راستش من دیروز یه جواب مفصلتر نوشته بودم که درست وقتی خواستم پست کنم همزمان شد با بروزآوریهای سرور و نشد که پستش کنم
آقا مهدی، من و همه کاربرای سایت بسیار بسیار ممنونیم که به این فضا و امکاناتی که وجود داره بها میدید، مرتب تو مباحث حضور دارید، کمک میکنید و بسیار سخت کوش و پیگیر هستید
من و همه دوستان بخوبی حس میکنیم که شما این فضا رو مال خودتون میدونید و این مایه افتخار ماست که فردی مثل شما رو با خصوصیات منحصر به فرد بین خودمون داریم.... صمیمانه براتون آروزی موفقیت دارم...
1- الان که فصل امتخانات هستش معلومه که اکثر بچه ها خیلی کم میان برای همین متاسفانه اکثر سئوالات بی جواب می مونه و بعضی اوقات کلا از یاد میره و هیچ جوابی بهش داده نمیشه .
راستش بی جواب موندن سوالات رو من همیشه هم بد نمیدونم! امیدوارم دوستانی که به هر دلیلی سوالاتشون بی جواب میمونه با علاقه و پیگیری جواب سوالشون رو پیدا کنن و با سایرین به اشتراک بگذارند...
2- از اونجایی که معلومه تعداد ناظران انجمن فکر کنم 5-4 نفری هستن که فقط Mehdi و سعید همیشه هستن .
همه دوستان به اندازهای که فرصت و حوصله داشته باشند در زمینههای مختلف دارن همکاری کنند و نتیجه سعی و تلاشهاشون قطعا به رشد جامعه متنباز ایرانی کمک میکنه
لطف کنین از بین اعضا کاربرایی رو برای اینکار انتخاب کنین که سایر کاربرا مثل خودم وقتی مشکل دارم نمونم و جواب سئوالها همش به گردن یکی دو نفر نباشه.
این نیاز حس شده و پیگیریهای لازم هم انجام شده و میشه! فقط ما کمی وسواس داریم و دوستان بزرگوار هم سرشون شلوغه...
خوبه شما هم اگر پیشنهاد خاصی در مورد افراد دارید و میدونید که مایل به همکاری هستند، به صورت خصوصی یا عمومی بهمون اطلاع بدید...
ناظران انجمن مثل سایتهای دیگه که هر کی درجه کاربریش زیاد میشه 100 بایستی حداقل روزی 1 ساعت تو سایت حاضر بشه که متاسفانه تو این سایت اینطوری نیست .
ما تا وقتی که پرداختهای مادی یا معنوی خاصی به افراد نداشته باشیم، چنین انتظاراتی هم ازشون نخواهیم داشت...
هیچ منتی هم نداره ، با اینکه اطلاعات زیادی ندارم و هنوز مبتدی هستم سایت خودم رو ول کردم چسبیدم به این سایت تا حداقل جوب سئوالهایی که رو که میدونم بگم کاربرا زودتر به تنیجه برسن و گلمه مند و سست نشن و بقیه کاربرا رو که با سیستم عامل لینوکس آشنا نیستن رو راهنمایی کنیم .
ممنونیم که این فضا رو مال خودتون میدونید، روحیه همکاری شما ستودنیست
ضمن اینکه مطالب آموزشی برای توزیع اوبونتو خیلی کمه و متاسفانه خودم وقت بسیار اندکی دارم که اکثرا مجبورا استراحت می کنم و تنها می تونم به سایت سر بزنم و همین وگرنه خودم بسیار مشتاقم که مطالب آموزشی بنویسم
کم یا زیاد بودن نسبیه! من خیلی با شما موافق نیستم. من فکر میکنم راهنماهای اوبونتو چه فارسی و چه انگلیسی نسبت به توزیعهای دیگه لینوکس اگر بیشتر نباشند، کمتر هم نیستند
امیدوارم بشه راهکارهایی بوجود آورد که بشه بهینهتر از وقت بچهها استفاده کرد...