونم لینک بدم
ولی یه تاپیک هست در مورد aria2 و cron که احتمال زیاد باهاش برخورد کردید - تاپیک آرمان اسماعیلی
اونجا برای تلاش کردن مجدد و زمان فاصله بین هر. تلاش ، آپشن معرفی شده

مورد دوم رو هم خود aria اتوماتیک انجام میده و نیاز به کار خاصی نیست
فقط یادتون باشه از آپشن c استفاده کنید :)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
ولی یه تاپیک هست در مورد aria2 و cron که احتمال زیاد باهاش برخورد کردید - تاپیک آرمان اسماعیلی

مورد دوم رو هم خود aria اتوماتیک انجام میده و نیاز به کار خاصی نیست
فقط یادتون باشه از آپشن c استفاده کنید :)

خیلی خیلی مطالب اضافه داخلش هست. برای همین حوصله نکرده بودم به غیر از ارسال اول، بقیشو بخونم.

ولی الان خوندم و به کد زیر رسیدم که باید امتحانش کنم:
-m100 --retry-wait=30
من از کد زیر استفاده می کنم:
aria2c -c -x16 -s16 -j1 -k 1M -i "/home/alireaza/Downloads/list.dl" -d "/home/alireaza/Downloads" -l "/home/alireaza/Downloads/log.dl" --log-level=notice
اما وقتی میرسه آخر لیست کلا aria2 بسته میشه. حتی اگر یکی ناقص بوده باشه.

از retry استفاده میکنم، شاید بتونه کمک کنه.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
یه پیشنهاد
اون j1 رو به j2 تغییر بدید که اگه مشکلی از سمت سرور پیش اومد ، تمام وقت منتظر تلاش مجدد نباشه و حداقل لینک بعدی رو دانلود کنه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
یه پیشنهاد
اون j1 رو به j2 تغییر بدید که اگه مشکلی از سمت سرور پیش اومد ، تمام وقت منتظر تلاش مجدد نباشه و حداقل لینک بعدی رو دانلود کنه
ممنون از پیشنهادتون

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
یه پیشنهاد

آپشن -j مگه واسه میزان تعداد دانلود همزمان نیست؟؟
اگه بذاریم 2، موقع دانلود، دوتا دوتا دانلود نمی کنه؟؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
یه پیشنهاد

آپشن -j مگه واسه میزان تعداد دانلود همزمان نیست؟؟
اگه بذاریم 2، موقع دانلود، دوتا دوتا دانلود نمی کنه؟؟
نکته همینجاست: اگر یه زمانی یکی از Server ها از کار افتاد تا زمانی که داره تلاش میکنه وصل بشه به Server، اون یکی در حال کاره.

فرض کنید میذارم 20 بار هر 30 ثانیه تلاش کنه، اینطوری 10 دقیقه از وقت الکی هدر میره.
برای من با سرعت 512 در 10 دقیقه نزدیک به 40MB میشه  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
بله. این نکته رو میدونم  ;)
منظورم اینه حالا اگر هیچ سروری اررور نده، خب هر دو لینک همزمان دانلود میشن. برای من تجربه شده وقتی لینک ها همزمان دانلود میشن، بازده ی دانلود پایین میاد. بهتره که به ترتیب دانلود بشن.
پس به نظرم بهتره وقتی یه لینک دانلود نمیشه، بره روی لینک بعدی و الی آخر بعد برگرده اونایی که مشکل داشتن رو ادامه بده  ;)
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1393، 01:53 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
بله. این نکته رو میدونم  ;)
منظورم اینه حالا اگر هیچ سروری اررور نده، خب هر دو لینک همزمان دانلود میشن. برای من تجربه شده ولی لینک ها همزمان دانلود میشن، بازده ی دانلود پایین میاد. بهتره که به ترتیب دانلود بشن.
پس به نظر بهتره وقتی یه لینک دانلود نمیشه، بره روی لینک بعدی و الی آخر بعد برگرده اونایی که مشکل داشتن رو ادامه بده  ;)
درسته

اما بنظر من فقط زمانی باید 1 باشه که حتما باید برای صبح آماده باشه.

وگرنه دریافت چنتا همزمان بهترین گزینه هست.
و البته اگر چنتا مورد کم حجم داشته باشید مثلا بین 50MB تا 300MB باز دریافت همزمان توصیه میشه.  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
درسته.
اگه حجم کم باشه = زمان دانلود شدن هر کدوم هم کمه. پس چندتا چندتا دانلود کردن مشکلی نداره
سرعت دانلود من 200 هست و دقیقه ای 15 مگ میگیرم تقریبا.
ولی خب بیشتر دانلودام حجیمن.
البته همیشه مستقیم لینک میگیرم دانلود میکنم. پس نگرانی واسه قطع شدن ندارم  ;)