انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سه سوال فوق مبتدی  (دفعات بازدید: 2686 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Essi.Esfahan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
سه سوال فوق مبتدی
« : 23 شهریور 1388، 06:03 ق‌ظ »
1: من یه فایل دانلود کردم که نمیدونم چطور نصب میشه  :o اسمشم اینه: vlc-1.0.1.tar
ممنون میشم به طور کامل مبتدیانه بگید که باید چکار کنم تا نصب بشه.

2: در حال حاظر میز کار KDE رو دارم و توی کوبونتوای که نصب دارم میز کار گنوم وجود نداره. واسه نصب این میزکار به سراغ سایت مخازن اوبونتو رفتم و یه فایل 27 کیلوبایتی رو با نام ubuntu-desktop_1.124_i386.deb دانلود کردم که موقع نصب ارور میده. واسه نصب میزکار گنوم باید چکار کنم؟

3: توی کوبونتو یه نرم افزار دیکشنری هست منتها با این خصوصیت که هیچی ترجمه نمیکنه! کلا دیتابیس نداره. چطور میتونم یه دیک فارسی و یه دیک انگلیسی رو روی این نرم افزار نصب کنم؟

ممنون.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: سه سوال فوق مبتدی
« پاسخ #1 : 23 شهریور 1388، 10:19 ق‌ظ »
1: من یه فایل دانلود کردم که نمیدونم چطور نصب میشه  :o اسمشم اینه: vlc-1.0.1.tar
ممنون میشم به طور کامل مبتدیانه بگید که باید چکار کنم تا نصب بشه.

2: در حال حاظر میز کار KDE رو دارم و توی کوبونتوای که نصب دارم میز کار گنوم وجود نداره. واسه نصب این میزکار به سراغ سایت مخازن اوبونتو رفتم و یه فایل 27 کیلوبایتی رو با نام ubuntu-desktop_1.124_i386.deb دانلود کردم که موقع نصب ارور میده. واسه نصب میزکار گنوم باید چکار کنم؟

3: توی کوبونتو یه نرم افزار دیکشنری هست منتها با این خصوصیت که هیچی ترجمه نمیکنه! کلا دیتابیس نداره. چطور میتونم یه دیک فارسی و یه دیک انگلیسی رو روی این نرم افزار نصب کنم؟

ممنون.

سلام

۱ - tar یه فایل فشرده هستش مثل zip باید روش رایت کلیک کنی و اکسترکش کنی تا ببینی توش چیه

۲ - در زمانی که به اینترنت متصل هستی توی ترمینال بنویس sudo apt-get install ubuntu-desktop حدود ۱۰۰ مگ دانلود و نصب میکنه

۳ - http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9982.0.html

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4110.0.html

موفق باشی

آفلاین milad-hero

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • There are solutions: Even to the hardest problems
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1388، 10:35 ق‌ظ »
در مورد نصب فایلهای tar یا tar.gz معمولا روش نصب توی همون فایل فشرده هستش:
اول فایل رو از حالت فشرده خارج کن، بعد دنبال فایلی با اسم readme یا install و ... بگرد.

نرم‌افزارهای ترجمه خوب فارسی هم stardict و xfardic هستن که میتونی نصب کنی.

البته راه ساده‌تر برای نصب نرم افزارهایی که لازم داری اینه که دیسک تکمیلی هما رو تهیه کنی (www.linuxshop.ir)
که این نرم افزارهایی که میخوای رو با کلی نرم افزارهای دیگه با خودش داره.

آفلاین Essi.Esfahan

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 شهریور 1388، 05:47 ق‌ظ »
بابت توضیحاتتون ممنون. اما با این اینترنت دایالی که من دارم 100 مگ دانلود.......
رفتم توی سایت سیتو، اما اگه بخوام اوبونتو، بسته ها و نرم افزارهای تکمیلی رو بخرم خیلی پام گرون در میاد.
از دوستان کسی هست که این DVD هارو نهایتا با هزینه ی 5-4 تومن واسم بفرسته؟
ممنون.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 شهریور 1388، 10:10 ق‌ظ »
بابت توضیحاتتون ممنون. اما با این اینترنت دایالی که من دارم 100 مگ دانلود.......
رفتم توی سایت سیتو، اما اگه بخوام اوبونتو، بسته ها و نرم افزارهای تکمیلی رو بخرم خیلی پام گرون در میاد.
ممنون.

اینطور که از آی دی تون معلومه اصفهان هستید

اونجا روشا رو دارید باهاش تماس بگیرید مشکلتون حل میشه  ;)

آفلاین Essi.Esfahan

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 شهریور 1388، 06:41 ب‌ظ »
ممنون.

میشه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون.

آفلاین Essi.Esfahan

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 شهریور 1388، 06:43 ب‌ظ »
راستی من اوبونتو 9.10 رو پیش نشرشو گرفتم. اما موقع نصب اخطار میده که چون نسخه ی آلفاست امکان داره کل اطلاعات هارد بپره!!؟ واقعا اینطوره؟ من تا حالا حداقل بیست بار کوبونتو و اوبونتوهای قدیمی رو نصب کردم و مشکلی از این بابت نداشتم. میتونم با خیال راحت، این نسخه ی آلفا رو نصب کنم؟

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 شهریور 1388، 02:43 ق‌ظ »
ممنون.

میشه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون.

بله چرا نمیشه

توضیح : روزبه شفیعی ملقب به ROSHA

یکی از فعالترین اعضای جامعه اوپن سورس ایران

میگن شخص بیل گیتز برای سرش جایزه گذاشته و گفته یکی یکی موهاشو میکنه  :D

کافیه یه سر به لاگ اصفهان بزنید و در جلساتی که فکر میکنم هر هفته برگزار میشه شرکت کنید تا اونچه که از لینوکس نیاز دارید رو بدست بیارید

ضمنا ایشون یکی از زحمت کشان این فروم هم هستند که یه ۲-۳ روز هست کم پیداند ، احتمالا دارن تدارکات کاری رو می‌بینند  ;)

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1388، 02:46 ق‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین Essi.Esfahan

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 25 شهریور 1388، 07:39 ق‌ظ »
راستی من اوبونتو 9.10 رو پیش نشرشو گرفتم. اما موقع نصب اخطار میده که چون نسخه ی آلفاست امکان داره کل اطلاعات هارد بپره!!؟ واقعا اینطوره؟ من تا حالا حداقل بیست بار کوبونتو و اوبونتوهای قدیمی رو نصب کردم و مشکلی از این بابت نداشتم. میتونم با خیال راحت، این نسخه ی آلفا رو نصب کنم؟
ممنون میشم اینوهم جواب بدین.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 25 شهریور 1388، 11:28 ق‌ظ »
ممنون میشم اینوهم جواب بدین.

در این ضمینه نمیتونم بهتون کمک کنم  :oops:

چون تا یه نسخه اصلی ریلیز نشه اقدام به نصبش نمیکنم برای همین از این نسخه هم چیزی نمیدونم

بعید میدونم یه همچین نکته‌ای وجود داشته باشه ولی از طرفی ممکنه تسترها تصمیم گرفته باشن یه چیزی رو تست کنن ببینند چند تا سیستم مشکل پیدا می‌کنه ( این نسخه‌ها مخصوص تسترهاست ، نه یوزرهای عادی مثل بنده )

موفق باشید