انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب درایور گرافیک  (دفعات بازدید: 4941 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: مشکل در نصب درایور گرافیک
« پاسخ #15 : 31 شهریور 1388، 02:39 ب‌ظ »
والا من خودم دیگه مدت های مدیدی می شه اصلا تو ترمینال چیزی وارد نمی کنم! همون قسمت هاردویر که می رم خودش دو نسخه از کارت گرافیک رو داره که جلوی یکیش هم ریکامندد شده هست. یه دایره داره. با موس روش کلیک می کنیم. خودش هر چی لازم باشه رو از اینترنت می گیره.  و بعدم اکتیو می شه  و بعد هم ریست :o  منتها این دوستمون چون درایور رو خودش از سایت اصلی دانلود کرده گفتم حتما مصمم هست که از این روش استفاده کنه!

آفلاین miuzen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #16 : 31 شهریور 1388، 06:12 ب‌ظ »
سلام

نمیدونم چرا دوستان مراعات تازه واردها رو نمیکنند

دوست من راه حل بسیار ساده هستش شما طبق این دستورات به راحتی میتونید کارتتون رو نصب کنید

۱ - در اوبنتو به اینترنت متصل باشید

۲ - از منوی بالای اوینتو applications > accessories > terminal ترمینال رو باز کنید

۳ - داخلش بنویسید

sudo apt-get install nvidia-glx-180
* این ورژن کمی از ورژنی که شما دانلود کردید پائین تر است ولی برای کارت شما تفاوت آنچنانی نداره

۴ - از منوی بالا به  system > administration > hardware driver برید و کارتتون رو اکتیو کنید

۵ - سیستم رو ریستارت کنید

موفق باشید

ممنونم از این که به فکر من بودید! راه حل شما در صورتی عملی‌ه که من تو اوبونتو بتونم به اینترنت وصل بشم، ولی بر اساس تجربه‌ای که از نصب درایور مودم‌های دایل آپ تو اوبونتو دارم فکر میکنم دردسر نصب درایور مودم از نصب درایور کارت گرافیک بیشتر باشه، به هر حال اگر شما راه حل ساده‌ و عملی‌ای برای نصب کارت گرافیک توسط درایور دانلود شده دارید، خوشحال میشم که امتحانش کنم. راه‌هایی که بقیه‌ی دوستان بهشون اشاره کردن رو هم سعی میکنم چند بار دیگه امتحان کنم.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #17 : 31 شهریور 1388، 07:04 ب‌ظ »
راستی این درایورهای nVidia توی DVD اوبونتو و کوبونتو وجود دارن و می‌تونید با استفاده از این دی‌وی‌دی‌ها درایور گرافیکتون رو خیلی راحت نصب کنید :)

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #18 : 31 شهریور 1388، 08:43 ب‌ظ »
سلام

نمیدونم چرا دوستان مراعات تازه واردها رو نمیکنند

دوست من راه حل بسیار ساده هستش شما طبق این دستورات به راحتی میتونید کارتتون رو نصب کنید

۱ - در اوبنتو به اینترنت متصل باشید

۲ - از منوی بالای اوینتو applications > accessories > terminal ترمینال رو باز کنید

۳ - داخلش بنویسید

sudo apt-get install nvidia-glx-180
* این ورژن کمی از ورژنی که شما دانلود کردید پائین تر است ولی برای کارت شما تفاوت آنچنانی نداره

۴ - از منوی بالا به  system > administration > hardware driver برید و کارتتون رو اکتیو کنید

۵ - سیستم رو ریستارت کنید

موفق باشید

ممنونم از این که به فکر من بودید! راه حل شما در صورتی عملی‌ه که من تو اوبونتو بتونم به اینترنت وصل بشم، ولی بر اساس تجربه‌ای که از نصب درایور مودم‌های دایل آپ تو اوبونتو دارم فکر میکنم دردسر نصب درایور مودم از نصب درایور کارت گرافیک بیشتر باشه، به هر حال اگر شما راه حل ساده‌ و عملی‌ای برای نصب کارت گرافیک توسط درایور دانلود شده دارید، خوشحال میشم که امتحانش کنم. راه‌هایی که بقیه‌ی دوستان بهشون اشاره کردن رو هم سعی میکنم چند بار دیگه امتحان کنم.

سلام

ببینید این راهنما به دردتون میخوره

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,6895.0.html

البته دوستان هم زحمت کشیدن لینک دادن ولی اینجا سعی کردم خیلی ساده بگم

با عرض پوزش یه چند روزی ممکنه کم بتونم بیام اگر سئوالی بود اینجا یا اونجا مطرح کنید سعی میکنم اگر سوادش رو داشته باشم سر یزنم و پاسخ بدم

موفق باشید

آفلاین لینــــکس

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ به: پاسخ به: مشکل در نصب درایور گرافیک
« پاسخ #19 : 14 آبان 1388، 10:50 ب‌ظ »
[quote author=پیام ابراهیمی
برای نصبش ابتدا Ctrl+Alt+F1 بزنین و تو ترمینال باز شده لاگین کنین.
برای نصبش ابتدا باید محیط گرافیکیتون رو کامل خاموش کنین...با یکی از این دو دستور:
service gdm stop
/etc/init.d/gdm stop
البته باید قبلش دستور sudo su رو اجرا کنین و پسوردتون رو بزنین.
بعدش درایور گرافیک رو تحت خط فرمان اجرا کنین...
بعدش هم از این دستورا برای روشن کردن محیط گرافیکیتون استفاده کنین:
service gdm start
/etc/init.d/gdm start

[/quote]

wow پسر من نصبش کردم  \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D
چه حالی می دهاااااااا!
با کمی سعی و تلاش  همین  کدای شما ریدیفش کرد

ممنون  ;)

« آخرین ویرایش: 14 آبان 1388، 10:53 ب‌ظ توسط لینــــکس »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #20 : 14 آبان 1388، 11:09 ب‌ظ »
سلام دوستان لطفا در صورتی که کارت NVIDIA GeForce FX 5500 دارید و اونو با هر گونه درایوری چه از طریق مخازن توزیع مربوطه و یا از طریق درایور سایت سازنده روی هر توزیعی با هسته 2.6.31 ( دقت کنید فقط این هسته و بالاتر نه پایینتر ) بخوبی راه اندازی کردید اطلاع بدید !

ویرایش نسخه xorg رو نیز ذکر کنید.
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1388، 11:29 ب‌ظ توسط Freeman ( حسن حبیبی ) »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #21 : 15 آبان 1388، 08:44 ق‌ظ »
در مورد بالا مشکل کارت NVIDIA GeForce FX 5500 ربطی به کرنل نداره. مشکل از درایور کارت گرافیک هست که هنوز از Xorg 7.5 و X server 1.7 پشتیبانی نمی کنه ! البته درایور nvidia 190 از xorg جدید پشتیبانی می کنه ولی خب این درایور از FX 5500 پشتیبانی نمی کنه  :-X البته آخرین درایور کارت های ATI هم فعلا از XOrg 7.5 پشتیبانی نمی کنه ... و در توزیعهایی که از Xorg 7.5 استفاده میکنند نمیشه از درایور 173 استفاده کرد بعبارتی اصلا از بسیاری از کارتهای گرافیک استفاده کرد  :-X

حالا دو راهکار هست یکی انتظار برای انتشار درایوری جدید ( نسخه جدیدتری از 173 ) با پشتیبانی از Xorg 7.5 و سر کردن با راه انداز nv و دوم راهکار بهتره در صورت امکان  کردن downgrade کردن xorg و x server به نسخه های قبلی

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1388، 09:05 ق‌ظ توسط Freeman ( حسن حبیبی ) »

آفلاین hamid2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • کرمانشاه لاگ
پاسخ : مشکل در نصب درایور گرافیک
« پاسخ #22 : 20 اردیبهشت 1392، 06:09 ب‌ظ »
یعنی واقعا کسی میتونه گرافیک nvidia fx 5500 روی ubuntu 12.04 نصب کنه؟اگه کسی تونسته کامل بگه تورو خدا من دیگه نا امید شدم
لاگ کرمانشاه گروه کاربران لینوکس کرمانشاه
kshlug.ir
گروه کاربران لینوکس کرمانشاه" title="گروه کاربران لینوکس کرمانشاه