انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برعکس نمایش دادن کاراکترهای انگلیسی در لیبره آفیس  (دفعات بازدید: 1959 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
روزگار خوب و خوشی را در اوبونتو به سر می‌کردم تا اینکه چند روز پیش فایل متنی را که در لیبره آفیس تنظیم شده بود برای یکی از دوستان ویندوزی ارسال کردم، تمام متن به خوبی در آفیس ویندوز نمایش داده میشه فقط کاراکترهای انگلیسی برعکس شدن!
ممنون میشم راهنمایی کنید کجای کار من میلنگه.
برای روشن‌تر شدن سوالم عکس هر دو محیط رو قرار دادم
توضیح اینکه متنی که در لیبره آفیس هست درسته
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1393، 08:37 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
من که دقیقا نفهمیدم مشکل چی بود... ولی بهرحال پیشنهاد میکنم اگه یه سندی رو با واژه پرداز لیبره‌آفیس نوشتی، برای انتقالش حتما ازش خروجی PDF بگیر. اینجوری خیالت خیلی راحت تره.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
من که دقیقا نفهمیدم مشکل چی بود... ولی بهرحال پیشنهاد میکنم اگه یه سندی رو با واژه پرداز لیبره‌آفیس نوشتی، برای انتقالش حتما ازش خروجی PDF بگیر. اینجوری خیالت خیلی راحت تره.
توی لیبره AMG1202-T10B نوشته شده در صورتی که وقتی با آفیس ویندوز مشاهده می‌شه TB10B-AMG1202 مشاهده می‌شه.

در ضمن به هیچ وجه نمی‌تونم خروجی PDF ازش بگیرم، باید به سند ورد قابل خوندن توسط مایکروسافت آفیس ذخیره بشه.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
خوب چرا به فرمت اصلی خود LibreOffice که odt هست ذخیره نمی‌کنی؟

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
این راه‌حل شما کل صورت مسئله رو پاک میکنه،‌ باور من بر این هست که نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه و لیبره به راحتی و بدون هیچ کم و کاستی باید بتونه به فرمت ورد (DOC یا DOCX) ذخیره کنه.
جنس کار من طوری هست که همیشه با متن سروکار دارم و به غیر از خودم تمامی افراد دور و بر من آفیس دارن.
مطمئن هستم که یه جای تنظیمات من مشکل داره، یا باید این اشکال رو برطرف کنم یا اینکه ویندوزی بشم!

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
odt با آفیس باز میشه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
این راه‌حل شما کل صورت مسئله رو پاک میکنه،‌ باور من بر این هست که نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه و لیبره به راحتی و بدون هیچ کم و کاستی باید بتونه به فرمت ورد (DOC یا DOCX) ذخیره کنه.
خوب باور شما اشتباه هست. برو به مایکروسافت بگو که مشخه‌های docx رو منتشر کنه تا شما بتونی ازش روی لیبره‌آفیس استفاده کنی. تا همین‌جاش هم با استفاده از مهندسی معکوس تونستن کار رو جلو ببرن و مایکروسافت هر بار با منتشر کردن نسخه‌ي جدید مایکروسافت آفیس فورمت‌های انحصاری خودش رو انگولک می‌کنه تا همه مجبور به استفاده از مایکروسافت آفیس بشن یا به قول شما، مهاجرت کنن به ویندوز!

آره داداش، دنیای انحصارگرایی همینه.

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
odt با آفیس باز میشه
می‌دونم اما باز هم صورت مسئله پاک میشه. یعنی کسی دیگه‌ای از دوستان به همچین مشکلی برنخورده!
در ضمن من نمی‌تونم odt ارسال کنم، حتما باید فرمت DOC باشه.

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
خوب باور شما اشتباه هست. برو به مایکروسافت بگو که مشخه‌های docx رو منتشر کنه تا شما بتونی ازش روی لیبره‌آفیس استفاده کنی. تا همین‌جاش هم با استفاده از مهندسی معکوس تونستن کار رو جلو ببرن و مایکروسافت هر بار با منتشر کردن نسخه‌ي جدید مایکروسافت آفیس فورمت‌های انحصاری خودش رو انگولک می‌کنه تا همه مجبور به استفاده از مایکروسافت آفیس بشن یا به قول شما، مهاجرت کنن به ویندوز!

آره داداش، دنیای انحصارگرایی همینه.
شما تا به حال چقدر به مایکروسافت تونستی چیزی بقبولونی که بنده بتونم!
با هم تاکید می‌کنم، به نظر من خیلی بعیده که این مشکل حل نشدنی باشه، اول صحبتم هم گفتم که معتقدم یه جای کار تنظیمات من میلنگه.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
اگه اصرار دارید از آفیس ویندوز عینا استفاده کنید، خب توی wine نصبش کنید. ضمن اینکه همونطور که خودتون گفتین، توی لایبر آفیس مشکلی نیست. پس باید برید سراغ تنضیمات مایکروسافت آفیس.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
اولا من نمیدونم کجای حرف دوستان پاک کردن صورت مسئله هست؟؟
آیا قانونی آیه ای چیزی اومده که لیبره آفیس باید از فرمت های مایکروسافت پشتیبانی کنه؟
همینقدرم که پشتیبانی میکنه جای شکر داره.
اونی که میخواد با فرمت های انحصاری آفیس کار کنه، خب چرا لیبره آفیس نصب میکنه؟
لیبره آفیس یه برنامه ی آفیسه با فرمت های آزاد
مایکروسافت آفیس هم یه برنامه ی آفیسه با فرمت های انحصاری
اینا هیچ ربطی به هم ندارن که قرار باشه فرمت  های همدیگه رو شناسایی کنن

دوما شمایی که نمی تونی اراده ت رو به رودروایسیت ترجیح بدی و به کارفرما و دوستات نمی تونی بگی که اونا هم روی ویندوزشون لیبره آفیس نصب کنن، پس بهتره وقتی میخوای فایل وردی رو باز کنی، همون اول فرمت Docx بذار که آفیس همون اول Docx رو باز کنه و بعد شروع کن به نوشتن. یا اینکه لیبره آفیس رو باز کن و از همون صفحه ی خالی یه ذخیره با Docx بگیر، بعد اصلی رو ببند و اون Docx رو باز کن و شروع کن به نوشتن.

من جای شما بودم دیگران رو تشویق می کردم که از فرمت های آزاد استفاده کنن نه اینکه خودم بیام انحصاری بشم  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
اولا من نمیدونم کجای حرف دوستان پاک کردن صورت مسئله هست؟؟
آیا قانونی آیه ای چیزی اومده که لیبره آفیس باید از فرمت های مایکروسافت پشتیبانی کنه؟
همینقدرم که پشتیبانی میکنه جای شکر داره.
اونی که میخواد با فرمت های انحصاری آفیس کار کنه، خب چرا لیبره آفیس نصب میکنه؟
لیبره آفیس یه برنامه ی آفیسه با فرمت های آزاد
مایکروسافت آفیس هم یه برنامه ی آفیسه با فرمت های انحصاری
اینا هیچ ربطی به هم ندارن که قرار باشه فرمت  های همدیگه رو شناسایی کنن

دوما شمایی که نمی تونی اراده ت رو به رودروایسیت ترجیح بدی و به کارفرما و دوستات نمی تونی بگی که اونا هم روی ویندوزشون لیبره آفیس نصب کنن، پس بهتره وقتی میخوای فایل وردی رو باز کنی، همون اول فرمت Docx بذار که آفیس همون اول Docx رو باز کنه و بعد شروع کن به نوشتن. یا اینکه لیبره آفیس رو باز کن و از همون صفحه ی خالی یه ذخیره با Docx بگیر، بعد اصلی رو ببند و اون Docx رو باز کن و شروع کن به نوشتن.

من جای شما بودم دیگران رو تشویق می کردم که از فرمت های آزاد استفاده کنن نه اینکه خودم بیام انحصاری بشم  ;)
دوست من، اگه امکانش بود حتماً روی سیستم مخاطب لیبره آفیس نصب می‌کردم، بحث اراده و رودربایستی نیست برادر من، بحث کار هست؛ من این مشکل رو دارم و راه‌حل می‌خوام براش، اگه واقعاً نداره خوب باید گزارش بشه تا درستش کنن!
از طرف دیگه هنوز هم معتقدم که لیبره آفیس و آفیس ویندوز با این قضیه مشکل ندارن و این تنظیمات من هست که یه جاییش می‌لنگه!
اگر شما یا سایر دوستان یه بار فایلی رو همانند فایل من که هم کاراکتر انگلیسی داشته باشه و هم فارسی، توی لیبره آفیس ایجاد کنند و با پسوند ورد ذخیره کنن، بعدش ببینن توی آفیس ویندوز چطور نمایش داده می‌شه ممنون میشم.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
«ن وقتی پست شما رو خوندم، این کار رو کردم. مشکلی ندارم. گرچه آفیس ورد همیشه با آفیس های دیگه مشکل داره. مخصوصا با پرزنتیشسن ها. هرکاری هم که بکنی، باز یه جاییشو میزنه خراب میکنه. به نظر من بهترین راه نصب آفیس ویندوز تو wine ّست.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
«ن وقتی پست شما رو خوندم، این کار رو کردم. مشکلی ندارم. گرچه آفیس ورد همیشه با آفیس های دیگه مشکل داره. مخصوصا با پرزنتیشسن ها. هرکاری هم که بکنی، باز یه جاییشو میزنه خراب میکنه. به نظر من بهترین راه نصب آفیس ویندوز تو wine ّست.
ممنون از زحمتت دوست عزیز
همونطور که گفتم گمون می‌کردم که اشکال از کار من باشه؛ می‌تونم بدونم برای ذخیره به فرمت ورد تنظیمات خاصی رو توی لیبره آفیس انجام دادید یا به شیوهٔ همیشگی عمل کردید؟
اگه تنظیماتی دیگه‌ای هم به نظرتون می‌رسه ممنون می‌شم اشاره کنید.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
نه. تنظیم خاصی انجام ندادم. لایبر آفیس نسخه ۳. آفیس ویندوز نسخه ۲۰۱۰. پسوند هم odt.

من البته قبلا با پرزنتیشن چنین مشکلی داشتم. ایمبد کردن فونت ها هم کمکی نمی کرد. همون طور که دوستان گفتن، مشکل از آفیس ویندوز هست که نمیخواد انعطاف پذیر بشه.
pacman -Rs ubuntu