انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: امروز گوشی‌های اوبونتویی به بازار می‌یاد.  (دفعات بازدید: 10091 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 207
پاسخ : امروز گوشی‌های اوبونتویی به بازار می‌یاد.
« پاسخ #30 : 29 فروردین 1394، 05:57 ب‌ظ »
برنامه های لمسی برای موبایل اوبونتو، به نظرم جالب رسید
https://uappexplorer.com/apps

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : امروز گوشی‌های اوبونتویی به بازار می‌یاد.
« پاسخ #31 : 29 فروردین 1394، 07:51 ب‌ظ »
برنامه های لمسی برای موبایل اوبونتو، به نظرم جالب رسید
https://uappexplorer.com/apps

مرسی.
جالب بود  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 152
پاسخ : فردا گوشی‌های اوبونتویی به بازار می‌یاد.
« پاسخ #32 : 30 فروردین 1394، 04:43 ب‌ظ »
یه سؤال دارم: آیا این احتمال وجود داره که در آینده بشه اوبونتو رو روی گوشی‌های دیگه (مثلا گوشی‌هایی که اندروید رو ساپورت می‌کنن) نصب کرد؟ یا الزاما باید گوشی برای اون سیستم عامل خاص ساخته بشه؟

همین الان هم برخی از توسعه دهنده های XDA اومدن اوبونتوتاچ رو واسه پرچمدارای معروف و برخی گوشیا پورت کردن.
از اونجایی که کنونیکال نکسوس5 رو پشتیبانی نکرد، میشه گفت در آینده هم قرار نیست اوبونتوتاچ واسه هر گوشی ای بیاد.
ولی اونی که توسعه دهنده ی اندروید باشه میتونه اوبونتوتاچ رو برای دیوایس خودش پورت کنه  ;)
https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices/

همین طور که رام های اندرویدی روی هر گوشی ای جواب نمیدن و باید مختص به اون گوشی پورت بشن، اوبونتوتاچ هم با پورت شدن میتونه روی یه دیوایس لود بشه. نه اینکه یه ISO بدن و بشه همه جا نصب کرد. تقریبا غیرممکنه این کار. چون هر گوشی ای سخت افزار خاصی داره و هر سخت افزار هم درایور خاصی.

من هم سامسونگ اس ۲ ۹۱۰۰ و هم اس ۴ ۹۵۰۰ دارم. واسه اس ۴ نبود ولی برای اس ۲ هست. میخام بدونم کسی نصب کرده و آیا سیستم عامل همینی هست که روی گوشی میزو وجود داره یا خیر؟
میدونم واسه تست هست ولی هرکی نصب کرده تجربش رو بگه لطفا شاید ما هم تست کردیم
خیلی عجیبه که برای اس ۴ نبود

آفلاین sajjadsec

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
http://store.bq.com/en/ubuntu-edition-e5
bq e5 hd رو جای قبلی زدن - دوربین و ایناش بهتره - 1 گیگ رم - 16 گیگ حافظه داخلی - 1.3 quad core سی پی یو - mali 400 - up to 500 mhz جی پی یو - دوربین جلو 5 قیمت 199.99 یورو - اقا اینو من میخوام یکی پیش قدم شه وارد کنه ببینیم هزینه نهایی چقدر میشه.
و البته اصولا به فکر این نباشین که وارد کنین رو دستتون باد کنه و اینا اینقدر گیک هستن تو ایران که به محض اینکه این برسه گوشیشونو میفروشن بره حتی که بخوان اینو جایگزین کنن (یکیش خوده من یه گوشی بدرد نخور ویندوزی دارم خیلی وقت بود منتظر بودم این بیاد و جایگزین کنم)

آفلاین sajjadsec

• Jr. Member
  • *
من با زبان دست و پا شکسته یه صحبت کردم اینطور بود نتیجه :

ظاهرا حالا حالا ها از این قصدا ندارن مگه اینکه یه نفر از اینور دست بکار بشه.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
من با زبان دست و پا شکسته یه صحبت کردم اینطور بود نتیجه :

ظاهرا حالا حالا ها از این قصدا ندارن مگه اینکه یه نفر از اینور دست بکار بشه.
بهترین راهش اینکه بسپاریم معین (nixoeen) برامون فله ای بگیره بفرسته برای دانیال بعد دانیالم ۳۰ درصد بکشه روش (البته حق زحمه اش میشه  ;D) مام بریم تو جشن انتشار ubuntu phone ازش تحویل بگیریم  :D
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین sajjadsec

• Jr. Member
  • *
من با این دیجیکالا هم رفتم صحبت کنم پشتیبانیش گفت ارجاع میده اگه امکان داشته باشه وارد کنن کارشون کلا همین ممکنه این جواب بده ...

اگه میتونه بگیره که بگیره حالا درصد ایناشم که باید بکشه به هر حال ولی خوب من اینو تا قبل تیر میخوام :-|

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
با عرض سلام و احترام

بنده یکی از فعالان این عرصه هستم و همچنین مدیر یکی سایت aaraan.ir نیز هستم .در صورت تمایل می تونم با هماهنگی دوستان انجمن و تعیین مدل های مورد نظرتون اقدام به واردات و فروش این سری از گوشی ها کنیم.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
دوستان چه فرقی بین گوشی هایی که مستقیما روش ابوبنتو هست با گوشی هایی که روش بصورت dual boot میشه اوبونتو بالا اورد هست؟!!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
دوستان چه فرقی بین گوشی هایی که مستقیما روش ابوبنتو هست با گوشی هایی که روش بصورت dual boot میشه اوبونتو بالا اورد هست؟!!

اگه گوشی هایی که اوبونتو براشون پورت شده، کاملا باهاش سازگار باشن، هیچ فرقی با گوشی های pre-installed اوبونتویی ندارن.
همین طور که مثلا سامسونگ سخت افزار و نرم افزار رو با هم مچ می کنه، یا حتی اپل، اوبونتو هم باید توسط شرکت های سخت افزاری و تولید کننده، با سخت افزاری که طراحی می کنن، مچ باشه. درایورهای مخصوص بدن و بهینه سازی کنن.
حالا اگه یه گوشی متفرقه بتونه این سازگاری رو پیدا کنه، فرقی با اون گوشیای اصلی اوبونتو نداره.
مثلا تا اینجا سری نکسوس، بیشترین سازگاری رو دارن. چون سخت افزارشون متناسب با سیستم عامل های اپن سورس طراحی شده.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *

اگه گوشی هایی که اوبونتو براشون پورت شده، کاملا باهاش سازگار باشن، هیچ فرقی با گوشی های pre-installed اوبونتویی ندارن.
همین طور که مثلا سامسونگ سخت افزار و نرم افزار رو با هم مچ می کنه، یا حتی اپل، اوبونتو هم باید توسط شرکت های سخت افزاری و تولید کننده، با سخت افزاری که طراحی می کنن، مچ باشه. درایورهای مخصوص بدن و بهینه سازی کنن.
حالا اگه یه گوشی متفرقه بتونه این سازگاری رو پیدا کنه، فرقی با اون گوشیای اصلی اوبونتو نداره.
مثلا تا اینجا سری نکسوس، بیشترین سازگاری رو دارن. چون سخت افزارشون متناسب با سیستم عامل های اپن سورس طراحی شده.
درسته. ممنون از توضیحت رسول جان
حالا روی این دو مدل گوشی اوبونتویی که اومده میشه اندروید رو هم بصورت dual boot بالا آورد ؟  ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
احتمالا باید بشه. ولی خب نه به سادگی. چون آوردن اوبونتوتاچ روی گوشی های اندرویدی هم به سادگی نیست.
باید در هر صورت سیستم عامل رو پورت کنی.