انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 14.10  (دفعات بازدید: 1139 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
مشکل در نصب اوبونتو 14.10
« : 07 بهمن 1393، 12:42 ب‌ظ »
سلام دوستان.

من یه بار اوبونتو 14.10 و نصب کردم اما در موقع نصب اشتباهی کردم و هاردم پاک شد. اما الان می خوام دوباره نصب کنم. می خوام درکنار ویندوز اوبونتو رو نصب کنم. نمی دونم که درست نام می برم یا نه اما مثل اینکه به اینکار بوت دوگانه میگن!؟
این بوت های دوگانه به دو صورت هست. یکی به این صورت هست که اوبونتو در کنار ویندوز نصب میشه و وقتی که سیستم روشن میشه یه صفحه آبی رنگی (ویندوز 8.1) نمایش داده میشه و باید بین دو سیستم عامل یکی و انتخاب کنیم. و راه دیگه این هست که صفحه نارنجی رنگ نشون داده میشه و اگر ویندوز و انتخاب نکنیم به صورت خودکار وارد اوبونتو میشه. تا اینجا درست میگم!؟
من می خوام طوری نصب کنم که راه اول اولی پیاده سازی بشه. اما نمی دونم چطور!؟
درضمن سری قبل من تیک گزینه something else و انتخاب کردم، اما به نظرم در موقع پارتیشن بندی اشتباه کردم و پاک شد.
من می خوام بدونم که چطور مقداری از هارد و فقط برای اوبونتو قرار بدم و هرکاری که قراره انجام بشه روی همین مقدار حافظه ای بشه که انتخاب شده و با بقیه کاری نداشته باشه.
ممنون میشم اگر در این زمینه من و راهنمایی کنید :)

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : مشکل در نصب اوبونتو 14.10
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1393، 02:20 ب‌ظ »
سلام دوستان.

من یه بار اوبونتو 14.10 و نصب کردم اما در موقع نصب اشتباهی کردم و هاردم پاک شد. اما الان می خوام دوباره نصب کنم. می خوام درکنار ویندوز اوبونتو رو نصب کنم. نمی دونم که درست نام می برم یا نه اما مثل اینکه به اینکار بوت دوگانه میگن!؟
این بوت های دوگانه به دو صورت هست. یکی به این صورت هست که اوبونتو در کنار ویندوز نصب میشه و وقتی که سیستم روشن میشه یه صفحه آبی رنگی (ویندوز 8.1) نمایش داده میشه و باید بین دو سیستم عامل یکی و انتخاب کنیم. و راه دیگه این هست که صفحه نارنجی رنگ نشون داده میشه و اگر ویندوز و انتخاب نکنیم به صورت خودکار وارد اوبونتو میشه. تا اینجا درست میگم!؟
من می خوام طوری نصب کنم که راه اول اولی پیاده سازی بشه. اما نمی دونم چطور!؟
درضمن سری قبل من تیک گزینه something else و انتخاب کردم، اما به نظرم در موقع پارتیشن بندی اشتباه کردم و پاک شد.
من می خوام بدونم که چطور مقداری از هارد و فقط برای اوبونتو قرار بدم و هرکاری که قراره انجام بشه روی همین مقدار حافظه ای بشه که انتخاب شده و با بقیه کاری نداشته باشه.
ممنون میشم اگر در این زمینه من و راهنمایی کنید :)
سلام به این روش میگن دوال بوت . شما اول ویندوز را نصب کنید و بعد اوبونتو را در کنار اون نصب کنید . اگر ترتیب ذکر شده به هم بخوره فقط ویندوز بوت میشه و خبری از اوبونتو نیست . برای انتخاب پارتیشن هم یه مقدار دقت در زمان انتخاب پارتیشن لازم هست . با دقت اطلاعات داده شده را بخوانید مثل کاربران ویندوزی عمل نکنید که بدون خواندن اطلاعات ظاهر شده روی صفحه نمایش فقط روی کلید next کلیک میکنند . ابتدا یه پارتیشن را پاک و تبدیل به فضای ازاد کنید بقیش هم که مشخص هست . انتخاب something else و ادامه کار
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Phoenix 13

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1393، 03:44 ب‌ظ »
اوخ اوخ کل هاردت باک شده :) اولا معمولا سر همه اومده
دوستمون خیلی خوب توضیح دادن فقط یه قسمت رو اضافه کنم میتونی اگه ویندوز رو سیستمت نصب شده باشه از دیوایس منجر یه مقدار از بارتیشن بندی هات کم کنی که جا خالی خودش تو هاردت ایجاد میشه بعد بری سیستم عامل مد نظر لینوکسیتو بزنی :)

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1393، 03:58 ب‌ظ »
سلام
ابتدا سپاس از تمام دوستان برای پاسخگویی.

در ادامه؛ دوستان برای پارتیشن بندی (در ویندوز) راه حلی است از طریق Computer Management که به صورت ویژوالی پارتیشن بندی انجام میشه. می خواستم بدونم که این بخش چه انداز مهم است. چون من در سری قبل پارتیشن هایی و ساختم اما در موقع نصب اوبونتو نفهمیدم که چطور باید از این پارتیشن هایی که ساختم استفاده کنم!!!؟
ممنون میشم اگر در زمینه هم بنده رو راهنمایی کنید. اینبار می خوام به طور ماکلا مطمئن نصب کنم.

ممنون :)

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 07 بهمن 1393، 04:25 ب‌ظ »
اون ابزار مربوط به ویندوز سیستم فایل هایی رو میشناسه که ویندوز میشناسه و سیستم فایل های مورد استفاده در گنو/لینوکس رو نمیشناسه و نمیتونه با اونا کار کنه.
میشه از ابزار های پارتیشن بندی جدایی استفاده کرد که نسخه ویندوزی هم دارند ولی بهتر از اون میتونید به صورت لایو با دیسک مثلا اوبونتو بوت کنید و با نرم افزار GParted اقدام به پارتیشن بندی کنید.
اینجا رو هم بخون:
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 08 بهمن 1393، 10:17 ق‌ظ »
سلام
ببخشید که من زیاد سوال می پرسم. ](*,)
می خواستم بدونم که در موقع نصب اوبونتو، چطور می تونیم مشخص کنیم که پارتیشن بندی ای و که انجام میدیم بر روی کدوم درایو انجام بشه. امیدوارم سوالی که پرسیدم مسخره نباشه!؟
ممنون

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #6 : 08 بهمن 1393، 12:30 ب‌ظ »
موقع نصب something else رو بزنید تا وارد قسمت پارتیشن بندی بشید.
از اون جا مشخص هست.
کتاب اوبونتو برای تازه کار ها هم بخونید کمکتون میکنه ;)