انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست از مدیران و ناظران سایت  (دفعات بازدید: 10357 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
درخواست از مدیران و ناظران سایت
« : 05 تیر 1386، 07:02 ب‌ظ »
سلام
1- الان که فصل امتخانات هستش معلومه که اکثر بچه ها خیلی کم میان برای همین متاسفانه اکثر سئوالات بی جواب می مونه و بعضی اوقات کلا از یاد میره و هیچ جوابی بهش داده نمیشه .
2- از اونجایی که معلومه تعداد ناظران انجمن فکر کنم 5-4 نفری هستن که فقط Mehdi و سعید همیشه هستن .

خواهشی که دارم اینه که الان این سایت یکی از فعالترین سایتهای لینوکسی هستش مثل سایت خود اوبونتو . بنابراین لطف کنین از سایر ناظران انجمن بخوایید که حداقل چند ساعتی از وقتشونو برای این سایت بذارن اگه ناظر دیگه انجمن وجود نداره لطف کنین از بین اعضا کاربرایی رو برای اینکار انتخاب کنین که سایر کاربرا مثل خودم وقتی مشکل دارم نمونم و جواب سئوالها همش به گردن یکی دو نفر نباشه.
ناظران انجمن مثل سایتهای دیگه که هر کی درجه کاربریش زیاد میشه 100 بایستی حداقل روزی 1 ساعت تو سایت حاضر بشه که متاسفانه تو این سایت اینطوری نیست . در اینجا از Mehdi و سعید که برای سایت زحمت میکشن کمال تشکر رو دارم .
الان هم که اوبونتو جزو پر استفاده ترین توزیع های لینوکسی در ایران به شمار میره جایگاه خاصی داره و باید روش زحمت کشیده بشه .
هیچ منتی هم نداره ، با اینکه اطلاعات زیادی ندارم و هنوز مبتدی هستم سایت خودم رو ول کردم چسبیدم به این سایت تا حداقل جوب سئوالهایی که رو که میدونم بگم کاربرا زودتر به تنیجه برسن و گلمه مند و سست نشن و بقیه کاربرا رو که با سیستم عامل لینوکس آشنا نیستن رو راهنمایی کنیم .

در آخر از کلیه کاربران سایت تشکر و قدرانی می کنم و از ناظران انجمن می خوام که افراد باسوادی رو برای نظارت دقیق انجمن انتخاب کنن چه از بین کاربران فعلی چه بیرون از سایت .
ضمن اینکه مطالب آموزشی برای توزیع اوبونتو خیلی کمه  و متاسفانه خودم وقت بسیار اندکی دارم که اکثرا مجبورا استراحت می کنم و تنها می تونم به سایت سر بزنم و همین وگرنه خودم بسیار مشتاقم که مطالب آموزشی بنویسم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: درخواست از مدیران و ناظران سایت
« پاسخ #1 : 07 تیر 1386، 11:39 ق‌ظ »
راستش من دیروز یه جواب مفصل‌تر نوشته بودم که درست وقتی خواستم پست کنم همزمان شد با بروزآوریهای سرور و نشد که پستش کنم :(

آقا مهدی، من و همه کاربرای سایت بسیار بسیار ممنونیم که به این فضا و امکاناتی که وجود داره بها میدید، مرتب تو مباحث حضور دارید، کمک میکنید و بسیار سخت کوش و پیگیر هستید :)
من و همه دوستان بخوبی حس میکنیم که شما این فضا رو مال خودتون میدونید و این مایه افتخار ماست که فردی مثل شما رو با خصوصیات منحصر به فرد بین خودمون داریم.... صمیمانه براتون آروزی موفقیت دارم...

1- الان که فصل امتخانات هستش معلومه که اکثر بچه ها خیلی کم میان برای همین متاسفانه اکثر سئوالات بی جواب می مونه و بعضی اوقات کلا از یاد میره و هیچ جوابی بهش داده نمیشه .
راستش بی جواب موندن سوالات رو من همیشه هم بد نمیدونم! امیدوارم دوستانی که به هر دلیلی سوالاتشون بی جواب میمونه با علاقه و پیگیری جواب سوالشون رو پیدا کنن و با سایرین به اشتراک بگذارند...

2- از اونجایی که معلومه تعداد ناظران انجمن فکر کنم 5-4 نفری هستن که فقط Mehdi و سعید همیشه هستن .
همه دوستان به اندازه‌ای که فرصت و حوصله داشته باشند در زمینه‌های مختلف دارن همکاری کنند و نتیجه سعی و تلاشهاشون قطعا به رشد جامعه متن‌باز ایرانی کمک میکنه :)

لطف کنین از بین اعضا کاربرایی رو برای اینکار انتخاب کنین که سایر کاربرا مثل خودم وقتی مشکل دارم نمونم و جواب سئوالها همش به گردن یکی دو نفر نباشه.
این نیاز حس شده و پیگیریهای لازم هم انجام شده و میشه! فقط ما کمی وسواس داریم و دوستان بزرگوار هم سرشون شلوغه...
خوبه شما هم اگر پیشنهاد خاصی در مورد افراد دارید و میدونید که مایل به همکاری هستند، به صورت خصوصی یا عمومی بهمون اطلاع بدید...

ناظران انجمن مثل سایتهای دیگه که هر کی درجه کاربریش زیاد میشه 100 بایستی حداقل روزی 1 ساعت تو سایت حاضر بشه که متاسفانه تو این سایت اینطوری نیست .
ما تا وقتی که پرداختهای مادی یا معنوی خاصی به افراد نداشته باشیم، چنین انتظاراتی هم ازشون نخواهیم داشت...

هیچ منتی هم نداره ، با اینکه اطلاعات زیادی ندارم و هنوز مبتدی هستم سایت خودم رو ول کردم چسبیدم به این سایت تا حداقل جوب سئوالهایی که رو که میدونم بگم کاربرا زودتر به تنیجه برسن و گلمه مند و سست نشن و بقیه کاربرا رو که با سیستم عامل لینوکس آشنا نیستن رو راهنمایی کنیم .
ممنونیم که این فضا رو مال خودتون میدونید، روحیه همکاری شما ستودنیست :)

ضمن اینکه مطالب آموزشی برای توزیع اوبونتو خیلی کمه  و متاسفانه خودم وقت بسیار اندکی دارم که اکثرا مجبورا استراحت می کنم و تنها می تونم به سایت سر بزنم و همین وگرنه خودم بسیار مشتاقم که مطالب آموزشی بنویسم
کم یا زیاد بودن نسبیه! من خیلی با شما موافق نیستم. من فکر میکنم راهنماهای اوبونتو چه فارسی و چه انگلیسی نسبت به توزیعهای دیگه لینوکس اگر بیشتر نباشند، کمتر هم نیستند ;) امیدوارم بشه راهکارهایی بوجود آورد که بشه بهینه‌تر از وقت بچه‌ها استفاده کرد...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: درخواست از مدیران و ناظران سایت
« پاسخ #2 : 07 تیر 1386، 11:54 ق‌ظ »
ممنونم مهدی جان . شما لطف داری این وظیفه هر اپن سورسیه ;)
ما تا وقتی که پرداختهای مادی یا معنوی خاصی به افراد نداشته باشیم، چنین انتظاراتی هم ازشون نخواهیم داشت...
در این مورد راستش وقتی یه نفر مدیر میشه یا ناظر و یا انتخاب میشه در صورتی که این پست رو قبول می کنه و می گه که همکاری خواهم کرد باید به وظایفی که در قبالش بهش داده میشه عمل کنه . ;)