انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی اوبونتو ۱۰.۰۴ با نام عمومی Lucid Lynx  (دفعات بازدید: 20316 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
معرفی اوبونتو ۱۰.۰۴ با نام عمومی Lucid Lynx
« : 30 شهریور 1388، 09:56 ق‌ظ »
اوبونتو ۱۰.۰۴ با نام عمومی "Lucid Lynx" منتشر خواهد شد، این خبر را مارک شاتلورث به صورت پیغام ویدئویی در کنفرانس UboCon که در فستیوال Atlanta Linuxfest در حال برگزاری است اعلام کرده است. این نسخه یه انتشار LTS با پشتیبانی ۳ سال برای نسخه‌های میزکار و ۵ سال برای سرور خواهد بود. این نسخه سومین انتشار LTS اوبونتو است که علاوه بر انتشارهای منظم شش ماهه، هر دو سال یکبار منتشر میشود. در این اعلان مارک علاوه بر انتظارهایش از Lucid Lynx در مورد پردازش ابری و میزکار گنوم سخن گفته است. به علاوه مارک در مورد ارتباط اوبونتو و دبیان نکاتی بیان نموده و امیدوار است این رابطه به گونه‌ای پیش رود که به بهتر شدن هر دو توزیع کمک کند.

این ویدئو را میتوانید اینجا ببینید.

ما نیز از طرف گروه کاربران ایرانی اوبونتو امیدواریم این انتشار یکی از بهترین انتشارهای اوبونتو باشد و زمینه جذب کاربران بیشتری را به نرم‌افزارهای آزاد فراهم نماید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: معرفی اوبونتو ۱۰.۰۴ با نام عمومی Lucid Lynx
« پاسخ #1 : 30 شهریور 1388، 12:19 ب‌ظ »
در مورد شخصیت سیاه گوش درخشان (حیوان نماد اوبونتو ۱۰.۰۴ ) در وبلاگ من بیشتر بخوانید  ;)

http://www.roozbehonline.com/1388/06/29/ubuntu-lucid-lynx/
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #2 : 30 شهریور 1388، 02:15 ب‌ظ »
منم تو وبلاگ نوشتمش:

یه سوال: چیزی درباره ی گنوم ۳ و اینکه توی نسخه ی ۱۰.۰۴ قرار می گیره یا نه نگفته؟
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین YGH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #3 : 31 شهریور 1388، 09:30 ق‌ظ »
با شنیدن این خبر انگار برق 3 فاز به من وصل کرده باشند. واقعا به همه تبریک عرض می کنم. اگه میشه توضیحات بیشتری هم درباره محیط و خصوصیات دیگه مثل هسته و غیره توی فروم بگید.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 31 شهریور 1388، 11:02 ق‌ظ »
یه سوال: چیزی درباره ی گنوم ۳ و اینکه توی نسخه ی ۱۰.۰۴ قرار می گیره یا نه نگفته؟

نه. گنوم همچنان ۲ خواهد بود چون هنوز معلوم نیست گنوم ۳ کی بیاد یا چی از آب در بیاد. همه توزیع ها می ترسن بلای کی دی ای دوباره سرشون بیاد (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #5 : 31 شهریور 1388، 11:10 ق‌ظ »
گنوم ۳ که مارس ۲۰۱۰ میاد... پس اصولا باید به ۱۰.۰۴ برسه... مگه اینکه پایدار نباشه... اما احتمالا می تونن با گنوم ۲.۲۸ پیش فرض بدن و امکان آپگرید به گنوم ۳ رو بزارن... (البته امیدوارم اینجوری باشه چون من دوست دارم همیشه آخرین ورژن ها رو داشته باشم!  8))

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
پیش بینی من برای Lucid Lynx اینه: Linux Kernel 2.6.33  ,  KDE 4.4  ,  GNOME 3

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من همیشه از سیاه گوش ها خوشم می اومد ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
سلام

ممنون از دوستان برای اطلاع رسانی

من همیشه این موجود رو دوست داشتم  :)

اگر عکس طراحی شده توسط دوستان اوبونتویی در این ضمینه باشه ممنون میشم کسی قرار بده.

یک سوال چرا کسی این طرح ها(همون اسم های انتشار) رو به صورت بکگراند درنمیاره و در سی دی نصب یا سایت قرار بده؟ ( به نظر اگر از اسم فراتر برن بهتر میتونن تاثیر بگذارن)
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پیش بینی من برای Lucid Lynx اینه: Linux Kernel 2.6.33  ,  KDE 4.4  ,  GNOME 3

به خاطر LTS بودن اوبونتو ۱۰.۰۴ من این احتمال رو می دم که از گنوم 2.28 یا یه نسخه ی پایداری قبل از نسخه ۳ (۲.۳) استفاده بشه چون احتمالا تا ۶ ماه آینده میزکار گنوم به پایداری کامل برای استفاده در یک نسخه با پشتیبانی طولانی نمی رسه ! و بلایی که سر میزکار KDE4 اومد تا ۱ سال کاربران گنوم دست به گریبان آن خواهند بود...

اگر یادتون باشه میزکار KDE 4.0 قبل از انتشار ubuntu 8.04 منتشر شد ولی به خاطر LTS بودن اون از KDE 3.5.9 برای کوبونتو استفاده کردن و به صورت غیر رسمی یک نسخه Kubuntu 8.04 KDE4 Remix هم منتشر کردن....

من این احتمال رو می دم که کار هم در مورد گنوم ۳ انجام بدن و به صورت غیر رسمی یک نسخه ubuntu 10.04 Gnome 3 Remix منتشر کنن و به صورت رسمی در اوبونتو ۱۰.۱۰ از گنوم ۳ استفاده کنن...

البته تمام این ها در حد یک پیشبینیِ  ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین sudotux

• *
  • ارسال: 2269
پیش بینی من برای Lucid Lynx اینه: Linux Kernel 2.6.33  ,  KDE 4.4  ,  GNOME 3

به خاطر LTS بودن اوبونتو ۱۰.۰۴ من این احتمال رو می دم که از گنوم 2.28 یا یه نسخه ی پایداری قبل از نسخه ۳ (۲.۳) استفاده بشه چون احتمالا تا ۶ ماه آینده میزکار گنوم به پایداری کامل برای استفاده در یک نسخه با پشتیبانی طولانی نمی رسه ! و بلایی که سر میزکار KDE4 اومد تا ۱ سال کاربران گنوم دست به گریبان آن خواهند بود...

اگر یادتون باشه میزکار KDE 4.0 قبل از انتشار ubuntu 8.04 منتشر شد ولی به خاطر LTS بودن اون از KDE 3.5.9 برای کوبونتو استفاده کردن و به صورت غیر رسمی یک نسخه Kubuntu 8.04 KDE4 Remix هم منتشر کردن....

من این احتمال رو می دم که کار هم در مورد گنوم ۳ انجام بدن و به صورت غیر رسمی یک نسخه ubuntu 10.04 Gnome 3 Remix منتشر کنن و به صورت رسمی در اوبونتو ۱۰.۱۰ از گنوم ۳ استفاده کنن...

البته تمام این ها در حد یک پیشبینیِ  ;)

این هم یک احتماله !

البته به نظر من احتمال اینکه اوبونتو  ۱۰.۰۴ با GNOME 2.30 منتشر بشه زیاده ! دلیلش هم اینه که احتمال داره GNOME 2.30 به عنوان GNOME 3.0 انتخاب نشه !! همونطور که در بلاگم هم گفتم , تیم توسعه ی گنوم قراره تصمیم نهایی رو در اوایل ماه November بگیره و یکی از نسخه های GNOME 2.30 ( انتشار در March 2010 ) یا GNOME 2.32 ( انتشار در September 2010 ) رو به عنوان GNOME 3.0 انتخاب کنند ( به نقل از gnome.org ) ! همین مسئله نشون میده که تیم توسعه ی گنوم نمی خوان ریسک کنن و gnome 2.30 احتمالا یک نسخه ی پایدار خواهد بود !
« آخرین ویرایش: 02 مهر 1388، 04:33 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
ظاهرا اسم صحيح اين نسخه سیاه‌گوش اورآسیا هست
و معني كلمه به كلمه سياه گوش درخشان صحيح نيست!؟!
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D9%88%D8%B4_%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
ظاهرا اسم صحيح اين نسخه سیاه‌گوش اورآسیا هست
و معني كلمه به كلمه سياه گوش درخشان صحيح نيست!؟!
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D9%88%D8%B4_%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7

اگه دقت کنید، تو اون صفحه به نوعی از سیاه‌گوش به نام سیاه‌گوش اوراسیا (یا Lynx lynx) اشاره شده. اما تو این صفحه یا این، به سیاه گوش اشاره شده. Lucid هم به معنای درخشان است و یک صفت ه. اگه اسم این نسخه Lynx lynx بود، کاملا گفتهٔ شما درست بود. اما چون Lucid Lynx هست، یعنی سیاه‌گوش (Lynx) درخشان (Lucid) :)

آفلاین Mr.Lover

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37

Ubuntu 10.04 LTS codename Lucid Lynx

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ

Ubuntu 10.04 LTS codename Lucid Lynx

قبلا ۶ تا آلفا می دادن و ۱ بتا! منبع این خبر از کجاست؟