انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: امروز گوشی‌های اوبونتویی به بازار می‌یاد.  (دفعات بازدید: 10097 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
گوشی خوبیه، فقط اگه رمش بیش‌تر بود عالی می‌شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
اون یکی گوشی که توسط شرکت چینی تولید می‌شه (Meizu) قرار هست که با مشخصات بالاتری نسبت به این ارایه بشه و اون یکی گوشی برای کسایی هست که گوشی قوی‌تر می‌خوان. که البته با توجه به وجود نداشتن برنامه‌های سنگین برای اوبونتو فون یا اینکه هنوز نمیشه ازش به عنوان کامپیوتر شخصی استفاده کرد (وصل کردن به مانیتور و ...) بنظر می‌رسه که این مدل بهتر باشه.
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1393، 06:40 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
اون یکی گوشی که توسط شرکت چینی تولید می‌شه (Meizu) قرار هست که با مشخصات بالاتری نسبت به این ارایه بشه و اون یکی گوشی برای کسایی هست که گوشی قوی‌تر می‌خوان. که البته با توجه به وجود نداشتن برنامه‌های سنگین برای اوبونتو فون یا اینکه هنوز نمیشه ازش به عنوان کامپیوتر شخصی استفاده کرد (وصل کردن به مانیتور و ...) بنظر می‌رسه که این مدل بهتر باشه.

اون که اصن پرچمداره  :D
اینی bq معرفی کرده یه میان رده س که میتونه به راحتی با اون لومیا ارزونا (البته اوبونتوتاچ می ارزه به کل ویندوزفون) رقابت کنه.
گوشی میزو اگه بیاد (هی میخواد بیاد ولی نمیاد  :D) پرچمداره. شاید نزدیک 2 میلیون در بیاد  ;)
رم 3
سی پی یو 8 هسته ای سامسونگ فکر کنم
حافظه داخلی 16 و 32
رزولوشن 2K
غولیه واسه خودش.

ولی این گوشی bq هم خوبه. همین که سی پی یوش 4 هسته هس یعنی دسکتاپ رو هم اجرا میکنه.
بالای 4 هسته هم دسکتاپه هم گوشی
پایین 4 هسته (مثلا دو هسته) فقط گوشیه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام
اقا یه سوال این BQ همون BEN Qسابق هستش؟
یعنی اگه این شرکتی که من فکر میکنم باشه(قبلا با زیمنس همکاری میکرد من مدل s55اش رو دارم دختر خالم  8سالشه زیر شیر اب گوشیو شستش هنوزم کار میکنه)باید گوشی های مقاوم و قدرتمندی رو انتظار داشته باشیم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
اینکارا یعنی کپی برداری ... سامسونگ 10 ساله داره با گوشیهای هوشمند سرو کله میزنه هنوز مشکل داره این که تازه اول راهه و راه طولانی

بعید میدونم بتونه وارد رقابت بشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نخستین ویدیوی آن‌باکس این گوشی رو از این‌جا ببینید: https://www.youtube.com/watch?v=mPbNbdhoGS4
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohammadreza73

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
دوستانی که به این گوشی علاقه مند هستم مند برای تاریخ ۱/۱۵ تعدادی وارد میکنم
خواستید به من مسیج بدید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خواستید به من مسیج بدید
بستگی داره چند در بیاد…

آفلاین mohammadreza73

• Jr. Member
  • *
خواستید به من مسیج بدید
بستگی داره چند در بیاد…

کسانی که علاقمندن به من شماره بدن من اونجا رفتم قیمتو براشون تو وایبر میفرستم اگه خواستن پولو به حساب واریز کنن شماره رسیدشو برام مسیج کنن من خریداری میکنم تهران بشون تحویل میدم

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
خواستید به من مسیج بدید
بستگی داره چند در بیاد…

کسانی که علاقمندن به من شماره بدن من اونجا رفتم قیمتو براشون تو وایبر میفرستم اگه خواستن پولو به حساب واریز کنن شماره رسیدشو برام مسیج کنن من خریداری میکنم تهران بشون تحویل میدم
پرداخت هنگام تحویل امن تر و مطمئن تره

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
یه سؤال دارم: آیا این احتمال وجود داره که در آینده بشه اوبونتو رو روی گوشی‌های دیگه (مثلا گوشی‌هایی که اندروید رو ساپورت می‌کنن) نصب کرد؟ یا الزاما باید گوشی برای اون سیستم عامل خاص ساخته بشه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
یه سؤال دارم: آیا این احتمال وجود داره که در آینده بشه اوبونتو رو روی گوشی‌های دیگه (مثلا گوشی‌هایی که اندروید رو ساپورت می‌کنن) نصب کرد؟ یا الزاما باید گوشی برای اون سیستم عامل خاص ساخته بشه؟

همین الان هم برخی از توسعه دهنده های XDA اومدن اوبونتوتاچ رو واسه پرچمدارای معروف و برخی گوشیا پورت کردن.
از اونجایی که کنونیکال نکسوس5 رو پشتیبانی نکرد، میشه گفت در آینده هم قرار نیست اوبونتوتاچ واسه هر گوشی ای بیاد.
ولی اونی که توسعه دهنده ی اندروید باشه میتونه اوبونتوتاچ رو برای دیوایس خودش پورت کنه  ;)
https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices/

همین طور که رام های اندرویدی روی هر گوشی ای جواب نمیدن و باید مختص به اون گوشی پورت بشن، اوبونتوتاچ هم با پورت شدن میتونه روی یه دیوایس لود بشه. نه اینکه یه ISO بدن و بشه همه جا نصب کرد. تقریبا غیرممکنه این کار. چون هر گوشی ای سخت افزار خاصی داره و هر سخت افزار هم درایور خاصی.
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1393، 12:56 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
همین طور که رام های اندرویدی روی هر گوشی ای جواب نمیدن و باید مختص به اون گوشی پورت بشن، اوبونتوتاچ هم با پورت شدن میتونه روی یه دیوایس لود بشه. نه اینکه یه ISO بدن و بشه همه جا نصب کرد. تقریبا غیرممکنه این کار. چون هر گوشی ای سخت افزار خاصی داره و هر سخت افزار هم درایور خاصی.

البته در مورد اوبونتو یک مقدار راحت‌تره. چون اوبونتویی که قراره روی همه‌ی گوشی‌ها نصب شه یکیه و یه پرونده‌ی img ثابت هست برای همه‌ی گوشی‌ها. ولی نمی‌شه این پرونده رو به تنهایی فلش کرد روی گوشی. احتیاج به حداقل یک پرونده‌ی دیگه داره که توش راه‌اندازها و سایر نیازهای نرم‌افزاری مختص اون گوشی قرار داره و برای هر گوشی‌ای متفاوت از بقیه است. اگه سایانوژن برای یه گوشی به صورت موفّق پورت شده باشه، ساختن این پرونده‌ی دومی از روی اون کار خیلی سختی نیست

آفلاین mohammadreza73

• Jr. Member
  • *
خواستید به من مسیج بدید
بستگی داره چند در بیاد…

پرداخت هنگام تحویل امن تر و مطمئن تره

درست حق با شماست ولی به چه واسطه ای من پول بدم بخرم و وقتی برگشتم رو دستم باد کنه به هر حال من برای اون تاریخ تعدادی گوشی سی پی یو و یه سری قطعات وارد میکنم و از اونجایی که این گوش هنوز تو ایران نیومده احتمالا تهعدادی برای فروش بیارم اگه کسی علاقمند بود به من بگه تا از اونجا قیمت و اعلام کنم اگه خواست تعداد بالاتر خرید بزنم